Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älvsjö AIK FF 1
7 - 1
Enskede IK 1
Älvsjö AIK FF 17 - 1Enskede IK 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 oktober, 11:15
Plats:Älvsjö IP 1
Tävling:
Matchnummer: 151646129
Samling:10:30
Aktivitetsinfo: Sista matchen i Div 1 för denna säsong och vi avslutar mot våra grannar i Enskede.

Fullt matchställ som vanligt och glöm inte vattenflaskan.

Vi vill gärna att ni ätit och druckit ordentligt inför matchen. Läs mer på:
http://fogis.se/antidoping-medicin-vetenskap/traningslara-fysiologi/at-ratt-fore-under-och-efter-fotbollsspel
för att förstå hur ni kan förbereda er på bästa sätt.

Ansvarig coach: Christian
Trupp:Amanda Eklund
Felicia Holst Lindén
Felicia Tanner
India Lansky
Ingrid Bornstein
Linn Harder
Nataly Bazan Salvatierra
Sandra Hedqvist
Smilla Lönn
Tilda Tjörnå
Tindra Cederholm
Vendela Stolpe
F04 - Div 1 Älvsjö - Enskede
2017-10-23 10:14
Bilden är från straffläggningen mot Häcken i Rosvallacupen
På lördagsförmiddagen spelade vi vår sista Sanktan Div 1 match för året och samtidigt vår sista 9-manna match i Div 1. Nästa år är det 11-manna som gäller och personligen så känns det som vi är färdiga med 9-manna och jag ser verkligen fram emot nästa steg på vår resa.
Dagens motstånd stod lokalkonkurrenten Enskede för och då vi redan i 2:a minuten gör 1-0 och sedan 2-0 i 11:e snabbt följt av 3-0 i 13:e så förstår Ni att matchen redan då var i stort sett avgjord. Enskede repar sig något och är farliga när man försöker få in bollen bakom vår backlinje där deras vindsnabba forward hela tiden ligger och lurar men vår målvakt för dagen Fille kommer ut bra och med sitt lugna agerande ser hon till att avvärja flera frilägen som definitivt kunde resulterat i baklängesmål.


3-0 står sig halvleken ut och vi tycker vi har bra koll på matchen och trots att Enskedes forward äntligen får utdelning för sitt löpande i djupled och reducerar till 3-1 blir det aldrig skakigt då Smilla får spräcka sin målnolla redan minuten efter Enskedes reducering. Nu gick luften ur Enskedetjejerna lite som hade jobbat stenhårt under de inledande 40 minuterna vilket gjorde att det rann iväg lite på slutet och när domaren blåser av har vi lyckats peta in ytterligare 3 bollar bakom den annars den mycket duktiga Enskedekeepern.

Assist: Linn x 2, India Nataly, Smilla

Mål: Tindra x 2, Smilla x 2, India x 2, Nataly

Matchens utropstecken: Återigen gör Fille en mycket bra insats och löser de flesta uppgifterna med sitt lugna agerande. Kul att Smilla får göra mål i sin andra match i Älvsjöfärgerna och att de alltid lika hårt arbetande India och Tindra får sätta 2 mål var. Tindras båda mål är riktiga läckerbitar där hon vid 2-0 målet möter en utspark direkt på volley varpå bollen seglar i en perfekt bana över Enskedes målvakt för att sedan i andra halvlek trycka in ett inlägg med en stenhård nick.


Älvsjö AIK F04


<< Tillbaka

 
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer