Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Boo IS
1 - 1
Älvsjö AIK FF 1
Boo IS1 - 1Älvsjö AIK FF 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 12 oktober, 20:00
Plats:Myrsjö IP 1
Tävling:
Matchnummer: 151646123
Samling:19:15
Aktivitetsinfo: Nästsista matchen i Div 1 för denna säsong, sen kvällsmatch mot Boo IS/Nacka FC.

Fullt matchställ som vanligt och glöm inte vattenflaskan.

Vi vill gärna att ni ätit och druckit ordentligt inför matchen. Läs mer på:
http://fogis.se/antidoping-medicin-vetenskap/traningslara-fysiologi/at-ratt-fore-under-och-efter-fotbollsspel
för att förstå hur ni kan förbereda er på bästa sätt.

Ansvarig coach: Christian
Trupp:#6 Filippa Rossi
Felicia Holst Lindén
Felicia Tanner
Ingrid Bornstein
Linn Harder
Nataly Bazan Salvatierra
Sandra Hedqvist
Smilla Lönn
Tilda Tjörnå
Tindra Cederholm
Vendela Stolpe
F04 - Oavgjort på ett vindpinat Myrsjö
2017-10-18 13:19
F04 Div 1 Boo IS - Älvsjö AIK 1-1 (1-0)

Vår näst sista Div 1 match blev också vår absolut sista match mot Boo IS som efter Sanktans slut kommer ingå i Nacka FC. Då vi vet att våra motståndare är mycket bollskickliga valde vi att starta matchen med 4 försvarare vilket ganska snart visade sig vara en rätt dålig idé då våra motståndare var konstant övertaliga i mittens rike mot en ensam och isolerad Tindra. Boo tog tag i taktpinnen utan att egentligen skapa något riktigt farligt men efter 10 minuter får dom en halvchans som resulterar i lite flipperstudsande där bollen tyvärr hamnar hos en motståndare som kan rulla in bollen i öppet mål och 1-0 är ett faktum. Vi beslutar då att vi skall gå ner på 3 försvarare och köra fyra på fältet istället och efter det börjar vi så sakteliga arbeta oss in i matchen. Resultatet står sig halvleken ut trots att både vi och Boo IS skapar några hyfsade chanser.

I paus är vi definitivt nöjda med sista 15-20 och pratar om att fortsätta i samma stil under andra halvlek. Andra halvlek börjar med ett visst övertag för Boo men redan efter 5-7 minuter svänger pendeln över till vår favör och vi avslutar de sista 20 med att vara det bättre laget. Båda lagen har farliga omställningar där Boo har ett skott i ribban medan vi lyckas skapa 3-4 rena eller halvrena frilägen utan att lyckas trycka dit bollen och till slut krävs det en straff efter en solklar hands för att vi skall kvittera. Straffen läggs stensäkert nere i målvaktens vänstra hörn av vår numera självklara straffläggare Sandra.

Matchen slutar 1-1 men vi tyckte nog alla att det var med viss mersmak efter våra fina sista 20 minuter i båda halvlekarna.

Mål: Sandra straff

Matchens utropstecken: Fille i mål gör återigen en mycket fin insats och är lugn och säker i varje agerande och är tillsammans med våra duktiga backar anledningen att vi är mycket svåra att göra mål på. Sedan måste vi ju nämna Tindra som match efter match jobbar hårdast av alla och alltid är den som visar vägen med sin härliga inställning och tuffa men sjyssta spel!

<< Tillbaka

 
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer