Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Syrianska FC
3 - 4
Älvsjö AIK FF
Syrianska FC3 - 4Älvsjö AIK FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 juni, 16:30
Plats:Brunnsängs Idrottsplats
Tävling:
Matchnummer: 000479057
Samling:15:00
Syrianska FC vs Älvsjö AIK FF
2018-06-25 11:21
Sista matchen innan sommaruppehållet blev lite onödigt spännande efter ganska energifattiga 90 minuter. 
Innan matchen pratade vi om hur viktigt det var att gå ut med mycket energi, hög koncentration, och stor variation i vårt anfallsspel. Detta är något vi inleder med, då vi är väldigt dominanta, vinner boll högt genom en bra press, vinner tillbaka boll direkt vid bolltapp och är hyfsat fyndiga i anfallsspelet. Vi får även utdelning av vår fina start med både 1 och 2-0 relativt tidigt. 1-0 via en välutförd hörnvariant. 

Vi lyckas inte riktigt bygga på vår fina inledning, utan istället dör energin av, vår press är inte lika intensiv och inte heller  vår direkta återerövring och vårt anfallsspel blir slarvigt och många fel beslut tas. Detta bjuder in Syrianska i matchen som gör både 2-1 och 2-2. Väldigt frustrerande, speciellt efter en så fin inledning på matchen. Innan halvlek lyckas vi göra 3-2 efter att Malte snabbt upptäckt ett övertag i straffområdet och slagit en snabbfrispark. 

Andra halvlek är heller inte bra, energinivån är återigen låg och vi dominerar inte alls matchen på det sätt som vi vill. Syrianska får för mycket tid på boll och får alldeles för enkelt spela förbi oss. Vi får straff och sätter 4-2, kort därefter gör Syrianska 4-3. I slutet av matchen sjunker vi lite lägre och stänger till så att Syrianska inte lyckas skapa några rejäla målchanser. 

En ganska dålig prestation sett till hela 90 minuter, men tre viktiga poäng tar vi med oss hem från Södertälje. Ett stort tack till motståndarna som ger oss en riktigt bra match, domare och publik som tog sig till Brunnsängs IP denna söndag. 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer