Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älvsjö AIK FF
1 - 2
Djurgården
Älvsjö AIK FF1 - 2Djurgården

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 22 mars, 18:30
Plats:Älvsjö IP 1
Samling:17:30
Bara 3 veckor kvar till seriestart...
2020-03-22 22:34
Första helgen som det skulle spelas två matcher men tyvärr blev det bara en. Lördagens match ställdes in och helgens enda match blev mot Djurgårdens U15 som gav oss en givande match.

En kylig söndag kväll där Djurgården IF U15 stod som motståndare. Lördagens match fick ställas in efter vi fått återbud från tre lag som inte hade tillräckligt med spelare, sånt man får räkna med i dessa tider nu. En match där vi kommer med bra känslor från helgen innan mot damerna där vi gör en riktigt bra prestation. Tyvärr kommer vi inte riktigt upp i den nivån i dagens match där Djurgården i första halvlek är bättre än oss.

 

Matchen börjar jämnt där vi flera gånger vinner bollen högt upp i planen men har dessvärre problem att hitta fram till målet. Tyvärr är vi lite för sugna på att hitta en assist direkt istället för att ha tålamod i anfallsspelet. Ett duktigt Djurgården gör det svårt för oss att spela igenom de utan första halvleks chanser kommer ner vi vinner bollen av de högt upp i planen. I mitten av första halvlek får de en straff som de förvaltar bra och gör 1-0 efter slarvigt försvarsspel från vår sida. Dessvärre utökar de till 2-0 efter nån minut efter första målet. En första halvlek där vi är alldeles för nervösa vilket resulterar i dåliga beslut.

 

Andra halvlek kommer vi ut och gör en betydligt bättre halvlek som vi dessutom vinner med 1-0. Där vi har bud på 2-2 men tyvärr ville inte bollen in i målet igen för vår del. Det vi tar med oss från denna match är en bra insats defensivt trots att vi släppte in 2 mål. De har svårt att komma förbi vårt kompakta försvarsspel och att vi i andra halvlek fortsätter kämpa där en reducering inte var långt ifrån.

 

Vi vill tacka Djurgården för en bra och givande match! Nu väntar en träningsvecka som vanligt sedan match mot Täby i helgen. Inte långt kvar nu till seriestart… bara 22 dagar.


<< Tillbaka

 
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer