Herr

Älvsjö inkasserar den andra förlusten på försäsongen
2017-03-22 14:21
 Vi gick i Söndags ifrån en plan för andra gången med 3-1 förlust men till skillnad från förra gången var det en helt annan känsla denna gång. Vi gör en bra prestation som vi kan bäras med oss och leder mot Spårvägen i 70 minuter trots en man mindre från minut 44:a

Matchen börjar som vi numera vant oss med att vi tar tag i taktpinnen mot ett lågt spelande Spårvägen. Vi spelar med stort tålamod men det gör att vi inte skapar så väldigt mycket i inledningsfasen. Spårvägen har vissa tendenser till kontringar men anfallsspelet från deras sida är mest långbollar från deras målvakt.

Däremot efter 15-20 minuter får Spårvägen 1-2 kontringar som blir lite farligare men Ivar står upp mycket bra.

Efter cirka 30 minuter börjar vårt tålamod ge resultat och vi kommer närmare och närmare Spårvägens mål men fortfarande utan skapa några superchanser.
I den 39 minuten vinner Valle bollen högt , bollen går ut till Oliver som slår ett hårt inlägg och en klack av Uskali till en Lomas som i en central position i straffområdet gör inga misstag och slår behärskat in sitt 7:e mål på försäsongen.

Efter detta drar Johan på sig en varning från en för dagen rätt het domare och bara 5 minuter senare kommer Johans nästa kort efter försökt rädda upp en skottfint men kommer sent in och det röda kortet är inget att snacka om.

Vi pratar om i halvtid att det är en träningsmatch och fortsätta arbeta med dem principer vi har in anfall och försvarsspel utan att ändra något bara för vi är 10 man.
Exakt det går grabbarna ut och gör och första 20 minuterna av andra väntar man bara på att vi ska få belöning för vårt spel, dock kommer den aldrig , trots en solklar hands i straffområdet utan att få den straff vi va värda.

Tyvärr tappar vi lite moral och kort där efter så gör Spårvägen 1-1 på ett överlångt inlägg och miss i positionsspelet från vår sida. Efter det tar vi återigen tag i taktpinnen men är aldrig nära att göra ett segermål. Istället tar Spårvägen över dem sista minuterna och gör i 89:e 2-1 och strax därefter även 3-1.

Som tidigare nämnt så var prestationen bra men resultatet idag sämre, vi gör några för stora misstag men det får vi arbeta på, men roligaste var att se att vårt arbetssätt fortsätter sitta mer och mer.

Nästa match är mot Järna där Kassim, Brkic, Johan och Lundberg spelare förra säsongen, så det blir en rolig utmaning för oss.