Herr

Referat: Älvsjö AIK FF - Älta IF
1-1 mot Älta IF
2019-05-04 21:54
Vår andra match på Älvsjö IP slutade 1-1 mot Älta. Vi kommer inte in i matchen och bjuder på enkla misstag och sätter oss själva i trängda lägen samtidigt som vi ger möjlighet till Älta att lyfta upp sin press på vår planhalva.
Efter individuell misstag på mitt cirkeln utnyttjar Älta detta och kontrar in 1-0 och tar ledningen.
Vi försöker komma in i matchen och har inte vår bästa dag denna fredag. Vi gör 1-1 och domaren blåser för mål, strax innan avspark ska ske pratar huvuddomare och ass domaren ihop sig och kommer fram att det var offside. En situation som ingen förstår hur det gick till, men det är bara att acceptera och köra vidare.
Vi har även en nick i ribban samt en jätte räddning av Ältas målvakt innan det var dags att gå in i omklädningsrummet för pausvilan.

Vi gör ett par ändringar i vårt spel och det ger resultat och vi tar över matchen mer och mer och har en högre intensitet än våra motståndare. Vi gör 1-1 via Kabba som sätter fram huvudet på hörnan från Kassim.
Vi har ett par jätte lägen att avgöra matchen men bollen ville inte in.
I 90:e minuten spelar vi upp oss genom mittfältet ut på vår högerkant och slår in ett inlägg som Kone avslutar, från sidan ser det ut att den kommer söka sin upp mot krysset men Ältas målvakt ville visa sig ytterligare än gång och får fingertopparna på den.
Ältas målvakt räddar 1 poäng denna kväll och är motståndarnas bästa spelare denna kväll.

Vår nästa match är nästa lördag mot nuvarande serieledarna Fittja.