Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sammanfattning av senaste matcherna
2018-09-26 12:07

Ok, det var ett tag sedan vi skrev något här men tänkte snabbt sammanfatta dom senaste matcherna…


Först ut hade vi en jämn och bra kamp mot Enskede i div. 1 som tyvärr slutade i en 2-3 förlust. Vidare åkte vi ut till Bromma för returmatch mot BP i div.2 vilket blev en riktig berg och dalbana där vi 65e min leder klart med 5-3 för att sedan få en total systemkollaps och släpper in 4 mål på raken efter flera individuella hjärnsläpp som var svårbegripliga för oss ledare? Slutresultat 7-6 till BP (men en rolig match för publiken). Den dåliga insatsen mot BP satta tydliga spår då vi i matchen mot Hanviken gör vår klart sämsta halvlek under hela säsongen där både passningsspel och jobbet utan boll var under all kritik. Men efter lite pep talk i halvlek lyfter vi oss och får till slut med oss 1-1. Men vi borde nog fått in minst ett mål till. 


Efter den tunga förlusten mot Hammarby i div.1 i våras var det dags för returmöte och Afnan ställde upp med en offensiv 4-2-4 uppställning som visade sig vara rätt recept och vi lyckas hålla rent där bak och vinner med 2-0 (bravo!). Nästa match mot Boo FF blir en mållös historia som vi helt kontrollerar (precis som i första mötet) men där vi tyvärr inte lyckas med att få in bollen trots många chanser. Vi ska dock ge beröm till backlinjen som höll helt tätt och inte släppte till ett enda skott mot eget mål där Liam vaktade med feber…starkt! Avslutningsvis blev det en 0-2 förlust mot erkänt starka Stockholms Fotbollsakademi och en 2-5 förlust mot Tullinge, en match vi faktiskt leder med 2-0 (Simons klassmål är kanske årets pärla?) men sedan tappar efter att Tullinge får ordning på sitt passningsspel och mycket snyggt spelar till sig till en rättvis vinst. 


Till helgen har vi returmöten mot Saltsjöbaden i div.2 och FOC Farsta i div.1. Det är revansch som gäller i båda möten…pepp boys!


/ Mats


Nyhetsarkiv
1-1 mot FOC Farsta 2018-02-25 21:27
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer