Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nu kör vi igång igen!
2019-08-11 17:51
Hej på er!

Hoppas ni haft en härlig sommar! Många är laddade och har trixat boll halva sommaren på egen hand och nu är det dags att samla laget igen!

På lördag den 17/8 är första träningen efter sommaren, och dagen efter är det Santis Cup på Älvsjö IP. På Santis Cup spelar Svart i två lag, parallella matcher mellan kl 15-18 (samling 14:30 enligt kallelse). Se även nedan för detaljerad info inför Santis Cup.

Söndag den 1/9 har vi bokat vänskapsmatch mot Hägerstens IF, flickor och pojkar födda 12 kl 10:30-12:30. Prata gärna ihop er om samåkning när vi ses framöver. 

Vi ses!


Santis Summer cup

Hej,

vi vill hälsa dig som är ledare välkommen till Älvsjö AIKs Santis Summer Cup som i år spelas för 11:e gången. "Santis" har genom hela Älvsjös snart hundra åriga historia varit en viktig och drivande person. Han har tyvärr lämnat oss men vi vill att minnet av honom ska leva vidare i Santis Cup.

 

Vi hoppas att du och ditt lag kommer att uppskatta dagen hos oss och vi vill göra er uppmärksamma på några saker;

 

Turneringen

I enlighet med Stockholms Fotbollsförbunds regler för de yngsta så kommer vi inte sammanställa serier och/eller utse några vinnare.

Omklädningsrum nr 1-4 står öppna så använd ett som är ledigt för ombyte men lämna det gärna så att nästa gäng känner sig välkomna.

Vi har gemensamma start- och stopp- tider d.v.s. matcherna blåses/tutas igång och avslutas från speakerbåset varje jämn hel- och halvtimme. Matchtiden är 2 x 12 min med ett snabbt sidbyte mellan halvlekarna. Alltså, ingen halvtids-paus. Vissa lag/spelare har två matcher efter varandra och måste få tid att byta plan etc mellan matcherna.

Prisutdelningen kommer att ske i samband med att ditt lag spelar sin sista match - då vill vi att ni omedelbart samlas lagvis vid prisbordet/serveringen. Alla spelare får medalj!

 

Säkerhet

Vid skador på och utanför planen kontakta cafeterian där förbandslåda finns.

Vi har inte möjlighet att upplåta egna omklädningsrum åt alla lag så håll uppsikt över era saker.

 

Aktiviteter

Vi har givetvis försäljningen igång under hela dagen i cafeterian och i grilltältet med massor av gott o nyttigt😊

 

En hoppborg till de yngsta är beställd och den är kostnadsfri att hoppa i. Observera att vi sätter upp den endast om det inte regnar!!

Vi önskar er lycka till under dagen och har ni några frågor eller stöter på problem kontakta någon av funktionärerna (klädda i orange/gul väst) eller personalen i cafeterian. 

 

 

Tävlingsledningen Santis Summer Cup / ÄAIK FF

 

Adress:

Älvsjö IP  

Älvsjö idrottsväg

125 30 ÄLVSJÖ         Länk till karta/vägbeskrivning

 

Parkering sker på idrottsplatsområdet (stora grusplanen) från kl 08:15 och kostar 30 kr. Infart genom grinden och följ sedan skyltarna och anvisningar från parkeringsvärdarna. För att betala swishar du 30 kr till 123 662 3995 och anger ditt reg.nr på bilen så får du stå hela dagen om du vill.

 

OBS!! Vi tar inte emot kontanter alls!!!! Det är swish eller kortbetalning som gäller. 


 
Klubbsortiment
Våra sponsorer