Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Länk till den externa cupsidan!!

http://teamplaycup.se/ersan


Stefan E 

ÄAIK FF 

ÄLVSJÖ AIK FF inbjuder till Ersans Pokal 2017/18

Ersans Pokal 2017/2018

f.d. Kluringcupen och McDonald´s Cup

 

Så var det dags igen för Ersans pokal som har fått sitt namn efter Ernst ”Ersan” Karlsson, den enskilda individ som betytt absolut mest för Älvsjö AIK FF´s ungdomsverksamhet i och med att han skänkte hela sin personliga kvarlåtenskap till en stiftelse där avkastningen från de fonderade medlen varje år tillfaller klubbens ungdomsverksamhet.

 

Vi hedrar och bevarar minnet av ”Ersan” på detta sätt, genom att uppkalla vår mycket populära turnering efter honom och hoppas att den skall överleva oss alla. Den har redan runt 30 år på nacken.

 

CUPINFORMATION

Tävlingen utökas med tanke på fjolårets stora intresse med ytterligare en åldersklass. Vidare har vi anpassat regelverket för de tre yngsta årskullarna (P/F 06-08) där det blir nivåanpassade slutspelsgrupper istället för traditionellt slutspel. Detta helt i enlighet med fotbollsförbundets påbud om att inte utse vinnare i cuper för barn upp till 12 år. Nu blir det fler och/eller lika många matcher för samtliga lag i dessa tre klasser.

 

Tävlingen genomförs med gruppspel för alla klasser under hösten och vintern (okt-mars) och kvalspel/åttondelar (mars) och slutspel (P/F 03-05) och slutspelsgrupper (P/F 06-08) från april och avslutas traditionsenligt den 6 juni 2018.

 

Klassindelning för både Pojk och Flick:                                                                          

 

Födda

Antal spelare

Slutspel

03-04

11-manna, 11+5 spelare, 2x30 min

A-slutspel

05

9-manna, 9+5 spelare, 2x25 min

A-slutspel

06-08

7-manna, 7+fritt antal spelare, 2x20 min

Nivåanpassade slutspelgrupper

 

OBS!! Antalet lag i varje klass är begränsat!!!

 

För mer detaljerad info, tävlingsbestämmelser och anmälan hänvisar vi till turneringens hemsida http://teamplaycup.se/ersan

                 

ANMÄLAN görs från cupsidan och skall vara oss tillhanda senast 30/9. Anmälningsavgiften är 1200 kr/lag och betalas direkt till vårt bg 5160-8032.

 Priserna som delas ut kommer från PrisHuset

Välkomna!

Älvsjö AIK FF 


 


 
Klubbsortiment
Våra sponsorer