Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älvsjö AIK Camper 2020

Påsklovscamp 2020


V15: Måndag 6 april - onsdag 8 april

  


Älvsjö AIK FF påsklovscamp är öppen för Flickor och Pojkar födda 2009 - 2007 (11-13 år) och riktar sig till spelare som vill träna på en lite högre nivå än sin vardagliga verksamhet, att delta på camp innebär att spelaren har fokus på att träna fotboll, vilja utvecklas och förmågan att ta instruktion.


 

Träningsupplägget utgår från Älvsjö AIK:s utbildningsplan och tränarna under dessa Camper är hämtade från Älvsjös U-lagsverksamhet, men även skickliga tränare från Stockholmsfotbollen kommer att anlitas. Den sportsligt ansvariga för Älvsjö AIKs camper är vår välmeriterade chefstränare för P16-19U lagen: Mehran Shadidipoor, mer om Mehran HÄR


Det finns möjlighet att lämna sitt barn från kl. 09.15, och hämta sitt barn fram till 14.45 då vi kommer att ha personal på plats mellan dessa tider.

 

Campen pågår mellan kl 10.00-14.00 på Älvsjö IP, 2 pass/dag där ett träningspass är tekniskt och taktiskt inriktat och det andra träningspasset för dagen är mer spelbaserat.

 

Passen kommer gå in djupare i spelförståelse och speluppfattning kopplat till tekniken. I spelet kommer fokus ligga på att funktionellt i spel och att arbeta med det temat som tränats på under dagens första träningspassEn träningströja, vattenflaska och lunch ingår i prisetPris: 1 500Kr


Anmälan görs här


 
Klubbsortiment
Våra sponsorer