Välkommen till P03:blå

Lag blå är ett ambitiöst lag som tränar 3-4 ggr/veckan med fokus på problemlösning i spelbaserad träningsdesign. 

P03:blås träningar leds av David Lynch som är en extern tränare med UEFA-utbildning och med erfarenheter från AIK och Espanyols akademi.

Våra målvakter får separat målvaktsträning via Älvsjö som också bidrar med fystränare.


Är du en kille som har samma höga ambitionsnivå som oss och vill vara med på vår utvecklande resa är du välkommen att kontakta oss för provspel på alvsjoP03bla@gmail.com

Träningsläger Barcelona
2017-02-18 07:28
Välkommen till Barcelona! Boka in 29/10-2/11 för då åker vi ner till Barcelona för att träna tillsammans med coacher från Espanyols akademi och möta lokalt lag från orten.
Tack vara Lynch kontakter med akademin tror vi denna resa kommer bli något utöver det vanliga och ett minne för livet för killarna.
Kvartett med spelare som fyller på truppen.
2017-01-13 18:50
Nu när vi går upp från 9-manna till 11-manna är det härligt att se att vi kan locka till oss fler duktiga spelare, för det kommer behövas. 
Josef kommer från Enskede och känner fler i laget från Aspuddens fotbollsprofil.
Lika glädjande är det att Robin väljer att återvända till oss efter att spelat ett år i Aspudden. Robin är för övrigt klasskamrat med Josef.
Sedan har vi hårt arbetande William och Joel som båda kommer från Pappas pojkar och som också har klasskamrater i laget.
Att alla 4 har anknytningar till laget sedan tidigare, får oss att tro att de kommer komma in bra i laget. Vi önskar alla 4 med familjer välkomna till P03:blå!
Stark 3:e plats i ST-cupen svår
2017-01-05 18:13
Den fina inomhussäsongen fortsätter med en hedrande 3:e plats i ST-cupen svår. Gruppspelet vinner vi genom 3 segrar mot Tyresö, Västerhaninge och Åkersberga. Slutspelsgruppen vinner vi också tack vare fler gjorda mål än Boo:U, men sedan förlorar vi efterföljande semifinal mot Tullinge (f.d. pappas pojkar) med 1-0. Hade varit kul att spela final inför fullsatta läktare och tv-sändning över nätet, men starka resultat över julledigheten ändå. Bra jobbat P03:blå!
Seger i Stuvsta indoor
2016-12-30 09:22
P03:blå avslutar 2016 med att vinna sista Stuvsta Indoor för P03 genom att finalbesegra värdlaget Stuvsta med 5-2! 
Gruppseger följdes upp med kvalseger mot Sundbyberg och Sollentuna innan vi med andan i halsen besegrar Enskede på straffar i semi. I finalen gör vi vår bästa match och går snabbt upp till 4-0 ledning som vi sedan kontrollerar fint. 
Det var iår 24 lag anmälda, vilket var största klassen i årets Stuvsta Indoor.
Grattis P03:blå!
Ny spelare i P03:blå
2016-10-25 00:32
Vi hälsar Babou välkommen till P03:blå. Babou är en vindsnabb spelare med bra skott som vi hoppas kommer få en bra utveckling hos oss.
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer