Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till P03 Vit!

Vi är ett glatt gäng på drygt 20 killar från Älvsjö med omnejd som träffas för att ha roligt och lära oss så mycket som möjligt kring fotboll. Vi är under stark och positiv utveckling genom varierad träning med mycket spelbaserade övningar under träningarna. Vi kompletterar med fys, målvaktsträning och möjlighet till extratillfällen för de som vill ha ännu mer träning.

Från 2017 har vi engagerat Joacim Nilsson som huvudtränare med gedigen egen erfarenhet på hög nivå samt flerårig erfarenhet att träna äldre ungdomar. Vi kommer under huvudsäsong också tillföras speciella fystränare och erbjuder separat målvaktsträning med seniora målvakter.

Kontakta gärna oss om ni vill prova på eller om ni vill möta oss i en träningsmatch!

Succé igen - P03 Vit mot kvartsfinal i Ersans Pokal!
2018-04-13 07:27
Bortaställ i segermatchen i Bro
Under vinter och vår spelade vi gruppspel i erkänt svåra Ersans Pokal och gjorde det bra. För första gången tog vi oss i år till slutspel efter bl a bra spel och vinster mot några av de bättre lagen i Hammarby och AIK.
I slutspelet och åttondelsfinalen fick vi tuffast möjliga motstånd när vi i veckan ställdes mot duktiga Bro IK. Matchen började jämnt med högt bolltempo men allt eftersom halvleken gick tog vi över och höll boll mycket bra. Efter stort tryck då motståndarna knappt kom över halva planen kom chanserna och vi gjorde både 1-0 och 2-0. Andra halvlek startade med att ett taggat Bro direkt gjorde 2-1 och under några minuter såg vi pressade ut. Därefter tog grabbarna tag i saker igen, vände på spelet och gjorde så småningom rättvist och mycket snyggt 3-1. Efter detta kontrollerade vi bra fick naturligt fler fina chanser att utöka.
En mycket imponerande insats mot svårast möjliga motstånd och vi väntar nu på kvartsfinalen!
Träningstider sommar P03 Vit
2017-10-26 22:28
Från april tränar vi måndagar 18.45-20.30, onsdagar 17.30-19.15 samt torsdagar 18.45-20.30 på Älvsjö IP. En extraträning fredagar 16.15-17.30 kommer att användas för de som spelar nivå 2-match samma helg.
Fin avslutning av Sanktan 2017!
2017-10-22 20:57
Seger i Sanktanserien!
En fin avslutande helg i Sankan för P03 Vit med två oavgjorda (2-2) matcher i nivå 2 och 3 med mersmak. Duktiga motståndarlag som dock ska vara glada för sena kvitteringar och att få med sig poäng. Helgen kröntes sent på söndagen med 5-3 segern i nivå 5 som, lite oväntat, visade sig innebära serieseger då andra resultat i omgången gick med oss. Grattis grabbar!
Nu laddar vi batterierna över höstlov innan en ovanligt aktiv vintersäsong väntar med olika cupspel samt att vi medverkar i nystartade Stockholms futsalliga.
Vi provar rapportering via Sportswik
2017-04-22 09:03
StFF och Sanktan har ett samarbete med appen Sportswik. Där kan familj, vänner och supportrar fota, filma, heja på och bidra till bevakning av matchen. Det finns för våra serier även en egen sida med spelschema, tabeller och statistik. Här samlas även matchbevakning, bilder och filmer som laddas upp. Nedan finns en länk för att följa vårt lag och två serier på Sportswik. 
Vi testar detta under helgen 22-23/4 så får vi se vad vi tycker!

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer