Välkomna till P03 Vit!

Vi är ett glatt gäng på drygt 25 killar från Älvsjö med omnejd som träffas för att ha roligt och lära oss så mycket som möjligt kring fotboll. Vi är under stark och positiv utveckling genom varierad träning med mycket spelbaserade övningar under träningarna. Vi kompletterar med fys, målvaktsträning och möjlighet till extratillfällen för de som vill ha ännu mer träning.

Från 2017 har vi engagerat Joacim Nilsson som huvudtränare med gedigen egen erfarenhet på hög nivå samt flerårig erfarenhet att träna äldre ungdomar. Vi kommer under huvudsäsong också tillföras speciella fystränare och erbjuder separat målvaktsträning med seniora målvakter.

Kontakta gärna oss om ni vill prova på eller om ni vill möta oss i en träningsmatch!

Vi provar rapportering via Sportswik
2017-04-22 09:03
StFF och Sanktan har ett samarbete med appen Sportswik. Där kan familj, vänner och supportrar fota, filma, heja på och bidra till bevakning av matchen. Det finns för våra serier även en egen sida med spelschema, tabeller och statistik. Här samlas även matchbevakning, bilder och filmer som laddas upp. Nedan finns en länk för att följa vårt lag och två serier på Sportswik. 
Vi testar detta under helgen 22-23/4 så får vi se vad vi tycker!

Kul att vara igång och bra start!
2017-04-22 08:48
Laget under Vårkicken 2017
Äntligen är huvudsäsongen igång med bra träning och många matcher! Vi genomförde två mycket fina cuper helgerna innan Sanktanstart där vi under Tumbas vårkicken började hitta spel och för första gången under våren såg att vi ordentligt använde hela planbredden i anfall och krympte ytorna i försvar. Resultat var en delad gruppseger och totalt endast en förlust på sex matcher. Under efterföljande Kick-off cup startade vi gruppspelet svagare men ökade för varje match och gjorde ett riktigt vasst slutspel där vi i B-finalen efter stor press för kvittering till sist fick ge oss mot Stuvsta.
Sanktan har börjat riktigt fint med två mycket bra matcher första helgen. Starkt försvarsspel och varierat anfallsspel där vi också skjuter bra från distans. Andra helgens enda match bjöd på lite knackigare spel, men vi visade bra moral att kunna vända och vinna med hjälp av kämpatakter snarare än skönspel. Vi har roligt på planen och kör nu vidare för fullt!
Sommarsäsongens träningstider
2017-03-26 20:56
Nya träningstider är nu klara för sommarsäsongen (8/4 till 30/9). Vi tränar själva med Joacim onsdagar med samling (omklädningsrum) 18.45 på Älvsjö IP plan 4 samt torsdagar då vi samlas 18.45 vid 11-mannaplanen på Solberga BP. På måndagar har P03 en gemensam extraträning med spelare/ledare från klubben och A-laget 16.30-18.00 på plan 1 (11-manna) på Älvsjö IP. 
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer