Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älvsjö F04 - mot nya höjder.
Välkommen till Älvsjö AIK F04, vi söker spelare till våra Div 1 & 2 lag!

Vi befinner oss sedan sju år på en fantastisk resa där vi tränar runt tre gånger i veckan, spelar ett stort antal matcher och cuper. Vi har ett långsiktigt mål, att skapa en grupp som håller ihop och spelar fotboll under väldigt lång tid! Samtidigt vill vi erbjuda en miljö där varje spelare ständigt utmanas, utmanar sina gränser och utvecklas.


Vi kommer att fortsätta att sträva efter att förbli en av Stockholms och kanske Sveriges bredaste trupper där det finns möjlighet att både mäta sig med regionens och landets bästa lag samt att spela utvecklande matcher/cuper på medel till svår nivå.


Är du ambitiös och vill utmana dig själv i en rolig och utvecklande miljö hör av dig till vår lagledare Christine enligt nedan.


För frågor och funderingar, kontakta gärna vår lagledare Christine De Ciccio på 0733-531240 eller via mail christine.de.ciccio@outlook.com
*****************************************************************

Livestream av våra matcher!


Vi provar att sända våra matcher så gå in på:

https://solidsport.com/alvsjo-aik--f04

Skapa ett konto klicka i att du följer vår sida så får du info om kommande matcher etc, det är gratis att under provperioden titta på våra sändningar.


*****************************************************************

OBS! Nytt lagkonto!!!

Lagkassan samt cupbetalningar görs på:

Swedbank 8327-9,694 320 027-6 Christine De Ciccio

F04 - Guld och Brons i NFF Cupen
2019-02-04 09:44
NFF Cupen 2019

På söndagen åkte vi ut till Botkyrkahallen för att spela årets sista Futsal cup nämligen den anrika och välarrangerade NFF Cupen.

Båda lagen går rent i gruppspelet och får i semifinalerna möta varsitt Spångalag som också åkt med två lag. Semifinalerna blir precis så jämna och tuffa som det skall vara där Lag Vit tyvärr förlorar sin semi med 0-1 och där lag Blå efter en sen med rättvis kvittering i slutminuterna lyckas ta sig vidare efter straffläggning. Finalen spelades därmed mellan Spånga Röd och Älvsjö Blå.
Ytterligare en tuff drabbning väntade och efter att matchens lirare i form av Spångas målvakt gjort några riktigt svettiga räddningar går även denna match till förlängning och straffar.

Vi lyckas även denna gång dra det längsta stråt efter att Jullan som för övrigt var utmärkt genom hela cupen avgör finalen med en fin räddning på Spångas fjärde straff.

Vi tackar våra underbara tjejer, motståndare, domare, arrangörer, publik och Ubbe Sjöö, Erik Lundqvist och inte minst Viggo Lönn för hjälpen med kameran.

Älvsjö F04

F04 - Livestream på försök
2019-01-30 09:24
Vi kommer under säsongen 2019 på försök livesända våra matcher i samarbete med SolidSport. Inledningsvis kommer tjänsten vara kostnadsfri men vi kommer senare ta ut en avgift i form av engångspass eller månadsabonnemang och
då halva avgiften går till lagkassan så förenar Ni nytta med nöje.

Nedan hittar Ni länken till vår sida där Ni kan öppna ett konto så Ni kan titta på sändningarna, klicka gärna på "följ" knappen så kommer Ni få information automatiskt vilka matcher som sänds.

https://solidsport.com/alvsjo-aik--f04

Ledarna


F04 - Brons i Växjö Invitational 2019
2019-01-22 10:53
Bronsmedaljöserna i Växjö Invitational 2019
Efter att ha koncentrerat oss på futsal under ett par månader var det dags att smygstarta "utesäsongen" med den utmärkt arrangerade ”Växjö invitational 2019”. Spelplats var den fina, anrika Tipshallen i Växjö och vi ställdes mot nationellt toppmotstånd.
F04 - Dubbla Silver i ST Cupen 2019
2019-01-08 11:17
Silvertjejerna St Cupen F15 & F15 SM Kval
Vi inledde 2019 med att spela ST Cupen både i F15 klassen och SM kval F15 klassen. Vi lyckas oväntat bra trots brutna handleder, sträckta ljumskar och extremt svajigt spel att ta oss till final i båda klasserna där Djurgårdens F04 Akademi väntade.

Vi gör en fin insats i den första finalen, F15 klassen, trots förlust med 1-2 medan vi i den andra, finalen i SM Kvalet, faller igenom totalt och vi förlorar matchen med 0-4 mot ett urstarkt Djurgårdslag. Vi ledare får däremot ta på oss skulden för den svaga insatsen då vi misslyckades fullständigt med vår matchplan. Med tanke på att stressnivån inför och under matchen var hög hade tjejerna mått bäst av en enklare tryggare taktik, ibland vill vi mer än vad vi förmår och glömmer bort det enkla. Men som alltid lär vi oss förhoppningsvis något på vägen. Vi är trots förlusten vidare i det fortsatt SM Kvalet som spelas i februari.

F15 Djurgården F04 A - Älvsjö F04     2-1
F15 SM Kval Älvsjö - Djurgården F04 A     0-4

Stort tack tjejer för ännu några fantastiskt roliga dagar.
Älvsjö AIK F04 öppnar upp för nya spelare till truppen.
2018-11-08 10:36
Älvsjö AIK F04 - Sanktanmästare Div 1 & Div 2
Efter ett makalöst 2018 laddar vi nu om för säsongen 2019 med ännu mer energi och vår starka vilja att utvecklas.

 

För att Älvsjö AIK F04 skall fortsätta vara en av Sveriges bästa och bredaste F04 trupper vill vi nu förstärka med ett antal nya spelare. Vi söker tjejer med ambition och viljan att utvecklas tillsammans med ett glatt gäng tjejer som älskar fotboll och att umgås oavsett sammanhang.

 

I Älvsjö AIK kommer du även erbjudas en mycket bra miljö även för fortsatt utveckling då exempelvis Damlaget spelar i Div 1, Dam-U spelar i Div 2 och J19 samt att det även finns Dam-J lag så det kommer finnas alla tänkbara förutsättningar för fortsatt spel och utveckling.

 

Om detta känns rätt är ni mer än välkomna att höra av er för provträning med vårt fantastiska lag.


För frågor och funderingar, kontakta gärna vår lagledare Christine De Ciccio på 0733-531240 eller via mail christine.de.ciccio@outlook.com

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer