Välkommen till F05:Blå!
F05:Blå är ett gäng fantastiska tjejer som älskar att spela fotboll! Vi tränar tillsammans tre gånger i veckan på fina planer i Älvsjö. I år spelar vi i två Sanktan-serier (9-manna och 7-manna) och under resten av året spelar vi många utomhus- och futsal-cuper.  

Föreningen erbjuder såväl x-passträning, målvaktsträning som olika fotbollscamper under loven.

Inbetalningar till lagkassan:
Swedbank clearingnr 8327-9, kontonummer 924 670 824-3 Tomas Ulin
Leia ny spelare i F05:Blå!
2018-02-01 19:33
Vi hälsar Leia Krook Jagefjord med familj varmt välkomna till F05:Blå! Leia har under många år spelat tillsammans med F04 - där hon ofta synts till på backlinjen - men har nu bestämt sig för att fortsätta utvecklas tillsammans med oss och vi ser fram emot många roliga stunder tillsammans!
Blixtrande spel i Täbyblixten
2018-01-28 14:00
Då var det dax igen för den ultrasnabba cupen Täbyblixten. 2017 kom vi till Täby och blev helt knockade i första matchen där vi inte alls var med på den lite hala inomhusplanen. Matchtid 1 x 12 minuter med 100% full fart direkt tog oss 2 matcher att förstå, 2 x förlust mao. Vi repade oss dock och vann resten av matcherna vilket resulterade i en silverpeng med oss hem som 2:a i gruppen efter Brommapojkarna. Jag minns framförallt spelet som var blixtrande bra förra året, kan vi upprepa eller trumfa förra årets upplaga?

När det nu var dax för 2018 års cup var vi beredda direkt och tog snabbt kommandot mot Täby i första matchen och vann med 1-0. 
Hela 3 minuters paus gjorde gott när vi ställdes mot Boo FF Blå där vi krigade och spelade grymt bra men bolluslingen ville inte passera stolparna i denna 0-0 match.
Exakt 18 minuters paus och 12 minuters spel senare hade vi besegrat Saltsjöbadens IF med 1-0 efter bländande spel och med en för dagen grym målvakt som också fick ett ryck att dribbla lite och så långt att hon gjorde mål, bra jobbat Tuva. 
Efter 3 nya minuter i hängmattan och full vila stod Stocksund på andra sidan och fick se oss göra 1-0 som vi höll hela vägen. 
10 poäng och klar 2:a, 2 efter Österåker som vunnit alla sina matcher. 3 nya minuters vila och vi var toktaggade, det luktade nästan vinst för att ta hem hela gruppspelet. 
Österåker ville märkligt nog nåt annat och bjöd upp till storstilat spel där vi blev stressade och fick svårt med det egna spelet. Förlust med 2-0 men en fin match och återigen en mycket bra turnering av våra kämpande tjejer.
Återigen en silverpeng som fick följa med hem, grymt nöjda förstås.

Ett extra grattis till Tuva som blev utsedd till hela turneringens bästa spelare.

Bra jobbat alla spelande tjejer och stort tack till de tjejer som åkt till Täby för att heja på sina kompisar, respekt!
Ny lagledare!
2018-01-12 09:15
Äntligen kan vi presentera vår nya lagledare i F05:Blå - varmt välkommen Jens Ribbe!

Jens är Olivias pappa och känner våra tjejer väl efter att ha varit supporter i laget sedan flera år. Jens har även tidigare erfarenhet av lagledarrollen i andra lag och är aktiv fotbollsspelare i samma futsallag som Fredde och Putti (Alice pappa) :)

Lottis kommer behålla ansvaret för några pågående planerade aktiviteter såsom Ersan Cup, Skinnskatteberg, Futsalligan mm men igår fick Jens en första överlämning och är vår lagledare, dock kommer Lottis finnas vid sidan om tills han är varm i kläderna :)
Blöt start på Höstpokalen 2017
2017-10-14 09:10
Regn och rusk som nästan slutade till första matchstart. De två första matcherna spelades mot Segeltorp 1 och 2 och blev lite för tufft för oss. Vi försökte men fick inte till det riktigt. Vi var lite nervösa och vägde lite lätt rent fysiskt vilket resulterade i att vi inte vågade vårda bollen så den rann iväg eller slogs bort lite planlöst. Tredje matchen mot Lidingö spelade vi den bästa matchen för dagen och tog hem segern. Tyvärr kunde vi inte ta med oss den positiva trenden och förlorade båda resterande matcher mot Bele Barkarby. Den sista matchen spelades på en mycket blöt gräsplan och tjejerna fick känna på hur det är att bli riktigt genomsur och lerig. Tyvärr fick vi inte ett solklart mål som hade blivit 1-1 och kanske gjort att matchbilden sett annorlunda ut.
Vi tar nya tag och lägger in lite närkampsspel på träningarna helt enkelt.
Hammarby på besök i Sanktan
2017-09-16 12:00
7-manna match mot Hammarby som började minst sagt avvaktande och med 12 spelare som alla hade vita tröjor. Domaren blåste av och Hammarby fick på sig blåa träningströjor och matchen kunde fortsätta. Förra matchen vann Hammarby enkelt så kanske var det lite nervösa tjejer som startade. 10 minuter gick innan vi fick fart på benen och spelet böljade fram och tillbaks med bra målchanser för båda lagen. Hammarby tog ledningen med 0-1 men vi vände till 2-1 som sen blev 2-2. Det blev en klart spännande avslutning med b.la. ribbträff för Hammarby. Vi kunde dock sätta 3-2 och hålla ledningen hela vägen. Skön seger och bra kämpat tjejer.
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer