Välkommen till F05:Blå!
F05:Blå är ett gäng fantastiska tjejer som älskar att spela fotboll! Vi tränar tillsammans tre gånger i veckan på fina planer i Älvsjö. I år spelar vi i två Sanktan-serier (9-manna och 7-manna) och under resten av året spelar vi många utomhus- och futsal-cuper.  

Föreningen erbjuder såväl x-passträning, målvaktsträning som olika fotbollscamper under loven.

Inbetalningar till lagkassan:
Swedbank clearingnr 8327-9, kontonummer 924 670 824-3 Tomas Ulin
Blöt start på Höstpokalen 2017
2017-10-14 09:10
Regn och rusk som nästan slutade till första matchstart. De två första matcherna spelades mot Segeltorp 1 och 2 och blev lite för tufft för oss. Vi försökte men fick inte till det riktigt. Vi var lite nervösa och vägde lite lätt rent fysiskt vilket resulterade i att vi inte vågade vårda bollen så den rann iväg eller slogs bort lite planlöst. Tredje matchen mot Lidingö spelade vi den bästa matchen för dagen och tog hem segern. Tyvärr kunde vi inte ta med oss den positiva trenden och förlorade båda resterande matcher mot Bele Barkarby. Den sista matchen spelades på en mycket blöt gräsplan och tjejerna fick känna på hur det är att bli riktigt genomsur och lerig. Tyvärr fick vi inte ett solklart mål som hade blivit 1-1 och kanske gjort att matchbilden sett annorlunda ut.
Vi tar nya tag och lägger in lite närkampsspel på träningarna helt enkelt.
Hammarby på besök i Sanktan
2017-09-16 12:00
7-manna match mot Hammarby som började minst sagt avvaktande och med 12 spelare som alla hade vita tröjor. Domaren blåste av och Hammarby fick på sig blåa träningströjor och matchen kunde fortsätta. Förra matchen vann Hammarby enkelt så kanske var det lite nervösa tjejer som startade. 10 minuter gick innan vi fick fart på benen och spelet böljade fram och tillbaks med bra målchanser för båda lagen. Hammarby tog ledningen med 0-1 men vi vände till 2-1 som sen blev 2-2. Det blev en klart spännande avslutning med b.la. ribbträff för Hammarby. Vi kunde dock sätta 3-2 och hålla ledningen hela vägen. Skön seger och bra kämpat tjejer.
PERFEKT PASSNINGSSPEL MOT BOO FF
2017-09-01 18:00
Matchen börjar med ett snöpligt baklängesmål. Men det fick inte tjejerna ur balans. Efter det utspelade sig större delen av spelet på motståndarlagets planhalva. Många fina målchanser resulterade till sist i ett mål strax  innan  halvlek. Yttrarna breddade spelet fint och laget använde hela planen. 
Andra halvlek inleddes offensivt av Boo men våra tjejer tog snabbt  tillbaka initiativet och fick in ett andra mål efter ett snyggt anfallsspel.
Ni är grymt starka tjejer!
En av årets bästa matcher mot Mälarhöjden
2017-08-30 12:14
Strålande söndag hemma på IP och fantastisk spel av taggade tjejer i denna 9-manna match. Avslappnat sinne hos alla tjejer innan match men full fart direkt vid start. Vi ägde spelet hela matchen och spelet var grymt bra över hela planen. Fina bollar utrullade av Moa i mål och bra passningar på yta för yttrarna att löpa på, fina inspel och hörnor. Hemspel och byta kant funkade också bra även om det kan ske något mer när det blir trångt men annars grymt bra spel hela matchen. Slutade med storvinst för oss och många mål av Sara Blomqvist som hade ställt in siktet riktigt bra idag.

Grymt jobbat tjejer..
Jämn och bra match mot Värmdö
2017-08-26 10:43
Sen fredagsmatch ute på Värdövallen började lite avvaktande av båda lagen. Första halvlek var mycket jämn med bra målchanser för båda lagen. Med två målvakter som gjorde strålande insatser blev det målsnålt trots många bra lägen. Andra halvlek var vi överens om att höja tempot och vara snabbare in i situationerna vilket lönade sig med något bättre spel och vi förde matchen. Trots det gjorde Värmdö 1-0 som vi fint kvitterade strax efter. Lite oturligt tog ett långskott på en av våra spelare och fick en ny bollbanan in i mål, helt otagbart. Grymt jobbat tjejer, det tyckte även Värmdös tränare som tackade för en mycket bra match.
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer