Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till F05 Vit!

F05 Vit består av en trupp med väldigt engagerade flickor. Vi jobbar långsiktigt med spelarutveckling och vill därmed spela en teknisk, snabb och passningsorienterad fotboll. Vi deltar under 2018 med tre lag i Sanktan (div 1,2 och 3) tillsammans med F05 Blå och spelar många cuper både utomhus och Futsal inomhus på vintern. Vi deltar i nya Futsalligan i vinter. Det här är ett lag som trivs tillsammans, gillar att träna mycket och ofta för att hela tiden utvecklas individuellt och som lag


Klubben erbjuder och bedriver både målvaktsträning, camper och x-pass träning under säsong och på loven. Vi har ett nära samarbete med F05 Blå där en sammanslagning är nära förestående. För provträning- se under "kontakt"


Vi har en extern huvudtränare i Ubbe Truedsson som också är ungdoms/flickansvarig i klubben. Läs mer här


*
11 matcher utan förlust
2018-06-17 16:30
Påfågelsblomster GAZANIA
Juni har onekligen varit en härlig månad på många sätt med sol, bad och glass. Ur fotbollsynpunkt har vi haft härliga men varma matcher med vattenhinkar och stöttande föräldrar som springer fram och tillbaks med nyfyllda vattenflaskor. Våra tjejer tackar för supporten genom att kriga och visa upp ett grymt fint spel i alla sanktans divisioner, riktigt kul att se tycker vi ledare.
Förutom att det är kul att spela bra fotboll har det också gett resultat i tabellerna då vi nu är uppe i 11 matcher på raken utan förlust. Nu tar vi sommarlov med några få träningar kvar och ett sommarträningsprogram som förhoppningsvis ser till att vi fortsätter trenden med fint spel.
En sommarblomma till er alla, ha nu en riktigt bra sommar.. :-)
2 x söndagsmatcher i sanktan
2018-04-29 11:30
Två söndagsmatcher i sanktan stod på agendan idag. Första matchen mot Stuvsta blev en jämn match där båda lagen bjöd upp till fint spel. Lilly och Moa som oftast vaktar kassen körde utespel idag med superinsatser där Moa nästan hade ett nickmål. Hilda som mittspelare gjorde en fin insats och vid vårt enda mål drev hon upp fint i planen och satte den med ett tungt skott. Tuva som vaktade målet fick b.la. släppa en stenhård straff förbi sig och slutresultatet blev förlust med 1-2.

Nästa match var mot Djurgården och blev även den en tät tillställning med bra spel. DIF var något mer effektiva i avsluten där vår duktiga backlinje med Ida som riktigt bra mittback kämpade hårt. Förlust med 0-2 och grymt bra kämpat tjejer.
Uppstartslägret i Skinnskatteberg
2018-03-09 16:30
Fina tjejer i F05 Blå och F05 Vit som snart är bara F05
Då var det dax för uppstartslägret 2018 i Skinnskatteberg med båda våra F05 lag. Sammanslagningen efter sommaren känns ganska långt bort men tjejerna som tränat och spelat futsalmatcher ihop under hösten och vintern känns redan bekväma med varandra. Helgens uppstartsläger kommer föra dem ännu närmare varandra vilket bådar gott inför sommarens alla matcher och cuper.

Helgen börjar med en 2 timmars bilresa till Skinnskatteberg och en första träning vid 16:30. Vi tränare var något överraskade över det fullkomliga fokus som tjejerna visade direkt vid första träningen, otroligt kul att se. Kvällen avrundas vid 21:30 tiden efter middag med några timmars vila och häng på olika håll i lokalen där det fanns pingins, biljard mm.
Lördagen bjöd på frukost vid 07:30 och redan 07:29 var det kö vilket bådade gott då alla kändes taggade. Ett riktigt bra träningspass på förmiddagen följt av lunch och ingen direkt vila till nästa träning gjorde att eftermiddagens pass naturligt blev i lite lugnare tempo med trötta ben och skavsår. Sen stod middag melloquiz, frågestund mellan spelare samt mellofinalen på agendan där en viss besvikelsen faktiskt infann sig när Ingrosso tog hem segern, fel låt vann väl som vanligt. :-)

Vid skrivande stund mitt i söndagens träning pågår målvaktsträningen med Nikes pappa (Poppen) som återigen gör en fantastisk insats för våra målvakter. Tjejer som inte stått alls tidigare eller mycket lite ville också prova och gjorde en strålande insats. Tack även till Ubbe som gjort ett utmärkt insats med bra träningsschema för alla utespelare. Det är jättekul att se det fina spelet som tjejerna visar upp, trots att de inte spelat ihop så mycket på stor plan.

Snart avrundar vi denna helg och det känns helt klart bra inför våren och sommarens utmaningar. Tack även till alla andra ledare och föräldrar som varit med och fixat så denna helg kunde bli så bra.

/Ledarna
F05 Vit startar Blogg!
2017-09-07 16:51
F05 Vit har en nystartad Blogg där ni kan läsa referat om matcher, cuper, träningsläger m.m. Välkommen att följa oss!


*
F05 Vit- obesegrade i två 9-manna cuper
2017-04-08 21:28
Eskilstuna idag. Foto: Doan
Igår stod Stockholm stilla och ingen gick opåverkad. Tur då att fotbollen finns som ett andningshål. Fotbollen står aldrig stilla. Inte heller tjejerna i F05 Vit som gör stora framsteg hela tiden.

Förra helgen spelade vi en 9-manna cup i Hässelby- April 9:an. Vi spelade sex st matcher mot lag som Sollentuna, Täby, Saltsjöbaden och Örby. Vi vinner fyra matcher och spelar två oavgjorda 11-2 i målskillnad. Vi släpper alltså in två mål.

Idag lördag var vi inbjudna av BK Sport i Eskilstuna till en träningscup 9-manna. Övriga lag var Torshälla Nyby och DFK Värmbol. Tjejerna fortsatte sitt fina spel från förra helgen och dominerade matcherna stort. Idag åkte vi hem med 14-2 i målskillnad. Fem olika målvakter använde vi.

Det som vi är mest nöjda med är hur organiserade tjejerna har blivit försvarsmässigt. På dessa två cuper släpper vi knappt några målchanser mot oss. Fyra insläppta på nio matcher och på två helger, förstärker det. Sen passningsspelet, rörelsen. Ja mycket har hänt. I veckan tränade vi kantspel- inlägg. Idag fick vi se fyra st sådana mål. Inspel/inlägg- avslut på ett tillslag. Sånt gör en tränare glad. För egentligen är resultat ointressant i den här åldern. Kul är att se utvecklingen och det man tränat på.

Vi har valt att inte spela 9-manna i år i Sanktan men vi kommer satsa vidare på cuper och träningsmatcher.

Bra jobbat tjejer och tack BK Sport för inbjudan!

*
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer