Välkommen till F05 Vit!

F05 Vit består av en trupp med väldigt engagerade flickor. Vi jobbar långsiktigt med spelarutveckling och vill därmed spela en teknisk, snabb och passningsorienterad fotboll. Vi deltar under 2018 med tre lag i Sanktan (div 1,2 och 3) tillsammans med F05 Blå och spelar många cuper både utomhus och Futsal inomhus på vintern. Vi deltar i nya Futsalligan i vinter. Det här är ett lag som trivs tillsammans, gillar att träna mycket och ofta för att hela tiden utvecklas individuellt och som lag


Klubben erbjuder och bedriver både målvaktsträning, camper och x-pass träning under säsong och på loven. Vi har ett nära samarbete med F05 Blå. För provträning- se under "kontakt"


Vi har en extern huvudtränare i Ubbe Truedsson som också är ungdoms/flickansvarig i klubben. Läs mer här


*
F05 Vit startar Blogg!
2017-09-07 16:51
F05 Vit har en nystartad Blogg där ni kan läsa referat om matcher, cuper, träningsläger m.m. Välkommen att följa oss!


*
F05 Vit- obesegrade i två 9-manna cuper
2017-04-08 21:28
Eskilstuna idag. Foto: Doan
Igår stod Stockholm stilla och ingen gick opåverkad. Tur då att fotbollen finns som ett andningshål. Fotbollen står aldrig stilla. Inte heller tjejerna i F05 Vit som gör stora framsteg hela tiden.

Förra helgen spelade vi en 9-manna cup i Hässelby- April 9:an. Vi spelade sex st matcher mot lag som Sollentuna, Täby, Saltsjöbaden och Örby. Vi vinner fyra matcher och spelar två oavgjorda 11-2 i målskillnad. Vi släpper alltså in två mål.

Idag lördag var vi inbjudna av BK Sport i Eskilstuna till en träningscup 9-manna. Övriga lag var Torshälla Nyby och DFK Värmbol. Tjejerna fortsatte sitt fina spel från förra helgen och dominerade matcherna stort. Idag åkte vi hem med 14-2 i målskillnad. Fem olika målvakter använde vi.

Det som vi är mest nöjda med är hur organiserade tjejerna har blivit försvarsmässigt. På dessa två cuper släpper vi knappt några målchanser mot oss. Fyra insläppta på nio matcher och på två helger, förstärker det. Sen passningsspelet, rörelsen. Ja mycket har hänt. I veckan tränade vi kantspel- inlägg. Idag fick vi se fyra st sådana mål. Inspel/inlägg- avslut på ett tillslag. Sånt gör en tränare glad. För egentligen är resultat ointressant i den här åldern. Kul är att se utvecklingen och det man tränat på.

Vi har valt att inte spela 9-manna i år i Sanktan men vi kommer satsa vidare på cuper och träningsmatcher.

Bra jobbat tjejer och tack BK Sport för inbjudan!

*
Ridwan - ny i F05 Vit
2017-03-23 19:46
Vi hälsar Ridwana välkommen som ny spelare i laget!
Julia - ny i F05 Vit
2017-03-03 15:43
Vi hälsar Julia Snöfors välkommen som ny spelare i laget!
Mona - ny i F05 Vit
2017-02-27 17:01
Vi hälsar Mona Cronholm välkommen som ny spelare i laget!
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer