Bemanning av serveringen Älvsjö IP
2017-05-07 22:57
Halva lördag den 27 maj (kl 14-20) och hela söndag den 28 maj (kl 10-20, eller om det nu var 8-18) är det vår tur att bemanna caféet på Älvsjö IP. 

Det finns naturligtvis bättre helger än Kristi Himmelfärdshelgen för detta uppdrag, men nu när det som det är och vi får försöka att göra det bästa vi kan av det. Om alla hjälps åt räcker det med varsitt tretimmarspass. 

Ni som har önskemål om att jobba särskilda tider eller absolut inte kan vid någon tidpunkt under vårt uppdrag ombeds maila jonas.ablad@comhem.se och meddela detta senast på torsdag. Så fort jag fått in era önskemål gör jag ett schema och återkopplar på det.
Ny app för att följa laget
2017-04-30 00:02
I år har det lanserats en app där man kan följa sitt lag och själv bidra med rapportering från matchen, foton, osv. 

Vi har nu aktiverat laget, så om ni är sugna på att testa på kan göra det. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra matcher. Eftersom det inte är resultatrapportering och tabell i denna ålder, så kan man inte rapportera mål och slutresultat. 
Följ oss på Sportswik och sprid vidare till alla du tror vill följa och heja fram vårt lag!

Ladda ned appen Sportswik och använd länken nedan för att hitta laget.
https://sportswik.app.link/wxm2GdmzKC
Nya lagledare!
2017-04-26 22:04
Nu har vi glädjen att meddela att Malin och Jonas, Axels föräldrar, tillsammans kommer axla rollen som lagledare för P06 Svart. Vi tycker det är jättebra!

Generellt så hanterar tränarna planering och frågor kring träningar/matcher och lagledarna hanterar övriga frågor som rör laget i stort (t.ex möten, serveringen, osv) och kommunikation med klubben. Sedan har vi kassören som naturligtvis hanterar lagkassan.
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer