Det är vi som är P07-Vit !
Vi är ett lag som som vet hur man ger järnet i alla lägen. Vi tränar på konstgräs två dagar i veckan under utomhussäsongen.  På våra träningar fokuserar vi på bollbehandling och övningar som skall aktivera flera sinnen samtidigt. Men framför allt ska vi ha kul tillsammans, som ett lag.
Semifinal i Ersan B-Slutspel
2017-04-17 12:57
I Ersan semifinalen föll vi mot BP tyvärr. 1-1 i full tid, som sedan blev 3-1 i förlängningen. Grabbarna slet och spelade riktigt fin fotboll men det räckte inte denna gång. Älvsjö lag vit bra kämpat och klappa er för bröstet för en riktigt fin kämparinsats.Heja Älvsjö Lag Vit 07
Semifinal i Stuvsta indoor
2017-01-10 10:49
Vilken start det blev på det nya året. Utan att ha tränat en sekund inomhus anmälde vi oss till Stuvsta Indoor cup (3/1 och 6/1). Tre gruppspelsmatcher spelades, där vi vann gruppen med 7-1 i målskillnad. Sedan var det dags för kvartsfinal mot ett Hammarbylag. Vi ledde med 2-0 när det var mindre än 3 min kvar. Men Bajen lyckades kvittera och det blev straffläggning i bäst av tre. Marcus i vårt mål räddade första straffen. Sedan gick Milo fram och dunkade upp bollen i nättaket. Bajen sköt sin andra straff utanför. Samuel gick fram till straffpunkten med vetskapen om att han kunde avgöra. Om han var nervös, så syntes det inte. Han satte den nämligen i krysset. Vi vann och var på så vis klara för semifinal. I den matchen tog bensinen lite slut och Stockholm Södra var lite för starka för oss denna dag. Matchen slutade med en 5-0 förlust (Södra gick sedan och vann finalen). Vi är  dock kanonnöjda med den delade 3:e plats vi lyckades med. Mycket starkt jobbat av grabbarna!!
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer