Det är vi som är P07-Vit !
Vi är ett lag som som vet hur man ger järnet i alla lägen. Vi tränar på konstgräs två dagar i veckan under utomhussäsongen.  På våra träningar fokuserar vi på bollbehandling och övningar som skall aktivera flera sinnen samtidigt. Men framför allt ska vi ha kul tillsammans, som ett lag.
Semifinal i Ersan B-Slutspel
2017-04-17 12:57
Efter lite trög start kom vi igång i Ersan och nu har vi en semifinal att se fram mot i slutet av maj, där vi möter ett lag från Brommapojkarna.
Semifinal i Stuvsta indoor
2017-01-10 10:49
Vilken start det blev på det nya året. Utan att ha tränat en sekund inomhus anmälde vi oss till Stuvsta Indoor cup (3/1 och 6/1). Tre gruppspelsmatcher spelades, där vi vann gruppen med 7-1 i målskillnad. Sedan var det dags för kvartsfinal mot ett Hammarbylag. Vi ledde med 2-0 när det var mindre än 3 min kvar. Men Bajen lyckades kvittera och det blev straffläggning i bäst av tre. Marcus i vårt mål räddade första straffen. Sedan gick Milo fram och dunkade upp bollen i nättaket. Bajen sköt sin andra straff utanför. Samuel gick fram till straffpunkten med vetskapen om att han kunde avgöra. Om han var nervös, så syntes det inte. Han satte den nämligen i krysset. Vi vann och var på så vis klara för semifinal. I den matchen tog bensinen lite slut och Stockholm Södra var lite för starka för oss denna dag. Matchen slutade med en 5-0 förlust (Södra gick sedan och vann finalen). Vi är  dock kanonnöjda med den delade 3:e plats vi lyckades med. Mycket starkt jobbat av grabbarna!!
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer