Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
F08-Vit

Välkommen till F08-vit.


Vi är ett lag som verkligen gillar fotboll. Vi tränar minst två ggr/vecka året runt och spelar så mycket cuper och matcher vi kan.


Kontakta någon av våra tränare om du också vill spela med oss . 

Future Stars Cup 2018
2018-04-09 10:55
Bästa fotbollsgänget
En sån helg med så många otroligt spännande och bra matcher. Tjejerna gör så bra ifrån sig med sin härliga sportsanda. Laget är ett så starkt team så inte undra på att det går så bra för dom. Både ledare och tränare har såklart också en stor eloge i detta som guidar tjejerna framåt med excellent träning och härligt ledarskap.
Inneträning idag 30/1 kl 18:00 Västbergahallen
2018-01-30 10:56
Ingen uteträning idag tisdag 30/1, vi kör inne istället, kl 18:00 Västbergahallen
2017
2018-01-08 07:48
2017 är slut och vilket fotbollsår det blev! 

Tjejerna har verkligen tagit många kliv i sin fotbollsutveckling! Och det har hänt en del sen de första träningsmatcherna på femmanna vi hade i Mars 2017..
Övergången till 7-mannaspel nu under hösten har också gått väldigt bra och vi ser verkligen värdet av vårt fina passningsspel som vi haft på 5-manna.

Under året har vi haft många bra träningar och vi har tränat i alla väder och grymma tjejerna krigar alltid på med glada miner. Totalt under 2017 har vi hunnit med 74 träningar
Vi har även haft många roliga matcher som bjudit på fantastiskt spel, kämpaglöd, och en del nervösa slutminuter för föräldrarna. Totalt har vi deltagit i 18 cuper, så inklusive våra 2 lag i seriespelet och träningsmatcher har det totalt blivit 95 matcher. Starkt jobbat av tjejerna!
Vi räknar ju inte resultat men förlusterna är nog ganska lätträknade..

Det är riktigt kul att få vara med och träna dessa stjärnor och vi ser fram emot 2018 och det finns trots allt fortfarande saker som vi kan bli lite bättre på 😊..

..Så på tisdag 9/1 startar utomhusträningenigen efter juluppehållet. Vi har för avsikt att träna utomhus tisdagar & torsdagar kl. 17:00på Älvsjö IP om vädret och planerna tillåter. Dessutom har vi lyckats hitta helgtider i stora inomhushallar som vi kommer försöka använda. 
Vi kommer också fortsätta att spela cuper under vintern/våren. Inbokade än så länge är Täbyblixten och NFF-cupen men fler kommer att komma.

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer