Välkommen till P08-GUL!
Här kan ni hitta information om träningar, matcher och alla schyssta killar i laget!
Andra matchen nu också spelad
2017-04-23 23:27

Söndagens match gick mot Hägersten som bjöd på bra motstånd. Killarna kämpade och sprang så svetten lackade i solen. Mycket bra spel som trots storspelande målvakter i bägge lagen blev en målrik historia.


Ser fram emot en vecka med träningar på tisdag och torsdag samt matcher lördag och söndag. Kallelser till matcherna kommer under måndagen.


Hälsningar

Tränarna

Första matchen för säsongen avklarad
2017-04-22 16:13
Idag på ett blåsigt Älvsjö IP spelades säsongens första match mot Örby - en jämn och välspelad match som böljade fram och tillbaka. Imponerande vad killarna har utvecklats :-)

Det var första matchen som vi spelat med uttalade backar och anfallare men killarna skötte det galant. Halva matchen spelade man som anfallare och andra halvan som försvarare. Eftersom vi var 9 pojkar på plats bytte vi alla utespelare åt gången. 

Jag testade att vara åskådare/förälder idag och stod på föräldrasidan av planen. Det är jättesvårt för mig att inte ropa instruktioner till barnen - jag tror vi alla får hjälpas åt att säga till varandra när vi glömmer bort oss. Bra övriga tips till föräldrar finns här: http://fogis.se/spelarutbildning/for-barnens-basta/information-till-foraldrar/

Imorgon spelar andra halvan av laget sin första match mot Hägersten.

Hälsningar
Michael

Träningstider under våren
2017-03-23 19:25
Hej!

Idag har träningstiderna fastslagits för våren. Vi kommer att träna två dagar i veckan, tisdagar och torsdagar. 

Alla pojkar är med precis så mycket man kan och vill men vi förväntar oss att alla meddelar varje gång man inte kan delta så vi vet hur många som kommer. Det går som vanligt bra med ett sms till 0735903329 för träningar medan vi vill att ni svarar ja/nej på kallelser för kommande matcher.

TRÄNINGSTIDER FÖR P08-GUL

- Tisdagar 16.45-18.00, ombytta och klara, Älvsjö IP 7-mannaplan, konstgräs, plan 3. På andra halvan tränar P08-VIT.

- Torsdagar 17.15-18.30, ombytta och klara, Långbro BP 7-mannaplan, konstgräs. På andra halvan tränar P07-RÖD.

Vi hoppas kunna träna redan från den 28 mars vilket betyder att vi har haft vår sista inomhusträning - återkommer med information om detta inom kort!

Hälsningar
Tränarna
Matcher under våren
2017-03-19 14:30
Hej!

Nu har vi fått information från Stockholms fotbollsförbund (Stff) om seriespel i Sankt Erikscupen under våren. Vi spelar i två matchserier.

  • I serien P9-33 spelar vi vår första match mot Hägersten SK den 23 april klockan 09.00 på Hägerstensåsens BP.  
  • I serien P9-37 spelar vi vår första match mot Örby den 22 april klockan 14.00 på Älvsjö IP.
Matcherna ligger i vår kalender.

Vi har ännu inte delat in lagen utan kommer göra så inför varje match där vi strävar efter att alla ska få spela ungefär lika många hemma- som bortamatcher samt att blanda så gott det går så alla får spela med alla. 

Vi kommer att kalla pojkarna till matcherna ca 6 dagar innan match och som vanligt är det viktigt att ni hör av er till oss om ert barn inte kan spela. Hör även av er så fort ni kan om ni måste byta match men tänk på att det ligger lite tanke bakom uppdelningen så försök gärna hålla er till tilldelad match så långt det går. 

Hälsningar
Michael, Nicklas, Jürgen och Cesar

Ingen träning 5 mars
2017-02-26 16:38

Hej!


Som tidigare informerats om (samt även kan utläsas i kalendern) är träningen den 5 mars inställd då hallen är stängd. Sportlov betyder paradoxalt mindre sport för oss...


Vi ses igen den 12 mars!


Hälsningar


Tränarna

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer