Välkommen till P08-GUL!
Här kan ni hitta information om träningar, matcher och alla schyssta killar i laget!
Vårsäsongen snart slut... Länge leve höstsäsongen!
2017-06-07 23:00
Det har varit en fantastisk vårsäsong med märkbara framsteg i gruppen, både idrottsliga och sociala. Jättekul att träna era barn! 

  • Vårens sista träning: imorgon torsdag den 8 juni på BP
  • Vårens sista matcher: lördagen den 10 juni
Vi fortsätter under hösten med träningar på tisdagar på IP samt torsdagar på BP.

  • Höstens första träning: tisdagen den 8 augusti
Redan 13 augusti är det dags för Santis Summer Cup (se tidigare nyhet) så bra om alla som är hemma kan komma på de första träningarna innan dess. Vi antar att killarna kommer ha en hel del att prata om :-)

Ha en fantastisk sommar!

Hälsningar 
Tränarna
Santis Summer Cup: söndagen den 13 augusti
2017-05-15 10:13

Nu är två lag anmälda till den årliga Santis Summer Cup på Älvsjö IP söndagen den 13 augusti. Vi kan bli indelade i något av de tre planerade passen; kl 9-12, 12-15 eller 15-18. Anmälan kommer utgå separat till respektive lag när vi vet mer om tid från kansliet.


Våra lag garanteras 3 matcher var som är 2x12 min långa.


Alla spelare får varsin guldmedalj från Prishuset och Länna Sport. Adidas finns på plats med fina extraerbjudanden till deltagarna. Vi har dessutom minst en hoppborg (avgiftsfri), ett par grillar tända och självklart en välfylld servering med humana priser.

Fotografering, Älvsjömässan 16 maj
2017-05-09 16:02

Hej!


Fotografering kommer i år ske på tisdag den 16 maj med samling innanför huvudentrén klockan 17:30 på Älvsjömässan som tidigare år. Fotot tas klockan 18:05.


Vi tar med matchtröjor till alla men om barnen vill ha övriga fotbollskläder på så vore det toppen om dessa togs på innan.


Fyll i och skriv ut bifogat dokument innan vi ses tisdagen den 16 maj.


Träningen utgår pga fotograferingen.


Hälsningar

Michael, 0735903329

Andra matchen nu också spelad
2017-04-23 23:27

Söndagens match gick mot Hägersten som bjöd på bra motstånd. Killarna kämpade och sprang så svetten lackade i solen. Mycket bra spel som trots storspelande målvakter i bägge lagen blev en målrik historia.


Ser fram emot en vecka med träningar på tisdag och torsdag samt matcher lördag och söndag. Kallelser till matcherna kommer under måndagen.


Hälsningar

Tränarna

Första matchen för säsongen avklarad
2017-04-22 16:13
Idag på ett blåsigt Älvsjö IP spelades säsongens första match mot Örby - en jämn och välspelad match som böljade fram och tillbaka. Imponerande vad killarna har utvecklats :-)

Det var första matchen som vi spelat med uttalade backar och anfallare men killarna skötte det galant. Halva matchen spelade man som anfallare och andra halvan som försvarare. Eftersom vi var 9 pojkar på plats bytte vi alla utespelare åt gången. 

Jag testade att vara åskådare/förälder idag och stod på föräldrasidan av planen. Det är jättesvårt för mig att inte ropa instruktioner till barnen - jag tror vi alla får hjälpas åt att säga till varandra när vi glömmer bort oss. Bra övriga tips till föräldrar finns här: http://fogis.se/spelarutbildning/for-barnens-basta/information-till-foraldrar/

Imorgon spelar andra halvan av laget sin första match mot Hägersten.

Hälsningar
Michael

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer