Välkommen till P08-GUL!
Här kan ni hitta information om träningar, matcher och alla schyssta killar i laget!
Ny träniningstid efter höstlovet
2017-10-09 18:49

Hela oktober ut tränar vi vidare tisdagar och torsdagar fram till dess vi får välförtjänt höstlov.


Från den 12 november och framöver tränar vi på söndagar 18:30-20:00 på plan 5 Älvsjö Idrottsplats. Om vädret tillåter kör vi på utomhus in i december.


All information om tider läggs som vanligt in i vår Kalender » och vi meddelar senare när vi växlar till inomhusträning som i år kommer att ske i Fruängens skola 19:00-20:00 även det på söndagar.


Med andra ord kommer vi att från och med november träna en gång i veckan.


Hälsningar

Tränarna genom Michael 0732-318546


Lagaktiviteter och lagkassa
2017-10-01 20:50

Hejsan alla i P-08 gul!

 

Så kul det är att följa lagets utveckling!

 

Till nästa säsong vore det roligt att ev kunna delta i ytterligare en/ett par turneringar eller cupper (vilket även tränarna tycker). Men det kostar pengar att vara med. Frågan är  hur vi skulle kunna betala.

Vi har för tillfället en liten slant i lagkassan från då vi hjälpte till i kiosken på Älvsjö IP vid en cup. Men det räcker inte långt.


Några förslag jag hört nämnas:


-Sälja typ kläder (Newbody el liknande)

-Betala ca 100-200 kr/månad

-Samla ihop saker och kläder till en loppis

 

Jag och Rachid tog på oss att anordna någonting i våras. Då blev det en grillträff i Långbro. Laget har även haft möjlighet att gå på en Djurgårdsmatch, som Niklas ordnade. Det vore roligt om någon/några orkar och vill hitta på någonting mer skoj då laget har möjlighet att ses utanför planen.

 

Känner du som förälder att du har något annat förslag kring hur vi kan få in pengar till laget? Tycker du att något av de förslagen som finns är toppen eller botten? Kan du tänka dig att styra upp någon kul aktivitet?

Hör av dig! Vi måste hjälpas åt. Då blir det både roligare och bättre!

 

Till sist: Ett stort tack för en jättefin säsong med bra och roliga träningar och matcher, framförallt riktat till er tränare!!

 

Vänliga hälsningar Kim, Beppes mamma

kim.perneberg@gmail.com, 0739 84 547 4

Årsavslutning Älvsjömässan 7 nov
2017-09-24 10:40
Dags att skriva in årsavslutning på Älvsjömässan i kalendern! Som vanligt kommer det delas ut plaketter, spelas hög musik och applåderas så öronen faller av.

Tid: 7 november, samling kl. 18.00 (pågår till 20.00)
Plats: Älvsjömässan/Stockholmsmässan, K1/K2 (samling innanför huvudentrén)

Se till att killarna har fått något i magen innan allt drar igång då det inte finns någon försäljning av mat/snacks i närheten. Inget godisregn kan utlovas (vet att killarna har pratat om det...).

Har ni några bilder som tagits under året på laget får ni väldigt gärna skicka in det till michaelskoglund@rocketmail.com fortast möjligast. Gör det senast 7 oktober så att de kan läggas in i det bildspel som kommer att visas under avslutningen.

Separat kallelse kommer att skickas och aktiviteten läggs även in i kalendern.

Hälsningar

Ledarna genom Michael (0732 31 85 46)
Santis Spring Cup i backspegeln
2017-08-14 13:06
En jättefint genomförd Santis Spring Cup i sol och regn! Härliga vinster, hedersamma förluster och gastkramande oavgjorda matcher radades upp.

Våra killar uppvisade ett imponerande varierat spel med passningar, driv med boll, dribblingar, skott och inlägg. Hittar på bra lösningar beroende situationen. 

Glädjande också att killarna lättare nu håller positioner (backar och anfallare) och att allt fler tar helhetsansvar på planen. De var rejält trötta efter att både försvara och följa med upp i anfall.

Väl mött på tisdagar och torsdagar!

Tränarna


Träningar under höstsäsongen
2017-08-10 22:06
Många är fortfarande kvar på semester men eftersom vi har Santis Summer Cup på söndag (hela 14 pojkar anmälda, titta i kalendern för lagindelning och spelschema) drog vi igång med träningar redan denna vecka. Vi fortsätter även fortsättningsvis med träningar på tisdagar 16:45-18:00 på Älvsjö IP samt torsdagar 17:15-18:30 på Långbro BP.

Ingen kallelse utgår för att slippa bombardera era inboxar allt för mycket. Vi vill dock påminna alla att höra av sig när man inte kan komma till träning. Sms:a 0732318546 eller ring! Jätteviktigt!

Hädanefter vill vi verkligen uppmana alla att försöka komma till så många träningar som möjligt. Eftersom fotboll är en lagsport blir de pojkar som faktiskt kommer drabbade när vi är alltför få på träningen. Det blir också orättvist för pojkarna som ofta är borta att försöka hänga med i gruppen nu när mycket händer utvecklingsmässigt i laget. Är det så att era barn inte är så intresserade av att träna, hellre vill göra annat, får ni gärna ta kontakt med oss för vidare dialog.

Vi vet att många har andra aktiviteter som krockar med någon av träningarna och det är naturligtvis helt ok. Veckan har bara sju dagar...

Tips 1: Om föräldrar tycker att det är svårt att hinna med att lämna barnen från skola till träning finns det möjlighet för barnen i Johan Skyttesskolan att göra följe med Michael och Victor som cyklar varje tisdag strax innan 16.30. Det tar ca 10-15 minuter att cykla dit. Föräldrarna kan ansluta till träningen senare när de kan. Naturligtvis kan vi ta med barn som går i andra skolor.

Tips 2: Vi har också tidigare talat om att föräldrar själva kan ta hjälp av varandra för att turas om att skjutsa eller ta barnen på buss/cykel till träningen. Att man inte kan skjutsa sitt barn ska inte vara ett skäl till att barnet inte får spela fotboll. Tveka inte att höra av er till varandra - ni kan hjälpas åt!

Ses alla på Santis Summer Cup!

Hälsningar

Michael - 0732 318546
Nicklas - 0707 171518
Jürgen - 0768 540499
Cesar - 0737 789049
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer