Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
P09 Röds hemsida

Hej

Det här är sidan där vi försöker samla info om P09 Röd!


Vid frågor, kontakta oss tränare. Kontaktuppgifter finns under "Truppen" till vänster.


Hälsar tränarna

2018-08-01 11:44

Vi kommer fortsatt att träna på tisdagar kl. 17-18 på Älvsjö IP plan 4 och på fredagar kl. 17.30-18.30 på Långbro BP. Vi vill gärna att killarna vill och har möjlighet att träna två gånger i veckan men har full förståelse för att det kan krocka med andra aktiviteter. Vi kommer att följa klubbens policy med att ungefär 50 procents träningsnärvaro krävs för att få spela matcher och cuper. Det är också viktigt att träna regelbundet för att lära sig övningarna och utvecklas i takt med resten av laget. Hör gärna av er så vi vet om någon av tiderna kommer krocka varje vecka.

Då vi är många på träningarna blir det lätt stimmigt och ofokuserat. Det är inte så konstigt när man med en boll träffar kompisar efter en hel skoldag. Det är viktigt att killarna får något i magen innan träningen så att de orkar vara med fullt ut och fokusera. Ni får också gärna prata hemma om vi måste hjälpas åt och vara tysta och lyssna vid samlingarna och att försöka fokusera på träningen under den timme vi ses. Då blir det roligare och vi hinner med mer.


Vi följer den filosofi och utbildningsplan som Älvsjö AIK har arbetat fram. Fokus ligger på utveckling av killarnas fotbollskunskaper snarare än resultat i enskilda matcher. Match = utbildning. Resultatet är i sig oviktigt och spelarna ska uppmuntras till och glädjas av att lyckas - dels med individuella moment men även som lag. Som ledare lägger vi fokus på – och coachar utefter veckans tema. Alla spelare ska få spela lika mycket under varje match och få testa på alla olika positioner på planen under säsongen.


Mattias kommer fortsatt ha svårt att hinna vara med på träningarna under hösten så vi andra tränare tar då gärna hjälp från er föräldrar. Vi hoppas också på att Emil gör comeback som tränare då sonen Sixten blivit sugen på fotboll igen och nu börjat spela.


Vi kommer att fortsätta spela med samma lagindelningar som i våras. Separata kallelser kommer inför varje match. Spelprogrammet för alla matcher ligger upplagt på vår hemsida hos Älvsjö AIK: http://www.alvsjoaik.se/match/?ID=141631


Hör gärna av er med funderingar.

Hälsningar från tränarna Gabriel, Daniel, Mattias, Emil och Edvard


Lagindelning:


Lag 1 – Gabriel och Edvard

Emanuel. Oliver, Magnus, Vilhelm Ha, Anton, August, Edvin, Tore, Wilhelm S, Mosab och William.


Lag 2 – Daniel, Mattias och Emil

Elliot, Enzo, Knut, Lukas, Charlie, Filip, José, Nils S, Sixten, Wilhelm He och Nils W.

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer