Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
P09 Röds hemsida
Hej

Det här är sidan där vi försöker samla info om P09 Röd!
I år drar vi igång våra första cuper och byter träningstid till vardagar, så håll er vänligen uppdaterade både föräldrar och knattar.

Vid frågor, kontakta oss tränare!
Tränarna igenom Mattias
2018-04-07 11:44

På tisdag 10 april drar vi igång utomhusträningen. Vi kommer att träna på tisdagar kl. 17-18 på Älvsjö IP plan 4 och på fredagar kl. 17.30-18.30 på Långbro BP. Det är skönt att vi fått behålla tisdagstiden och vi tror och hoppas att fredagstiden också kommer att fungera. Vi vill gärna att killarna vill och har möjlighet att träna två gånger i veckan men har förståelse för att det i vissa fall kan krocka med andra aktiviteter. Vi kommer att följa klubbens policy med att ungefär 50 procents träningsnärvaro krävs för att få spela matcher och cuper. Hör gärna av er så vi vet om någon tid skulle krocka varje vecka.


Vi kommer under året följa den filosofi och utbildningsplan som Älvsjö AIK har arbetat fram. Fokus ligger på utveckling av killarnas fotbollskunskaper snarare än resultat i enskilda matcher. På träningarna vill vi att killarna är på plats några minuter före träningen så att vi kan starta gemensamt. 


Mattias kommer att ha svårt att hinna vara med på träningarna under våren så vi andra tre tränare vill gärna ha hjälp från någon eller några av er föräldrar. Vi behöver vara fler tränare då det är en stor grupp och då vi nu kör dubbla pass. Det innebär att medverka regelbundet på träningarna där vi hjälps åt med upplägget och där all hjälp är välkommen. Mattias kommer fortsatt att kunna vara med på matcherna. Hör gärna av er till någon av oss.


Den 21 april kl. 10 spelar vi första matcherna i Sankt Erikscupen. Vi kommer att spela med två lag som vi även i år anmält som lag 1 och lag 2. Förra året delade vi in killarna i alfabetisk ordning och till säsongen har vi blandat om för att få två nya jämna lag. Spelprogrammet för alla matcher ligger upplagt på vår hemsida hos Älvsjö AIK: http://www.alvsjoaik.se/match/?ID=141631


Match = utbildning. Resultatet är i sig oviktigt och spelarna ska uppmuntras till och glädjas av att lyckas - dels med individuella moment men även som lag. Som ledare lägger vi fokus på – och coachar utefter veckans tema. Alla spelare ska få spela lika mycket under varje match och få testa på alla olika positioner på planen under säsongen. Vi kommer att skicka separata kallelser till både träningar och matcher. Lagindelning:


Lag 1 – Gabriel och Edvard

Emanuel. Oliver, Magnus, Vilhelm Ha, Wilhelm He, Anton, August, Edvin, Tore, Wilhelm S och William.


Lag 2 – Daniel och Mattias

Elliot, Enzo, Knut, Lukas, Vilmer, Charlie, Filip, José, Morgan, Nils S och Nils W.

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer