Välkommen till Knatteskolans hemsida!
Knatteskolan är barnens första kontakt med Älvsjö AIK. Därför vill vi att denna första tid är fylld av glädje och att övningarna sker under lekfulla former. Vi har inför 2017 års Knatteskola gjort en nysatsning där vi anställt 12 st flickor och pojkar från våra 15-års lag som genomgått en utbildning för att ge era barn bästa möjliga träning. Dessutom två överledare i Emma och Moa som kommer övervaka och finnas allmänt behjälpliga.

* Det är nog många av er som undrar vad som händer efter KS slut i höst. Alla barn födda 2012 har uppehåll till i vår. Sedan går barnen ytterligare en säsong (2018) med samma upplägg på Knatteskolan. Info kommer här på hemsidan i god tid.

För alla de barn som är födda 2011 startar vi upp nya lag som börjar träna inomhus i vinter. Vi har skickat ut anmälningsformulär till er föräldrar barn födda 2011 som ni måste svara på. Grupperna är inte fulla så vi kan ta emot fler spelare.

Tack för den här säsongen! Vi startar upp en ny säsong för flickor och pojkar födda 2012 i april 2018

** Glöm inte anmäla er till Mini Camp på höstlovet! Läs mer **

Knatteskolan  söndagar 17-18 plan 3
Knatteskolan måndagar 17-18 plan 3

Frågor angående Knatteskolan besvaras av ansvarig Ubbe Truedsson på e-mail ubbe@alvsjoaik.se eller på tel. 08/749 1920

Överledare Knatteskolan:
Emma Lundin
Moa "Loppan" Liwendahl
Glada barn på Knatteskolan
2017-06-08 18:16
Vi får tacka för alla de positiva mail vi fått från föräldrar som har sitt barn på Knatteskolan. Våra fantastiska ledare från F02 och P02 har gjort ett jättejobb för att få barnen att trivas och längta till nästa pass med Knatteskolan.

Förra året gick ca 65-70 barn på KS och i år stängde vi först måndagarna på 110 st barn men öppnade sen upp på söndagar där vi redan nu passerat 40 st anmälningar. Mao över 150 barn! Det är ett gott nog betyg för att årets upplägg varit framgångsrikt. Ryktet sprider sig fort. Älvsjö AIK har en glimrande återväxt.

Vi kommer innan sommaren gå ut med info om vad som händer efter höstens Knatteskola. Alla barn födda 2011 kommer att erbjudas plats i olika lag (pojk och flick). Där är det viktigast att vi får fram ledare bland föräldrarna. Det blir många nystartade lag, men det är en angenäm uppgift.

Nu på söndag 11/6 och på måndag 12/6 är sista passen inför sommaren . Vi startar upp igen 13 resp 14 augusti

Ha ett jätteskönt sommarlov så ses vi i höst igen! Glöm inte ta med bollen på semestern.

//Ubbe och Johan
Knatteskolan öppnar upp på söndagar!
2017-04-27 12:29
Det är verkligen glädjande att så många barn vill börja spela fotboll i Älvsjö AIK. Vi har redan nu dubbelt så många barn anmälda till Knatteskolan som förra året.

Pga av det stora trycket , där 115 st barn nu är anmälda och registrerade till träningen på måndagar, öppnar vi nu upp en alternativ Knatteskola på söndagar 17.00-18.00. Konceptet är precis likadant med samma duktiga ledare. Bara en mindre grupp (50 st)

Anmäl er via länken nedan och det är viktigt att ni väljer "Knatteskolan söndagar" som alternativ.

ANMÄL ER HÄR!

KS vänder sig till pojkar och flickor födda 2011 men vi har även en hel del barn födda 2012. Första passet hålls den 7 maj 17-18.00. Välkomna med er anmälan!

*

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer