Välkommen till Knatteskolans hemsida
Varmt välkomna till Knatteskolan alla pojkar och flickor!
Knatteskolan är barnens första kontakt med Älvsjö AIK. Därför vill vi att denna första tid är fylld av glädje och att övningarna sker under lekfulla former. Vi har inför 2017 års Knatteskola gjort en nysatsning där vi anställt 12 st flickor och pojkar från våra 15-års lag som genomgått en utbildning för att ge era barn bästa möjliga träning. Dessutom två överledare i Emma och Fredrik som kommer övervaka och finnas allmänt behjälpliga.

Efter Knatteskolans slut på hösten bildas lag av ålderskullen. I år startar vi lag för flickor och pojkar födda 2011

Pga av det stora tryck på anmälningar till Knatteskolan startar vi nu upp en alternativ knatteskola (50 platser) som kommer bedrivas på söndagar 17-18. Första passet hålls den 7 maj. Denna KS kommer bedrivas på samma sätt som måndagen med samma ledare. Bara en lite mindre grupp. Anmäl här nedan OBS! Välj alternativet "Knatteskolan söndagar"


* Klädpaketet kan hämtas ut på första passet 24/4 om betalning är gjord. Fr o m nästa vecka (v 18) kan kläder hämtas mellan 18.00-18.30 på Älvsjös Kansli

* Obs! Ingen träning måndagen den 1 maj!

Frågor angående Knatteskolan besvaras av ansvarig Ubbe Truedsson på e-mail ubbe@alvsjoaik.se eller på tel. 08/ 7491920

Överledare Knatteskolan:
Emma Lundin
Fredrik Arvidsson
Knatteskolan öppnar upp på söndagar!
2017-04-27 12:29
Det är verkligen glädjande att så många barn vill börja spela fotboll i Älvsjö AIK. Vi har redan nu dubbelt så många barn anmälda till Knatteskolan som förra året.

Pga av det stora trycket , där 115 st barn nu är anmälda och registrerade till träningen på måndagar, öppnar vi nu upp en alternativ Knatteskola på söndagar 17.00-18.00. Konceptet är precis likadant med samma duktiga ledare. Bara en mindre grupp (50 st)

Anmäl er via länken nedan och det är viktigt att ni väljer "Knatteskolan söndagar" som alternativ.

ANMÄL ER HÄR!

KS vänder sig till pojkar och flickor födda 2011 men vi har även en hel del barn födda 2012. Första passet hålls den 7 maj 17-18.00. Välkomna med er anmälan!

*

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer