Älvsjö AIK Herr

Med de fantastiska förutsättningarna på Älvsjö IP och en erfaren ledarstab med 7 ledare, inkl sjukgymnast och fystränare finns det alla möjligheter för såväl laget som spelare att utvecklas hos oss. Med den utveckling hoppas vi även du som spelare som vi i föreningen kommer klättra i divisionerna. Vi bygger en målmedveten trupp som alla vill något med sin fotboll. Vi står för en hårt arbetande fotboll med högt presspel och snabb direkt återerövring tillsammans med ett varierande passningsspel. 


Är du intresserad av att veta mer om vårt herrlag, kontakta Benke Lönn på telefon 070-3795130.
Serieledarna blev för tuffa för Älvsjö
2017-06-14 15:46
Matchen Mellan Tullinge och Älvsjö slutade 3-0 (1-0) efter en jämn match som avgjordes med 2 sena mål av Tullinge då Älvsjö dragit på sig ett andra gult kort och således avslutade matchen med 10 man.
Seger i händelserik match
2017-06-09 10:41

Älvsjö åkte precis över kommungränsen för att möte Huddingestationerade Segeltorps IF på bortaplan. Älvsjö, med 2 förluster i senaste bortamatcherna, hade nu chansen att haka på tät lagen i serien. Med en match mindre spelad och 7 poäng efter kändes en seger mycket viktig.

Drömöppning gav Älvsjövinst
2017-06-07 10:19

Efter 2 mediokra insatser i de senaste förlustmatcherna kändes matchen mot Tungelsta extra viktig. Man kunde knappast visat det på ett bättre sätt – 2-0 efter 4 min talar sitt tydliga språk. Marcus Lundberg (åter efter skada) och Alex Lomas var målskyttar.

Viljelöst Älvsjö, helt utan tempo
2017-05-29 12:50

Efter bottennappet mot Västerhaninge på hemmaplan (1-2) förväntade man sig ett revanschsuget Älvsjö i derbymatchen mot Rågsved på Hagsätra IP. Men, sällan har man blivit så besviken.

Älvsjö AIK - Västerhaninge IF
2017-05-17 14:04
Ny hemmamatch på lördag den 20 maj klockan 16:00, mot Västerhaninge IF
På lördag är det dax för hemmamatch nummer 3 på vackra Älvsjö IP. Förra lördagen gästades vi av dåvarande tabellettan Tyresö FF och nu gästas vi av tabelljumbon Västerhaninge. Bara för att Västerhaninge ligger sist i serien betyder detta inte att det är bara att ställa ut skorna och inhämta tre poäng! Tvärtom, här gäller det att från minut 1 vara taggade och fokuserade och det lovar jag att våra spelare kommer uppfylla, i denna serie kommer vi eller några andra lag inte få någoting gratis.

Vi hälsar nya som gamla Älvsjö supportrar och gästande Västerhaninge varmt välkomna till en bra och spännande match på lördag klockan 16:00!

Forza Älvsjö AIK

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer