Älvsjö AIK Herr

Med de fantastiska förutsättningarna på Älvsjö IP och en erfaren ledarstab med 7 ledare, inkl sjukgymnast och fystränare finns det alla möjligheter för såväl laget som spelare att utvecklas hos oss. Med den utveckling hoppas vi även du som spelare som vi i föreningen kommer klättra i divisionerna. Vi bygger en målmedveten trupp som alla vill något med sin fotboll. Vi står för en hårt arbetande fotboll med högt presspel och snabb direkt återerövring tillsammans med ett varierande passningsspel. 


Är du intresserad av att veta mer om vårt herrlag, kontakta Benke Lönn på telefon 070-3795130.
Blåsig hemmapremiär med ”både och”
2017-04-30 13:29

Så var det dags för en efterlängtad hemmapremiär. För motståndet svarade Assyriska United som hade ett flertal sena nyförvärv i truppen. Därför visste man inte riktigt – ”hur bra är motståndet”? För Älvsjös del hade man gjort ett par förändringar sedan senaste matchen. Den stora konkurrensen i truppen gör att fler måste få chansen att visa upp sig.

Äntligen hemmapremiär!
2017-04-28 08:03

Efter cirka 80 träningspass runt om på olika ställen i Stockholm, 11 träningsmatcher på diverse underlag och 2 seriematcher på bortaplan, är det äntligen dags för vårt herrlag att springa ut på Älvsjö IP för sin debut på hemmaplan mot Assyriska United imorgon lördag den 29:e april klockan 16:00. Vi önskar alla som tar sig till Älvsjö Idrottsplats hjärtligt och varmt välkomna!

Anton - jag är lugn och sansad och kommer med halvtaskiga skämt!
2017-04-26 07:15

Hej Anton, trevligt att du vill ta dig tid för detta korta lilla snack.

Klart man ställer upp för dig!

Håll ett öga på 23:an!
2017-04-24 17:05

Hej Basse, trevligt att du vill ta dig tid för detta korta lilla snack.

Hej bara trevligt att få chansen att tycka till.

Du spelade ju med Älvsjö AIK förra säsongen, hur ser du på ditt val att fortsätta i Älvsjö även detta år? Var det ett enkel val?

Precis! Det var inget enkelt beslut men efter flertal samtal med coach så känns det som rätt val i nuläget!

Offensiva ytterbackar bäddade för ny Älvsjövinst
2017-04-23 17:09

Så var det äntligen dags för andra matchen i årets div 4-serie. Efter ett ovanligt långt uppehåll (11 dgr sedan premiären) styrdes kosan ut mot skärgården och ännu en bortamatch, Ingarö SK.

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer