Älvsjö AIK Dam U

En elitsatsande och väldigt ambitiös trupp med tjejer i åldersspannet 99-02 som jobbar väldigt nära och har ett tätt utbyte med damlaget men även med systerlaget Dam Juniorerna. Dam U är det naturliga steget från flickfotbollen till damfotbollen i Älvsjö AIK FF och därmed kommer spelarna att kombinera spel i både J19 Elit och Dam div 2 2018. Spelare från Dam U rotationstränar kontinuerligt med damlaget både i träning och match. 


Vi jobbar långsiktigt med spelarutveckling både taktiskt- tekniskt- fysiskt och att tjejerna ska trivas och växa tillsammans som lag men samtidigt individuellt. Målet med denna trupp är att i framtiden förse damlaget med spelare och att Älvsjö Dam därmed ska ha så många egen-fostrade produkter som möjligt.


Laget tränas 2018 av Stefan Aletorn och Johan Roth, tidigare tränare för damlaget och Josefine Gasslander, fd lagkapten i damlaget. 

Seger mot Djursholm
2018-02-19 14:09
Vår andra försäsongsmatch spelades under söndagen mot Djursholms U-lag, vilka vi kommer att stöta på i F19-serien. Det blev en ganska tempofylld match där initiativet svängde ett par gånger fram och tillbaka. Tack vare att vi var lite skarpare i sista tredjedelen kunde vi vinna med 4-1.
Stabil seger i premiären
2018-02-12 09:16
På söndagen var det dags för årets första träningsmatch och division III-laget Ängby var på besök på Brantbrink. Efter en lång futsalsäsong och bara några få utomhusträningar hade vi inte alltför höga förhoppningar om någon bländande fotboll, men det blev riktigt trevligt spel, speciellt i den andra halvleken, och matchen slutade 4-0.
Förlust trots bra insats
2018-02-05 12:53
På söndagskvällen var det seriefinal i futsalserien. I vår näst sista match ställdes vi mot toppkonkurrenten Stuvsta. Det blev en tempofylld och riktigt bra match med chanser åt båda håll. Dessvärre slutade det med uddamålsförlust för oss, 4-5.
Vinst i söndagens futsalserie!
2018-01-29 12:36
Det var ett gäng rätt slitna tjejer som samlades i Farstahallen på söndagskvällen för match i futsalserien mot Lindagen FF. Trots detta höll vi bra fart matchen igenom och lyckades tillslut vinna med klara 4-0.

Trots träningsmatch för damerna och futsalcup hela dagen för Dam-U dagen innan så var det bra fart i spelet redan från start. Vi lyckades ta kommandot över matchen tidigt och det mesta av spelet var på motståndarnas planhalva. 1-0 dröjer till åttonde minuten med uppspel från Ebba ut på vänsterkanten till Sanna. På två tillslag sätter hon in bollen till Ida som efter några försöker tillslut får in sitt första mål för dagen. 2-0 är snarlikt första målet, även denna gång driver Sanna upp på vänsterkanten och sätter in den på Ida. Denna gång sitter målet på ett tillslag förbi en annars mycket bra målvakt i Lindhagen som stod emot många farligheter från oss matchen igenom. 

I paus pratar vi om att fortsätta jobba på, kriga för varandra och nyttja diagonalpassningen med ett och två tillslag. Det är också så båda målen i andra halvlek blir till. 3:an kommer från att Sara får en passning där hon är felvänd. Hon vänder bort sin motståndare och spelare fram till Cornelia som nätar. 4:e och sista målet för dagen, enligt Coach Steff "dagens mål", trycker Ida in i öppen kasse efter bra förarbete av Klara.

I det stora hela en bra genomförd match mot ett bra motstånd. Bra genomförd turnering i Nyköping
2018-01-28 21:56

Ja, det blev bagarväckning på lördagsmorgonen då vi var anmälda med två lag till Nyköpings futsalcup. 05:30 var det samling för avfärd mot Rosvallas fantastiska anläggning. 

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer