Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älvsjö AIK Dam U

En elitsatsande och väldigt ambitiös trupp med tjejer i åldersspannet 99-02 som jobbar väldigt nära och har ett tätt utbyte med damlaget men även med systerlaget Dam Juniorerna. Dam U är det naturliga steget från flickfotbollen till damfotbollen i Älvsjö AIK FF och därmed kommer spelarna att kombinera spel i både J19 Elit och Dam div 2 2018. Spelare från Dam U rotationstränar kontinuerligt med damlaget både i träning och match. 


Vi jobbar långsiktigt med spelarutveckling både taktiskt- tekniskt- fysiskt och att tjejerna ska trivas och växa tillsammans som lag men samtidigt individuellt. Målet med denna trupp är att i framtiden förse damlaget med spelare och att Älvsjö Dam därmed ska ha så många egen-fostrade produkter som möjligt.


Laget tränas 2018 av Stefan Aletorn och Johan Roth, tidigare tränare för damlaget och Josefine Gasslander, fd lagkapten i damlaget. 

Seger mot serieledarna
2018-06-18 13:12
På söndagskvällen var det dags för vårsäsongens sista division II-match och det var hittills obesegrade Triangeln från Eskilstuna som var på besök på Älvsjö IP. Efter en jämn match där vi skapade lite fler klara chanser kunde vi kamma hem en vinst med 2-1.
Vinst mot Stuvsta
2018-06-16 11:54
På fredagskvällen valde vi att spela match mot Stuvsta i J19-serien, istället för att titta på Spanien-Portugal i VM... Det blev ingen särskilt välspelad tillställning och vi hade speciellt svårt att få igång spelet under första halvlek. Stuvsta kunde ta ledningen men till slut vände vi och vann med klara 5-2.
4-1 mot Sätra B
2018-06-11 13:11
På söndagskvällen var det dags för helgens andra lokalderby då vi ställdes mot Sätra i division II. Efter en något krampaktig första halvlek lossnade det lite mer i andra och vi kunde till slut vinna med 
4-1.

1-1 mot Stuvsta
2018-06-04 13:09
Under söndagskvällen var det lokalderby mot Stuvsta i division II damer. Med ett flertal före detta Älsvjö-spelare kom Stuvsta till Älvsjö IP. Det blev en jämn och ganska tempofylld match som rättvist slutade oavgjort.
Vinst mot Boo
2018-06-04 10:22
På lördagskvällen åkte vi till Boovallen för en svår bortamatch. Vi gjorde dock en bra match och lyckades med en portion flyt ta hem alla tre poängen efter en 3-1-seger.
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer