Välkommen till P16:2

Välkomna till P16:2! Vi är ett glatt gäng killar som tränar 2 ggr i veckan och spelar 1 match under säsong.

Vill du börja träna med oss så kontakta magnus.h.jansson@gmail.com

Skön vinst med 2-1 mot Rönninge-Salem
2017-05-13 21:24
Första matchen med hela nya ledarorganisationen på plats. Kristin, Pontus, Magda och Magnus. Några sena avhopp gjorde att vi bara hade två avbytare. Som tur var ringde Hugo och anmälde sig spelbar 20 min innan samling. 
Det var en mycket jämn och lite för spännande match för mina nerver. Flera av våra spelare fick testa nya positioner och klarade det utmärkt. Jonas och Ali som ytterbackar. Hugo på topp. Rönninge-Salem hade en farligt snabb anfallare som drog fram på högerkanten. Ali anmälde sig frivillig på vänsterbacken och neutraliserade honom totalt.
Vi hade samma fokus som tidigare matcher. Ett snabbt kortpassningsspel där vi inte stressar bollen. När det funkar så får vi ett övertag i matchen och skapar målchanser, men när vi tappar fokus så står matchen mer och väger. Magda coachar spelarna individuellt och förklarar precis hur spelarna ska röra sig i olika situationer. William i mål räddar oss vid flera tillfällen med sina reflexräddningar. Det vart målchanser åt båda hållen, men vi hade flest och vann rättvist med 2-1.

Nu finns Älvsjö AIK P16:2 på appen sportswik om du vill följa liverapportering från matcher med bilder mm.

// Magnus
Seger i säsongspremiären!
2017-04-23 07:59
Till denna match hade vi fått många återbud på grund av skador, förkylning, innebandy och moppe-kort....
Tack vare lån från både U16 och P02-vit fick vi ihop ett lag som behärskade sina positioner och tillräckligt med avbytare som ville få komma in på planen.
Vårt fokus inför denna match var passningsspel, rörlighet och försöka få till några inspel "snett inåt bakåt"
Matchen står och väger i början och det blir målchanser åt båda hållen. Våra 02:or bidrog till passningsspelet och rörligheten och det var också dem som satte de första två målen för oss. Amir gjorde ribba in och Jesper på nick.
I andra halvlek är Tumbaspelarna mer aggressiva i närkamperna och lite småfula. Det lönar sig tyvärr för dem och de gör 2-1.
Sen är det lite väl spännande ett tag så vi flyttar upp Anton från mittback till toppforward. Han gör en Kurre Hamrin och drar hela Tumbaförsvaret för att sen lägga bak till Max som skickar in en projektil i mål. 3-1.
Fantastiskt skönt med seger i premiären och killarna hade kul.
Vi lyckades stundtals med våra fokusområden som vi fortsätter att gnugga på träningarna i veckan.
//
Ses på träning
Magnus

Segeltorps IF 3 vs. ÄAIK 0-2
2016-10-22 19:46

I tisdags meddelade jag killarna att jag kommer sluta träna dom och gå över till Damsidan och ta Flick U. Med endast en match kvar var de endast vinst som gällde för killarna idag borta mot segeltorp.

Inför matchen låg Segeltorp 1:a med 40 poäng och vi 4:a med 38 poäng vilket gjorde de ganska enkelt för oss att räkna ut vad som gällde. 3 poäng idag mot Segeltorp innebar Serieseger och ett perfekt avslut på detta är och denna tid tillsammans med killarna.


Vi känns laddade idag vid uppvärmning men smått avvaktande men vi ville ha hem den där seger och det visade vi verkligen på planen. Vi kanske inte hade de bästa spelet alltid men vi visade hjärta hela matchen rakt igenom. Vi kämpade stenhårt i alla lägen. I 9’ gör vi 0-1 av Filip.

Segeltorp kommer inte direkt till några lägen utan vi vinner tillbaka bollen ganska fort efter bolltapp. Segeltorp har några snabba och duktiga spelare men vi lyckas avstyra dom bra och jobbar väldigt bra tillsammans.


I halvtid är vi nöjda med insatsen men vi snackade om att vi kanske kunde ligga närmare deras vassaste spelare så dom får mindre tid på sig att göra något, sen sa vi att vi skall försöka jobba extra mycket för varandra de sista återstående 35 minutrarna på detta år. 


Redan i den 39’ gör Filip sitt andra mål 0-2. Vi spelar sedan av resten av matchen väldigt behärskat dock många onödiga gula kort men vad gör de en dag som denna.


Domarn blåser av och segern och seriesegern är ett faktum.

Jag är så otroligt stolt över alla killarna som genomfört detta fantastiska år. Kunde inte avslutat detta kapitel på ett bättre sett. 

ALLA killar skall vara sjukt stolta över detta år. Vi har växt som lag och grupp. Detta är ett Kvitto på vilka stora kliv vi har tagit i år och är oerhört glad över att jag fått ta del av killarnas utveckling.

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer