Älvsjö AIK FF F02
  • Vi är ett skönt gäng tjejer som tränar fotboll 3 ggr i veckan på fina konstgräsplaner på Älvsjö IP
  • VI har professionell målvaktsträning med Älvsjö damlags målvakter 2 ggr i veckan.
  • 2017 spelar vi i F15 Div 1 & Div 2 i S:t Erikscupen.

Vi söker alltid efter fler spelare och målvakter som spelat fotboll tidigare!.

Vill du spela med oss kontakta Lasse 070-535 97 28, lasse.wallin@me.com

Nya tjejer till F02
2017-04-03 15:20

Odessa Thollén
Trivs bäst på mittfältet där hon läser av spelet mycket bra, följsam med sin markering, försöker alltid vara spelbar och bra teknik.


Wilma Olsén
Har hittills spelat som mitt- ytterback där hon visat bra brytsäkerhet, förlorar sällan en löpduell och har väldigt bra skott.


Grymt kul att få följa er utveckling hos oss.
Odessa och Wilma med familjer önskas varmt välkomna till oss.


/Ledarna

Ny spelare F02!
2017-02-09 11:12

Elin Malm


Kommer närmast från AIK U där hon spelat mest som ytterback eller yttermittfält. En glad tjej som alltid ger järnet och viker inte ner sig. Har också bra teknik och passningsspel. 


Vi önskar Elin med familj mycket varmt välkommen till oss.


/Ledarna

Ny spelare till F02!
2017-02-06 16:33

Linnea Grandin

Väldigt spännande spelare som redan kommit in i gänget. En tjej som gillar både offensiven och defensiven från en mittmitt position. Har visat upp en härlig inställning, spelsinne och ett mycket bra skott. Kommer närmast i från Skogås-Trångsund.

Vi önskar Linnea med familj mycket varmt välkommen till oss.

/Ledarna

Guld och Brons i NFF
2017-01-23 11:53
Båda lagen gör ett grymt bra jobb och med ett mycket bra spel.
En härlig helg med mycket Futsal.
2016-12-19 10:31

Vi började med F02 serien en tidig lördag morgon. Ett trött gäng åker på ett rejält uppvaknande och torsk mot Sätra med 4-0. Sedan kom ett mycket mer taggat gäng fram och städade av Aspudden-Tellus och Rönninge-Salem rättvist med udda måls segrar. Kvartsfinal mot Tyresö (som sedan spelade final) förlorade vi med knappa 2-1.


Samtidigt som kvartsfinalen i F02 spelades började gruppspel i F01 för vårt andra gäng. Mot Stockholm United som vi möte i Futsalligan tidigare (torsk 5-3) spelade vi med super tajt försvar och fick med oss ett kryss. Mot Tulling blev det uppvisning av härlig Futsal, seger med 7-0. Sista gruppspelsmatchen mot Rönninge-Salem (eller är det mot Falcao eller är Falcao Rönninge-Salem?).  Ännu en stabil match där vi byter chanser med varandra men Rönninge-Salem har en målvakt som tar allt. Torsk med 2-0. Utslagna mot de lagen som sedan spelade final.


Söndag kväll futsalligan, trodde vi skulle vara slitna från lördag och även några återbud under dagen. Kände mig lite rädd för denna match mot starka Lidingö. Men tjejerna tänkte helt tvärtom. De tre första perioderna dominerade vi totalt och Lidingö kom inte till många avslut. De försökte med allt, högt-, lågtförsvar, man/man, slå långt. Klar vinst med 3-0.


En fantastisk helg på många sätt. Inte resultat mässigt men vi kanske inte ska vinna F02 serien med bredd eller en stark F01 serie. Men bra matchning mot bra lag och man ser verkligen vilken utveckling tjejerna har.


Ska bli super spännande att följa ST-cupen i jul- nyårs helgen.


/Ledarna

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer