Välkommen till Älvsjö AIK FF P02 Blå!
Vi är ett lag på ca 25 glada och positiva killar som spelar fotboll för att det är kul och för att utvecklas.

Vi tränar tre dagar i veckan under sommarsäsongen, och två gånger i veckan under vintersäsongen.

Våra tränare heter Björn, Mats, Tobias och Thomas.

Under våren 2017 kommer vi att framför allt matcha i division 3 och 4 i Sanktan, men vi kommer också att kunna ge möjligheter att prova på spel i högre divisioner.

Vi spelar gärna träningsmatcher!

 
Kontakta Thomas (0707-517 546) eller Björn (070-723 27 59)
Sista träningsmatcherna innan Sanktan
2017-04-06 19:41
I helgen som gick mötte vi Enskede och Reymersholm i de två sista träningsmatcherna innan Sanktan. Två nyttiga matcher, där vi stundom visar att vi kan ha tålamod och vända spelet sida från sida. Som vanligt är vi väldigt täta i mitten. Orienteringen, att söka ytor istället för boll, kan fortsatt bli bättre och det är något vi ska trycka lite extra på träningarna. Men nu har vi matchat oss i bra form inför Sanktan som startar i morgon med match mot Tullinge. Kul att säsongen är på gång på riktigt!
Fler träningsmatcher
2017-03-27 08:39
Vi har spelat flera träningsmatcher mot Karlberg, Reymersholm och Essinge. Bilden är från matchen mot Reymers på Årstadals BP 18/3. 

Våra styrkor ligger helt klart i kämpainsats som lag samt ett väldigt starkt försvar, med en backlinje som styr och hela laget som arbetar tillsammans defensivt. Något vi ska förbättra är vår orientering, att söka ytor med blicken och inte bara boll. Dessutom vill vi ha upp bolltempot, med både snabbare och hårdare passningar. Får vi till det kommer vi att bli ännu bättre på att etablera anfall och vända spelet fram och tillbaka. Som vanligt är det viktigaste att lära sig av matcherna och inte resultatet, men det är klart att det är roligt att vi sätter chanser och släpper in väldigt få mål.
Träningsmatch mot Essinge
2017-03-12 11:48
Igår spelade vi en bra träningsmatch mot Essinge som ordnat tid i fina Vinnarhallen på Bosön. Vi gjorde en riktigt bra match, och särskilt i andra halvlek lyckades vi bra med att etablera anfall, spelvändningar och att få med ytterbackarna i anfallsspelet. Fortfarande behöver vi bli bättre på orienteringen och se ytorna som finns. Vi ser fram mot nästa möte med Essinge om två veckor på Älvsjö IP.
Lyckad första dag på träningslägret
2017-03-11 16:14
Solen värmde och himlen var blå, perfekta förutsättningar för ett bra träningsläger på IP. Vår förre ungdomsansvarige och inspirationskälla Dennis körde det första träningspasset, vilket uppskattades mycket av både spelare och ledare. Jättekul att du ställde upp idag Dennis!

Heder åt samtliga grabbar för god inställning, glatt humör och bra energi hela dagen. Nu laddar vi för en lika bra avslutning i morgon söndag.
Träningsmatch mot Bagarmossen Kärrtorp BK
2017-02-19 12:19
Äntligen lite plusgrader och bättre fäste på konstgräset för grabbarna som gjorde ännu en bra insats mot Bagarmossen Kärrtorp BK. Vi fick återigen se hur vattentätt vårt mittlås är, från mittfält till backlinje och målvakt. Vi kan bli ännu bättre på att rulla bollen och etablera anfall, samt få till spelvändningar, men vi tar med oss många bra saker. Kul att se Nikolas göra matchdebut! En sak att jobba stenhårt med är att förbättra kommunikationen. Här är det fortfarande alldeles för tyst på planen!
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer