Välkommen till Dam J

Älvsjö AIK Dam J är en elitförberedande trupp med spelare födda 02-99 som satsar seriöst på sin fotboll. Vi samarbetar med Dam U truppen där spelare från Dam J rotationstränar regelbundet. 

 

Vi jobbar långsiktigt med spelarutveckling både taktiskt- tekniskt- fysiskt och att spelarna ska trivas och växa tillsammans som lag men även individuellt. Målet med denna trupp är att förse Dam U-laget med talangfulla spelare och att Älvsjö Dam därmed ska ha så många egen-fostrade produkter som möjligt.

Under den kommande säsongen spelar Dam J i sanktan F16/19-1

 

Älvsjö AIK satsar hårt på dam och tjejsidan. Vill du vara med och spela i en klubb för framtiden skall du spela i Älvsjö AIK som har en mycket stark organisation för att utveckla unga fotbollstjejer.

 

• Under säsongen tränar vi 3 gånger i veckan på fina konstgräsplaner på Älvsjö IP och i närområdet. 

• Under vintern tränar vi 3-4 gånger i veckan på Älvsjö IP och i hallar runt om i Älvsjö.

• För spelare som vill satsa extra på sin fotboll har Älvsjö AIK en välfungerande modell för att hjälpa spelare ta steget från flickfotboll, via juniorfotboll och in i seniorfotbollen.

• Vi har professionell målvaktsträning varje vecka

 

Har du kommit långt i din fotbollsutveckling, har en ambition att ta dig ännu längre och ser Älvsjö AIK som en väg vidare; kontakta tränare Chiara Kicki Jukkola (tel: 073-553 11 60 mail:chiara.jukkola@gmail.com) för provträning.

Höstpremiär mot Enskede IK 1
2017-08-15 13:54
Höstens första match mot Enskede IK 1 på Enskede IP bjöd på en hel del mål men tyvärr gjorde Enskede klart fler mål än vad vi lyckades med.
Förlust mot stuvsta!
2017-05-15 11:26
Matchen spelades hemma på Älvsjö IP tyvärr blev de ytterligare en förlust 0-2.
Rejäl underprestation från vår sida borta mot AIK!!
2017-05-08 11:29
En match där vi inte kommer upp i den nivån vi kan spela på resulterar i en stor förlust med hela 6-0 till AIK. Fullt rättvist då vi underpresterar och ger bort bollen i stort sätt i varje uppspel och tar inte jobbet för varandra.
Seger i premiären!
2017-04-24 11:39
Då va de äntligen dags för premiär i F16/19-1
Anastasia (Stasse) Dimitriadou klar för Dam J
2017-04-24 09:03
Vi är glada att kunna presentera Anastasia som ny spelare hos oss. Anastasia kommer från Sätra där hon spelat ända sedan hon började med fotbollen.
Hon är en tuff och spelskicklig krigare med bra blick för spelet och jättefint tillslag. Redan igår gjorde hon sin första match i premiären borta mot Älta och visade att hon kommer att bli en tillgång framöver.

Vi hälsar Anastasia med familj välkomna till Älvsjö och hoppas att hon ska trivas och fortsätta utvecklas som spelare hos oss.

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer