Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Älvsjö AIK F03

En ambitiös trupp där det finns utrymme för både elitsatsning och bredd. Vi jobbar långsiktigt med spelarutveckling men siktar även som lag på att ta upp kampen med de bästa lagen i Stockholm.


Vi kommer att till kommande säsong deltar både i div 1 och div 2 i Sanktan. Till detta kommer vi att åka på flera olika cuper. Vi har ett mycket starkt och nära samarbete med både F04 och Damjuniorerna.  

 

Vi söker kontinuerligt fler fotbollspelare som är ambitiösa och vill utvecklas inom vår verksamhet. 


Hör av dig och kom ner och provträna med oss. (för provträning se uppgifter under "kontakt" i vänsterspalten).

Välkomna Filippa och Tilda
2018-03-11 22:50

Vi kan nu presentera två nya spelare till Älvsjö AIK F-03 truppen. Filippa Hansson och Tilda Parmander som båda närmast kommer från Reymersholm och som nu väljer att fortsätta sin fotbollsutbildning hos oss inom Älvsjö AIK. Två duktiga och viljestarka spelare som ytterligare förstärker vår trupp. Vi hälsar Filippa och Tilda med respektive familjer varmt välkomna till Älvsjö AIK F-03!   

Slutspel i Futsal-SM för F03
2018-02-04 22:48

Igår spelade vi regionskval till Futsal SM i Enviken norr om Falun. En lång resa men det var absolut mödan värt. Det finns nästan inga ord som kan beskriva känslan och glädjen som uppstod efter slutsignalen i den sista matchen mot Kvarnsveden och det stod klart att vi vunnit regionskvalet. Nästa anhalt blir nu Helsingborg om två veckor där slutspelet i Futsal-SM spelas. ”Goälven”


Välkomna Elin & Fenja
2018-02-04 22:25

Vi har nu förmånen att få presentera två nya spelare till Älvsjö AIK F-03. Elin Stattin som närmast kommer ifrån AIK och Foteini Deligianni som tidigare spelat i den grekiska storklubben Thessaloniki FC. Båda väljer nu att fortsätta sin fotbollsutbildning hos oss inom Älvsjö AIK. Två duktiga tjejer som blir ett starkt tillskott i vår trupp.

Vi hälsar Elin och Fenja med respektive familjer varmt välkomna till Älvsjö AIK F-03!Guld i Futsal serien
2018-01-29 10:01
F03 Seriesegrare Stockholms futsal serie
Efter 8 raka vinster i Stockholms futsal serie står det nu klart att Älvsjö AIK F-03 är klara seriesegrare trots att två matcher återstår. Tjejerna har gjort det enastående bra och är helt klart värdiga seriesegrare. Hela truppen har haft en fantastisk utveckling under vintern vilket också visat sig på planen. Enormt bra gjort tjejer – ”Goälven”. Nästa utmaning blir regionfinal i SM kommande helg.  
Futsal SM för F03
2018-01-18 22:43


Efter ett intensivt SM kval är Älvsjös F-03 klara för att representera Stockholm i det fortsatta SM slutspelet.

Helgen den 3 feb åker vi nu upp till Dalarna.

Härligt tjejer nu kör vi - Goälven!

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer