Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Älvsjö AIK F03

En ambitiös trupp med bra gemenskap där det finns utrymme för både elitsatsning och bredd. Vi jobbar långsiktigt med spelarutveckling men siktar även som lag på att ta upp kampen med de bästa lagen i Stockholm.


Vi deltar denna säsong både i div 1 och div 2 i Sanktan. Till detta kommer vi att åka på flera olika cuper. Vi har ett mycket starkt och nära samarbete med både F04 och Damjuniorerna.  

 

Vi söker kontinuerligt fler fotbollspelare som är ambitiösa och vill utvecklas inom vår verksamhet. 


Hör av dig och kom ner och provträna med oss. (för provträning se uppgifter under "kontakt" i vänsterspalten).

F03 – GULD i Sundsvall
2018-08-13 23:02

Efter sommarledigheten från fotbollen tog vårt duktiga F-03 lag direkt avstamp inför hösten med en cup i Sundsvall. Med en härlig inställning i laget blev också spelet allt bättre och bättre vilket återigen tog oss hela vägen fram till en 1:a plats. Enormt starkt jobbat tjejer ni är helt otroligt duktiga. Vi tackar er för en riktigt rolig helg denna gång i Sundsvall.

F03 - GULD i Örebrocupen
2018-07-03 00:11

Tjejerna i vårt duktiga F-03 lag tog den 29 juni sikte mot Örebro. Vädret var på topp och så var också känslan inför Örebrocupen.

Under gruppspelet blandade vi lite med några riktigt bra matcher med fint spel och härliga kombinationer med några matcher där vi inte riktigt kom upp i vår normala nivå. I A-slutspelet tog vi oss verkligen samman och visade återigen på den härliga inställningen som finns i laget att aldrig ge upp, hålla i spelet och att alltid gå för vinst och vinst blev det i form av en 1:a plats i F15/16.  

Helt enormt bra jobbat tjejer och tack för en fantastisk guld helg i Örebro!!!

F03 - Brons i Arvika Cupen
2018-07-02 23:20

Torsdagskvällen den 14 juni hoppade våra tjejer in i bilarna för att påbörja resan med sikte på Arvika. Spännande cup med många norska lag som vi inte visste något om. Det hela blev en lång, mycket tuff men väldigt rolig helg i Arvika där vi tillslut tar hem bronset!! Jättebra med tanke på det ovana underlagt, sjukdomarna vi hade i laget samt de skador som flera drog på sig.

Tjejer ni är fantastiska och visade på en enorm kämpaglöd under hela cupen och den inställning som alla visade tar vi nu med oss till kommande utmaningar!!  
Välkomna Filippa och Tilda
2018-03-11 22:50

Vi kan nu presentera två nya spelare till Älvsjö AIK F-03 truppen. Filippa Hansson och Tilda Parmander som båda närmast kommer från Reymersholm och som nu väljer att fortsätta sin fotbollsutbildning hos oss inom Älvsjö AIK. Två duktiga och viljestarka spelare som ytterligare förstärker vår trupp. Vi hälsar Filippa och Tilda med respektive familjer varmt välkomna till Älvsjö AIK F-03!   

Slutspel i Futsal-SM för F03
2018-02-04 22:48

Igår spelade vi regionskval till Futsal SM i Enviken norr om Falun. En lång resa men det var absolut mödan värt. Det finns nästan inga ord som kan beskriva känslan och glädjen som uppstod efter slutsignalen i den sista matchen mot Kvarnsveden och det stod klart att vi vunnit regionskvalet. Nästa anhalt blir nu Helsingborg om två veckor där slutspelet i Futsal-SM spelas. ”Goälven”


 
Klubbsortiment
Våra sponsorer