Välkommen till Älvsjö AIK F03
Älvsjö AIK F03 - vi siktar uppåt

En ambitiös och stor trupp på 36 spelare där det finns utrymme för både elitsatsning och bredd. Laget är en sammanslagning av "gamla" Älvsjö F03 och Enskedes F03, kryddat med några spelare från Huddinge F03. Vi jobbar långsiktigt med spelarutveckling men siktar även som lag på att ta upp kampen med de bästa lagen i Stockholm.


Vi deltar 2017 med ett lag i div 1 och två lag i div 2 i Sanktan. Dessutom deltar vi i många cuper som t ex Gothia Cup i sommar. På vintern satsar vi på Futsal och kommer anmäla oss till seriespel och många inomhuscuper. Vi har en stark ledarstab med 4 tränare varav en är huvudtränare samt 3 lagledare. Laget har ett nära samarbete och utbyte med F04 och F02. 

 


För provträning se uppgifter under "kontakt" i vänsterspalten

F03 till final i Ersan
2017-05-01 20:22
Älvsjö F03 spelar final den 6 juni mot Hammarby. I förmiddagsmatchen mot Enebyberg blev det en uddamålsseger med 3-2. I vårt tycke jämnare siffror än matchbilden visade. I andra halvlek parkerar vi långa stunder på motståndarnas planhalva. Vi fortsätter göra mål men bränner ändå väldigt mycket chanser. Försvarsmässigt har vi fortfarande en del att jobba på.

Enebyberg - Älvsjö AIK 2-3 (1-2) Ersan semi

Målskyttar : Nadja 2 Alva G 1

I fredags mötte vi Segeltorp i div 2. Vi hamnade tidigt i underläge och det tog en tid innan vi kom in i matchen. Sen har vi ett ganska bra grepp och matchen och har ett stort bollinnehav. Segeltorp har en annan matchplan- längre bollar mot vår backlinje och tar vara på sina chanser. Trots att vi dominerade andra halvlek stort hamnar vi i under läge 1-3 men trummar ändå på och kommer till slut i kapp.

Älvsjö AIK - Segeltorp 3-3 (1-1)

Målskyttar: Nadja 2 Alva G 1

Sen på lördagen mötte vi BP 3 i div 2 på Stora Mossens IP. Om vi brände chanser i de två matcherna vi redovisade ovan, var det här helt sanslöst. Säkert 13-14 klara målchanser men bara 2-0. Två ribbträffar, stolpskott och massor av frilägen. Träna avslut på träningarna?

BP 3 - Älvsjö AIK 0-2 (0-1)

Målskyttar: Matilda H 1 och Sandy 1

Mycket matchande men vi går också runt på många spelare. Det betyder bra bredd i truppen samt hjälp från fyra duktiga 04:or mot Segeltorp. Nu kör vi hårt på träningarna i veckan och ser fram emot en ny match-helg med tre matcher nästa helg. Observera att vi tränar på fredag

*


F03 - nu under ett flagg
2017-03-22 15:43
Nu har vi slagit ihop F03 Vit och F03 Blå till en gemensam trupp. Dessutom har det tillkommit några spelare från Huddinge F03. Det betyder att truppen nu ligger på ca 35 spelare i dagsläget.
 
I detta lag finns utrymme för både elitsatsning och bredd. F03 kommer medverka med ett lag i div 1 och 2 lag i div 2 i Sankt Erikscupen. Truppen har en fem man stark ledarbesättning. Vi kommer att ett nära utbyte och samarbete med F02 och F04

I helgen väntar två träningsmatcher mot BP och Rönninge/Salem samt match mot Järla i Ersan på söndag
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer