SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knatteskolan

Älvsjö AIK FF:s knattefotbollsskola säsongen 2022!
2022-02-07 08:25

Fotbollssäsongen närmar sig med stormsteg och nu har ni möjlighet att anmäla de yngsta till Älvsjö AIK FF:s knattefotbollsskola.

 

Vi välkomnar flickor och pojkar födda 2016.

 

Knattefotbollsskolan kommer att introducera de yngsta i fotbollens värld samtidigt som vi försöker att lära barnen att träna, lyssna och ta emot enklare instruktioner. Barnen delas in i grupper innan första tillfället. Alla våra grupper är mixade med både flickor och pojkar.

 

Fotboll är en bra start på ett livslångt intresse för idrott och ett hälsosamt liv med mycket rörelse men vårt viktigaste mål är att de ska få känna på gemenskapen och glädjen som fotbollen ger.

 

Träningarna kommer att genomföras måndagar kl.16.30 – 17.30 på Älvsjö Idrottsplats.

 

Schema våren 2022
Första tillfället är: måndagen den 25 april

Sista tillfället under våren: måndagen den 30 maj

 

Schema hösten 2022
Första tillfället är: måndagen den 22 augusti
Sista tillfället under hösten: måndagen den 26 september

 

Anmälningslänk: FULLT - för att ställa sig i kö gör ni en anmälan här Anmälan Älvsjö AIK FF:s knattefotbollsskola 2022 - Älvsjö AIK FF - SportAdmin

Avgiften är 1500 kr (varav 300 kr är medlemsavgift) för hela perioden och kommer att faktureras från föreningens kansli. Fakutan ska vara betalda före det första träningstillfället.

I avgiften ingår materialpaket till barnen bestående av t-shirt, shorts och strumpor i Älvsjö AIK:s färger samt vattenflaska.

 

Varmt välkomna med er anmälan!


Jessica Höglander 
Ansvarig Älvsjö AIK FF för Knattefotbollsskolan 2022
Kontakt: jessica.hoglander@alvsjoaik.se

 
Våra sponsorer
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media