SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Information till föräldrarna
2021-11-23 20:25

Hej alla föräldrar!

 

Här kommer lite information om ihopslagningen som varit och vad som väntar framöver.

Vi har nu, lag vit, orange och del av gul, slagits ihop till ett gemensamt lag, lag Lila. Barnen och även vi tränare har uppskattat de gemensamma träningarna och det känns kul att vi ökar närvaron och intensiteten tillsammans. Från och med nu spelar vi även 7 mot 7-fotboll och vi har en bred trupp med cirka 30-35 spelare. Hittills har vi varit runt 25 spelare på träningar. Totalt är vi även 10 tränare! 

 

Till kommande säsong anmäler vi tre lag till Sankt Erikscupen och alla barn kommer därmed få chans att spela match varje vecka. Inför säsongen 2022 måste vi anmäla nivå på lagen. Vi väljer att anmäla lag i varje valbar nivå; lätt, medel och svår. Vi ser positivt på att ha lag i varje nivå vilket skapar en dynamik och rörlighet inom truppen. Tanken är inte att spelarna ska hamna i en fast placering. Barnen spelar i den nivå som de befinner sig i för stunden och provar även på en nivå upp eller ner. Tanken med nivåer från StFF är att spela med och mot likasinnade för att skapa positiva känslor för spelarna. Alla spelare ska ges möjlighet till utmaning och utveckling på sin nivå.

 

Nu under hösten/vintern och tidig vår är vi anmälda till Ersans pokal. Det är en cup som arrangeras av Älvsjö AIK och som består av ett antal matcher där vi ledare själva bokar tid, plan och domare. Alla som kämpar på i regn och rusk medverkar. Ersans pokal är indelad i två nivåer. 

 

Till nästa säsong behöver killarna närvara på träningar för att få spela matcher. Självklart kan barnen utöva andra aktiviteter som kanske ibland krockar med fotbollen men generellt krävs en träning i veckan för match. Andra sporter är något som vi rekommenderar och tycker är bra, men viss närvaro behövs. Träningar kör vi alltid tillsammans framöver och vi blandar oftast lagen ”hej vilt”. Vi fortsätter även köra utomhus så mycket som möjligt och planerar inte för att köra inomhusträningar.

 

Har ni funderingar så är ni välkomna att höra av er till någon av oss tränare. Kom ner på en träning eller slå oss en signal. Under våren kommer vi även att ha ett föräldramöte där ni har möjlighet att ställa frågor.

 

Hälsar ledarna

 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer