SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Varmt välkommen att bli ledare hos oss!

Vi söker alltid engagerade tränare och ledare. Ring oss på Fotbollskontoret, tel. 08-749 19 20, eller mejla till jonas.holtback@alvsjoaik.se eller annica.persson@alvsjoaik.se

 

Som ledare i ÄLVSJÖ AIK FF
Enligt barnkonventionen är alla barn till och med 18 års ålder. Idrottsrörelsen har dock valt att göra en distinktion mellan barn och ungdomar, eftersom det ur idrottslig synvinkel finns stora skillnader mellan olika åldrar. Barn definieras därför som aktiva till och med tolv års ålder och ungdomar som de mellan 13-20 års ålder. Denna åldersgräns ska dock inte ses som absolut, utan snarare som ett riktmärke. Ur idrottens synvinkel är inte barnets kronologiska ålder utan dess fysiologiska, psykiska och sociala utvecklingsnivå det viktigaste. 

 

 

För att kunna bli ledare behöver du visa upp ett registerutdrag 
Kontrollen är en förebyggande åtgärd som bidrar till ökad trygghet för våra barn och ungdomar. 

 

Registerutdrag hos polisen:

  • Digitalt registerutdrag vilket är det snabbaste och enklaste alternativet som du kan skicka det med e-post till info@alvsjoaik.se.  Fotbollskontoret kontrollerar utdraget via polisens digitala kontrolltjänst.

  • Via ordinarie post   När du fått hem utdraget i din brevlåda behöver du visa upp det för en medarbetare på Fotbollskontoret som ligger på Älvsjö IP. Du visar upp utdraget i original och behåller det sedan själv. Inga utdrag  arkiveras av föreningen. 

 

Älvsjö AIK FF följer, precis som de flesta föreningar,  Stockholms Fotbollsförbunds rekommendationer om att begära in ett registerutdrag varje år.  Även ungdomsledare i åldern 15-18 år behöver visa upp utdrag.

 

Tränarlöner och kontrakt 
Majoriteten av föreningens verksamhet bygger på ideellt engagemang ifrån föräldrar. Rekrytering och tillsättning av externa utbildade huvudtränare eller ungdomsledare hanteras av sportchef. Alla betalningar sköts av klubben. Älvsjö AIK FF följer en lönetrappa utifrån erfarenhet och utbildningsnivå.  

 

Varmt välkommen som ledare!

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media