SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Åldersgruppsträning 2022

Älvsjö AIKs åldersgruppsträningar riktar sig till åldersgrupperna 2010-2013.  Åldersgruppsträningarna leds av utbildade tränare som är aktiva i klubben inom senior och ungdomsfotbollen.

 

Målet med åldersgruppsträningarna är att erbjuda, för de som vill, en högkvalitativ träning med fokus på barnens individuella utveckling.

 

Åldersgruppsträningarna är ett bra tillfälle att utveckla sina individuella färdigheter tekniskt och taktiskt. Innehållet i träningen baserar sig på Älvsjö AIKs spelarutbildningsplan & träningsmetodik och anpassas efter ålder och kunskapsnivå. Åldersgruppsträningar är tillgängliga för alla spelare (inom åldersspannet) i föreningen som vill delta.

 

Anmälan till åldersgruppsträningarna är komplett då betalningen är genomförd. Det finns ett begränsat antal platser men vi hoppas kunna erbjuda alla som vill möjlighet att delta.

 

Åldersgruppsträning 2022

Onsdagar 16.30-17.30 (F/P2012-2013), 27 april - 8 juni (7 tillfällen) – 700 kr,  anmälan gör du FULLT

Torsdagar 16.30-17.30 (F/P2010-2011) 28 april – 9 juni (7 tillfällen) – 700 kr,  anmälan gör du här

 


Under 2021 hade vi som en extra förmån Älvsjö AIK FF ”fotbolls-buss” per cykel.. En representant från Älvsjö AIK mötte, per cykel, upp barnen utanför Herrängens skola, Johan Skyttesskolan samt Långbrodalsskolan och cyklade tillsammans med barnen till IP.  Om intresse finns för detta även iår kommer vi erbjuda  motsvarande.

 

 

 
Våra sponsorer
Huvudsponsorer
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media