SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vi precis som 1000-tals föreningar i Sverige har valt att vara med!

JOYNA – FOLKSPELS NYA LOTTERI

En försäljning utan behov av fysiska produkter och varor. Utan fakturor, beställningslistor och distribution. Dessutom ges alla medlemmar möjligheten att på ett superenkelt sätt bidra till föreningens intäktsarbete.

 

Folkspels nya digitala lotteri innebär fantastiska fördelar:

• Försäljning utan hantering av fysiska produkter
• Utbetalningar – inga pengatransaktioner från säljande medlemmar
• Löpande intäkter
• Enkel administration

 

Läs mer få Folkspels hemsida om Joyna

 

Räkneexempel

Är ni 20 spelare i laget och alla lyckas sälja 3 st prenumerationer var så skulle detta innebära: 20 spelare x 40 kr x 3 lotter x 12 månader = 28 800 kr till lagkassan. OBS alla inkomster är till den gemensamma lagkassan, ingen individuell inkomst!

 

Vi från föreningen vill understryka att det inte är några säljkrav varken från oss eller från Folkspel, men vi vill erbjuda alla möjligheten att kunna vara med och tjäna en enkel slant till lagkassan. Det skulle betyda mycket om så många som möjligt registrerar sig via länken ni fått av oss och bidrog till att våra lag kan hitta på roliga saker tillsammans.

 

FRÅGOR OCH SVAR

 

Om en förälder/spelar inte kan logga in utan får felmeddelande  att de inte är men i något lag/grupp?

  1. Kontrollera så hela länken är kopierad så inte någon adminsida har kapat av den.
  2. Personen i fråga kan sitta på skyddad nätverk, finns ofta hos ex kommuner som inte tillåter spel. be dem kika hemma/mobilen utan WiFi
  3. Personen i sig har försökt gå in via "mina sidor" och skapat en användare, man ska klicka direkt på sidan på logg in. 

 

Återstår problemet efter denna felsökning så be personen i sig att ta en skärmdump och skicka till info@alvsjoaik.se så tar vi den vidare till Joyna IT.

 

Hur får vi som lag del av provisionen ? Betalas det ut till oss varje månad?
Japp, betalas ut månadsvis till lagkassan via föreningens administratör. 80 % går till lagkassan 20% till föreningen.

 

Jag som administratör kan bara se mig som administratör på lagsidan, dvs min barn står inte som säljare trots att jag registrerat honom (via min bankID-inloggning). 

Det är en känd bugg som Joyna IT jobbar med, en admin kan inte se sig själv/Son/Dotter som säljare. Den finns med i systemet så det är korrekt utfört och allt är i sin ordning förutom att man inte ser sig själv just nu, men som sagt så håller Joyna IT på att jobba på det

 

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media