SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
P09-Röd

Välkommen till P09 Röd

P09 Röd är ett lag med 30 spelare och två huvudtränare. Under vintersäsongen fram till 31 mars 2023 tränar vi vid två tillfällen varje vecka: 

  • måndagar kl. 18.15-19.30 på Kämpetorps BP
  • torsdagar kl. 19.15-20.30 på Älvsjö IP, plan 5

 

2021-10-25 10:56
Lyckad lagaktivitet på Soccer center i fredags.
 
Sommaravslutning 2021
2021-06-10 09:25

Tack till alla killar för en bra termin och tack till alla föräldrar för fina presenter. Vi tränar även nästa vecka och sen önskar vi tränare alla en skön sommar. 

Vintersäsongen
2020-01-08 14:53
Under vintern tränar vi på tisdagar kl. 17-18 på plan 5 på Älvsjö IP. Vi kommer under perioden januari-mars också att spela cuper och matcher i Ersans Pokal. Se separata kallelser.
Inför utomhussäsongen 2019
2019-03-25 22:17
Killarna har kämpat på bra under vintern med träningar och vi har fortsatt trimma ihop laget och ha kul ihop. Några har lämnat och några har kommit till och vi är nu 18 killar i laget.  Tillsammans laddar vi för en ny säsong, fortsatt med två träningar i veckan och seriespel i Sankt Erikscupen. Vi vill gärna att killarna tränar regelbundet och fortsatt gäller träningsnärvaro om cirka 50% för att få spela matcher. Om någon av träningstiderna krockar med andra aktiviteter påverkar det förstås möjligheten att träna så hör gärna av er så att vi vet. Vi kommer att skicka separata kallelser till alla träningar och matcher. För att vi ska kunna planera både träningar och matcher är det viktigt att ni föräldrar meddelar killarnas deltagande innan svarstiden löpt ut.
 
Träningar
Fr o m 1 april kommer vi att träna på tisdagar kl. 18-19 på Långbro BP och på torsdagar kl. 17-18 på Älvsjö IP, plan 3.
 
Sankt Erikscupen
Vi kommer att spela 7-mot-7 med två lag, ett i "lätt" och ett i "medel". I år kommer vi inte ha fasta lag utan kommer att blanda och sätta ihop lagen inför varje omgång. Första matcherna är 28 april och alla våra matcher är upplagda på vår hemsida http://www.alvsjoaik.se/start/?ID=141624
 

Träningsturnering

Vi kommer att vara med i träningsturneringen som Älvsjö P09 arrangerar gemensamt på Älvsjö IP den 19 oktober.


Ersans pokal
Vi kommer att spela Ersans pokal under hösten och vintern.
 
Hör gärna av er med eventuella funderingar.
 
Hälsningar från Gabriel, Emil och Edvard
2018-08-01 11:44

Vi tränar på tisdagar kl. 17-18 på Älvsjö IP plan 1 och på fredagar kl. 17-18 på Älvsjö IP plan 5. Vid snö och halka spelar tränar vi inomhus på fredagarna samma tid men i Johan Skytteskolans gymnastiksal i den vänstra hallen. Vi skickar kallelser till alla träningar med uppgifter om var vi kommer att hålla hus.  Vi vill gärna att killarna vill och har möjlighet att träna två gånger i veckan men har full förståelse för att det kan krocka med andra aktiviteter. Vi kommer att följa klubbens policy med att ungefär 50 procents träningsnärvaro krävs för att få spela matcher och cuper. Det är också viktigt att träna regelbundet för att lära sig övningarna och utvecklas i takt med resten av laget. Hör gärna av er så vi vet om någon av tiderna kommer krocka varje vecka.

Då vi är många på träningarna blir det lätt stimmigt och ofokuserat. Det är inte så konstigt när man med en boll träffar kompisar efter en hel skoldag. Det är viktigt att killarna får något i magen innan träningen så att de orkar vara med fullt ut och fokusera. Ni får också gärna prata hemma om vi måste hjälpas åt och vara tysta och lyssna vid samlingarna och att försöka fokusera på träningen under den timme vi ses. Då blir det roligare och vi hinner med mer.


Vi följer den filosofi och utbildningsplan som Älvsjö AIK har arbetat fram. Fokus ligger på utveckling av killarnas fotbollskunskaper snarare än resultat i enskilda matcher. Match = utbildning. Resultatet är i sig oviktigt och spelarna ska uppmuntras till och glädjas av att lyckas - dels med individuella moment men även som lag. Som ledare lägger vi fokus på – och coachar utefter veckans tema. Alla spelare ska få spela lika mycket under varje match och få testa på alla olika positioner på planen under säsongen.


Hör gärna av er med funderingar.

Hälsningar från tränarna Gabriel, Emil, Mattias och Edvard

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Älvsjö AIK FF, 02/07 08:59 
Älvsjö AIK FF, 28/06 11:15 
Älvsjö AIK FF, 27/06 15:26 
Älvsjö AIK FF, 14/06 11:17 
 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media