SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
F19 U

Älvsjö AIK F19 U

En satsande och väldigt ambitiös trupp med tjejer i åldersspannet 02-05 som jobbar väldigt nära och har ett tätt utbyte med damlaget men även med  F17 U. F19 U är det naturliga steget från flickfotbollen till damfotbollen i Älvsjö AIK FF och därmed kommer spelarna att kombinera spel i både Flickallsvenskan och Stockholmsserien. Spelare från F19 U rotationstränar kontinuerligt med damlaget. 


Vi jobbar långsiktigt med spelarutveckling och att tjejerna ska trivas och växa tillsammans som lag, men samtidigt individuellt. Målet med denna trupp är att i framtiden förse damlaget med spelare och att Älvsjö Dam därmed ska ha så många egen-fostrade produkter som möjligt.


Laget tränas 2021 av Johan Roth och Max Ljungblom, tidigare tränare för damlaget. 

2021-04-16 15:22
Lagaktivitet

Dags för en lagaktivitet🥳

Messa Lova på 070-7661061 senast den 20/4 om du kan komma. Skriv gärna din nivå. 1-5 där 1 är aldrig ha spelat och 5 är proffs

Kostnaden blir ca 200:-/ person lite beroende på hur många vi blir.

 

Må bästa lag vinna💪🎾

 

 

2021-04-16 12:50
För uppdateringar följ oss på instagram alvsjoaikf19u
 
Glad påsk🐣
2021-04-02 13:03

Efter en period med hårdträning tar nu F19U påsklov💪🙌 

Glad påsk önskar vi er alla🐥

Alessia Klingsell till Älvsjö
2021-02-14 16:02
Alessia på efter träning på Kanalplan
Årets tredje nyförvärv är Alessia Klingsell. Hon kommer precis som Ophelia från IFK Stocksund. Hon har tränat en period med oss och gjort fint ifrån sig. Vi är glada att välkomna Alessia till oss!

Beskriv dig själv som fotbollsspelare
Jag gillar att spela på mitten då jag kan utnyttja min spelförståelse och jag gillar att föra passningsspelet. 

Vem är du utanför planen?
Jag tycker om att umgås med familj och vänner men måste plugga en del också eftersom jag går natur.

Vad fick dig att välja Älvsjö?
Jag tyckte att det verkade som ett duktigt lag med motiverade spelare och som en seriös klubb. 

Vem är din favoritspelare och varför?
Jag har inte riktigt någon, men tycker om Kanté då han spelar i mitten och är sjukt duktig på återerövring och snabba omställningar.

Vad är roligast att göra på träningar?
Jag gillar possession och övningar då man har mycket boll samt ska hitta fria ytor. Gillar också övningar då man behöver tänka till lite extra.

Vem i laget är jobbigast att möta på träning och varför? 
Skulle nog att säga att Olivia är en stor utmaning på mitten då hon är teknisk och springer för att visa sig mycket. Saga är också väldigt duktig på att försvara och därför svår att komma förbi. 
Nu får Johaug se upp!
2021-02-10 09:20
Då de flesta i laget var lite mindre rutinerade vad gäller längdskidor startade aftonen med utprovning av lånepjäxor och skidor som Fredrika Bremergymnasiet bistod oss med. När alla väl förstått hur bindningarna fungerade bar det iväg i de fina spåren. Med svindlande hastighet flög de flesta fram i den gnistrande snön. 

Efter några uppvärmningsrundor, där speciellt Ebba dominerade i utförskörningen, var det dags för den korta stafetten. Parvis gick tjejerna ut. Det blev bra fart, en del vältajmade tacklingar och ett otal påhälsningar i lössnön. Elsa satsade hårt och föll hårt. Jossan som sett så stabil ut i spåren låg nu lika mycket som hon stod upp och Lova fick briljera med sitt norska påbrå genom att springa förbi konkurrenterna på Kleabo-manér.

När vinnarna utsetts intogs en näringsrik måltid kring grillen där Lojs, Linnéa, Stella och Lena serverade lagom svedda korvar i vinterkylan. Härligt jobbat tjejer!
 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer