SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till P2012 Lila

 

 

Från och med den 15 november har vi nya träningstider. 
måndagar 17:30-18:30 på Älvsjö IP plan 5,

tisdagar 18:30-19:30 Långbro BP

torsdagar 18:30-19:30 på Långbro BP

Information till föräldrarna
2021-11-23 20:25

Hej alla föräldrar!

 

Här kommer lite information om ihopslagningen som varit och vad som väntar framöver.

Vi har nu, lag vit, orange och del av gul, slagits ihop till ett gemensamt lag, lag Lila. Barnen och även vi tränare har uppskattat de gemensamma träningarna och det känns kul att vi ökar närvaron och intensiteten tillsammans. Från och med nu spelar vi även 7 mot 7-fotboll och vi har en bred trupp med cirka 30-35 spelare. Hittills har vi varit runt 25 spelare på träningar. Totalt är vi även 10 tränare! 

 

Till kommande säsong anmäler vi tre lag till Sankt Erikscupen och alla barn kommer därmed få chans att spela match varje vecka. Inför säsongen 2022 måste vi anmäla nivå på lagen. Vi väljer att anmäla lag i varje valbar nivå; lätt, medel och svår. Vi ser positivt på att ha lag i varje nivå vilket skapar en dynamik och rörlighet inom truppen. Tanken är inte att spelarna ska hamna i en fast placering. Barnen spelar i den nivå som de befinner sig i för stunden och provar även på en nivå upp eller ner. Tanken med nivåer från StFF är att spela med och mot likasinnade för att skapa positiva känslor för spelarna. Alla spelare ska ges möjlighet till utmaning och utveckling på sin nivå.

 

Nu under hösten/vintern och tidig vår är vi anmälda till Ersans pokal. Det är en cup som arrangeras av Älvsjö AIK och som består av ett antal matcher där vi ledare själva bokar tid, plan och domare. Alla som kämpar på i regn och rusk medverkar. Ersans pokal är indelad i två nivåer. 

 

Till nästa säsong behöver killarna närvara på träningar för att få spela matcher. Självklart kan barnen utöva andra aktiviteter som kanske ibland krockar med fotbollen men generellt krävs en träning i veckan för match. Andra sporter är något som vi rekommenderar och tycker är bra, men viss närvaro behövs. Träningar kör vi alltid tillsammans framöver och vi blandar oftast lagen ”hej vilt”. Vi fortsätter även köra utomhus så mycket som möjligt och planerar inte för att köra inomhusträningar.

 

Har ni funderingar så är ni välkomna att höra av er till någon av oss tränare. Kom ner på en träning eller slå oss en signal. Under våren kommer vi även att ha ett föräldramöte där ni har möjlighet att ställa frågor.

 

Hälsar ledarna

Laget byter färg
2021-11-12 15:34

Från och med i dag heter laget P2012 lila efter ihopslagningen av vit, orange och del av gul. 

Inom snar framtid kommer det en ny WhatsApp grupp. 

Välkommen till det nya laget P2012 lila. 

 

Fotbollscamper under jul från Svenska fotbolls akademin
2021-11-10 20:09

JULLOV - Anmälan har öppnat!

Nu har vi öppnat anmälan till camperna på jullovet 2022! Vi rivstartar det nya fotbollsåret med fantastiska träningsförutsättningar – inomhus i fotbollshallarna i Stockholm, Skurup och Västerås. Temat och träningen för camperna kommer att utgå från skills som är signifikanta för några av de allra mest spännande världsspelarna det kommande fotbollsåret.
 

Platser och datum (klicka på camperna för att läsa mer)

3 – 4 januari | Sollentuna Fotbollshall

3 – 4 januari | Västerås, Rocklunda Fotbollshall

3 – 5 januari | Skurup, Nils Holgersson-hallen

4 – 5 januari | Spånga Fotbollshall

4 – 5 januari | Nacka IP Fotbollstältet

 

Boka tidigt-rabatt! Passa på att säkra en plats senast 21 november så sparar du 200 kr. (Det går att betala med faktura)

Läs mer om jullovet här
Årets julklapp?


Ge bort en camp i julklapp. Om du bokar en plats senast 16 december skickar vi en inbjudan som du kan skriva ut och lägga under granen på julafton. 

 

 
 
Fotbollsglädje och lärande

Vi älskar fotboll! Våra camper präglas av att glädje och lärande sitter tätt ihop. Genom våra träningar vill vi sprida vår kärlek till världens bästa sport och bidra till livslång fotbollsglädje hos alla spelare.

 


 
Om tränarna

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.

 


 
 
Följ oss gärna på sociala medier!


För att komma i kontakt med oss, vänligen ring 08-58 61 31 00eller mejla:
info@svfa.se

Får du för många mejl?
Här kan du uppdatera dina preferenser eller avsluta prenumerationen på listan
S:t Eriks-Cupen 2022
2021-10-29 18:50

Nu när vi kommer bli ett stort lag kommer vi anmäla 3 lag till S:t Eriks-Cupen 2022.

 

Mer info kommer närmare serie start. 

Följ länken om ni vill veta mer om nivå 2 i ÄLVSJÖ AIK FF Spelarutbildningsplan

Länk till spelformen 7 mot 7 och länk till regler för fotboll i spelformen 7 mot 7

Extra träning för de som vill
2021-10-29 18:47

Hej. 

Vi har fått en tid på Långbro BP tisdagar 18:30-19:30. Gäller från 15 nov. 
Kallelse kommer en vecka innan. 

 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer