SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Från Fotbollskontoret om smittspridning
2021-05-07 07:32

Här kommer delar av ett meddelande som skickades av klubbens Fotbollskontor igår.

 

Vi vet alla att vi befinner oss i en situation kring Covid-19 som är mycket komplicerad för fotbollen. Sanktan hänger på en mycket skör tråd och vi får se om det blir mer spel än denna helg. Ni som ledare är oerhört viktiga i detta läge och vi måste få er hjälp.

 

INGEN publik får närvara vid några matcher det gäller alla åldrar och alla serier. Gör särskilda utskick om detta. Många föreningar så även vi uppmanar att ni hjälper domarna att inte blåsa igång matchen förrän det är helt publikfritt.

 

Spelarna får ENDAST spela en match per helg annars uppmanas till WO...

 

Snälla hjälp oss vi vill inget hellre än att fotbollen får fortsätta men då måste ni hjälpa oss. Hitta inga kryphål såsom att använda omklädningsrum när inga ser, boka extra träningsmatcher utöver seriematcher och gör allt för att följa riktlinjerna.

 

Inför matcherna
2021-05-06 07:09

Nu har vi tagit ut våra lag till lördagens matcher. Kolla i kalendern, bredvid ordet LAGUPPSTÄLLNING, för att se vem som spelar i vilken match.

 

Observera följande.

 

- Det är plötsligt den del som är sjuka. Vi uppskattar att få så tidigt som möjligt information om sådant som kan eventuellt påverka en spelares tillgänglighet.

 

- Vi delar ut de nya vita matchtröjorna inför matchen. Men för säkerhetsskull ska man alltid också ta med den blåa träningströjan.

 

- Vi provar en lite annan samlingstid inför matcher. Nu är det 30 minuter. Det är förstås väldigt viktigt att spelare kommer i god tid och redo att spela!

 

- Igår fick vi veta, via klubben och Stockholms Fotbollförbund, att "genomförandet av S:t Eriks-Cupen hänger på en skör tråd", på grund av "att smittspridningen i regionen tyvärr är på väg upp". Vidare: "Det är med andra ord extremt viktigt att alla följer rekommendationerna; målet är att respektive spelare endast spelar en match per vecka, att matcherna genomförs utan publik och att de regler kring matcher som vi har tagit fram följs".

 

Lycka till på lördag!

Påminnelse...
2021-05-02 18:30

- Ni som inte lämnade in den vita matchtröjan till en tränare igår: det går bra att göra det vid träning i morgon (måndag) eller senast på onsdag!

 

- Man behöver vita strumpor för matcher, så det är viktigt att beställa nu om man inte har redan gjort det!

 

- Var god och svara så snart ni kan på kallelserna till våra matcher nästa helg!

 

Och i samband med den sista punkten finns det några klargörande som kan nämnas.

  • Som bekant brukar varje spelare delta i en av två matcher per helg. Vem spelar i vilken match kommer att stå i kalendern, brevid ordet LAGUPPSTÄLLNING, senast på torsdagen innan (men förhoppningsvis lite tidigare).
  • Ha koll på samlingstiden, som brukar vara 45 minuter innan matchstart.
  • Resan till bortamatcher ordnar man i princip själv, men det går naturligtvis bra att ta kontakt med en tränare om det uppstår problem.
  • Det är förstås inte helt okomplicerat att förenliggöra skjuts med den tydliga riktlinjen att "det ska vara publikfritt vid alla matcher – inga undantag". Men vi uppmanar alla föräldrar ändå att respektera det.
Tröjor och publik
2021-04-30 07:23

Ytterligare två uppgifter i samband med träningsmatchen i morgon.

 

- Tröjor. Ta med båda blå träningstrjöjor och vita matchtröjor i morgon.

 

Efter träningsmatchen ska vi hämta in alla matchtröjor. Vid Sanktans start kommer vi att dela ut våra nya fina matchtröjor.

 

- Publik. Enligt Stockholms Fotbollförbund ska det vara "publikfritt vid alla matcher – inga undantag".

 

Vi uppmanar respket för det här!

 

 

Matcher snart!
2021-04-29 06:56

Som ni säkert vet har Folkhälsomyndigheten lite oväntat meddelat att matcher får spelas igen.

 

Vi spelar vår planerade intern träningsmatch nu på lördag (var god och svara på kallelsen idag om inte har redan gjort det!).

 

Men vår insats i S:t Eriks cup börjar från och med lördag den 8 maj. Vi har precis kallat till både våra matcher som spelas på den dag.

 

Som tidigare är vårt praxis följande.

 

Vi brukar har två matcher per helg. Man svarar på alla kallelser, antingen via länken som man får via e-post eller via appen. När tränare vet vem är tillgänglig för vilken match så väljar vi ut två jämna lag. Förväntan är att varje spelare spelar i en av helgens två matcher.

 

Laguppställningen meddelas via kalendern.

 

Helgens matcher inställda
2021-04-19 20:24

Som väntat har helgens matcher blivit inställda. De har borttagits från kalendern.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Älvsjö AIK FF, 05/05 14:36 
Älvsjö AIK FF, 03/05 14:05 
Älvsjö AIK FF, 30/04 10:53 
Älvsjö AIK FF, 28/04 15:41 
Älvsjö AIK FF, 23/04 16:37 
 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer