SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till 2012 Grön
 
Helgens matcher - och snacks
2023-05-24 16:17

Vår bemanning av cafeterian på Älvsjö IP verkar gå enligt plan. Bra jobbat!

 

Kalendern har uppdaterats för att visa helgens laguppställningar. Som vanligt ska ett fåtal spelare spela två gånger, så kolla uppgifterna noggrant.

 

Matcher på lördag är hemma, så passa på att bjuda in släkt och vänner - och uppmuntra dem att köpa jättemycket från fiket och grillen!

 

Ändrade planer: en match inställd
2023-05-12 14:22

Tyvärr är i lördagens bortamatch mot Stuvsta inställd.

 

Motståndarna fick inte ihop ett lag. Vi försökte att hitta alternativ men det var alltför kort varsel. Förhoppningsvis får vi en ny tid för Stuvsta-matchen relativt snart.

 

Dessutom vet vi lite mer om Ersans slutspel på torsdag, vilket kommer att vara kl 12.30-14-30. Deadline för att svara på kallelsen är nu i morgon (lördag), så svar är uppskattat av folk som inte har redan svarat!

 

Kalendern är uppdaterad.

En intensiv lördag närmar sig...
2023-05-10 19:08

Tre matcher för Grön och Cyan på lördag, och laguppställningarna står nu i kalendern.

 

Dessutom är det Älvsjödagen, vilket innebär en stark anledning för alla som inte spelar i hemmamatchen kl 12.45 att komma och heja på lagkamraterna. Familjemedlemmar är förstås mycket välkomna.

 

Och nu när våren har äntligen nått Stockholm är det naturligt att virus går runt. Flera spelare är hemma från skolan just nu. Så snart att risken att man inte kan spela på lördag uppstår är det uppskattat om tränarna kan informeras!

Matcher till helgen
2023-05-04 08:27

Laguppställningarna står nu som vanligt i kalendern - lite senare än hade önskats, men det är många pusselbitar som ingår numera.

 

Ett fåtal spelare spelar två gånger under helgen (fast vi har lyckats undvika att någon har två matcher under en och samma dag). Det gäller alltså att kolla laguppställningar noggrant!

Lag till helgens matcher
2023-04-27 07:58

Vi har bara två matcher denna helg, varav en är en Cyan match. (En Grön match blev inställd när motståndarna hoppade av serien.) Laguppställningen står i kalendern.

 

Några spelare ska alltså stå över denna helg - inklusive ett fåtal som inte svarade på kallelsen. E-post är kanske inte lika central i vardagslivet som det tidigare var, men det är viktigt att ha kolla på det ändå. Annars är risken att man missar viktigt fotbollsinformation.

 

Och kallelser till nästa helgens matcher har precis skickats ut. Då har ytterligare en match blivit inställd, men en träningsmatch har redan ordnats i stället och en till kan vara på väg. Fler spelare, särskilt de som står över nu, kommer att få spela två matcher under helgen. Svara gärna ja till alla matcher som man är tillgänglig för - och så snart som möjligt!

 

UPPDATERING kl 08.15. På grund av förvirring hos Tyresö har träningsmatchen blivit inställd.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Älvsjö AIK FF, 29/05 19:00 
Älvsjö AIK FF, 29/05 11:15 
Älvsjö AIK FF, 19/05 15:00 
Älvsjö AIK FF, 19/05 14:23 
Älvsjö AIK FF, 15/05 13:00 
 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media