SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 
Sanktans sista helg
2023-09-26 21:41

Otroligt nog är nästa helg den sista i St Eriks cup (Sanktan) 2023. 

 

Vi påminner att samtliga spelare (som inte har föranmält frånvaro) kallas till samtliga matcher. Kallelsen ska betraktas som en förfråga om tillgänglighet. Man svarar ja till alla matcher som man skulle i princip kunna spela i.

 

Sen är det viktigt att kolla noggrant i kalendern några dagar innan matcherna om vilken eller vilka man är med på. Detta görs genom att klicka på varje enskild match på webben eller i SportAdmin-appen. De uttagna spelarna står under "INFORMATION" och efter ordet "LAGUPPSTÄLLNING".

 

Kalendern är nu uppdaterad inför Sanktans sista omgång.

 

Grundläggande information om procedurer står här (eller under "Dokument").

 

Vi tränar naturligtvis även efter Sanktans avslut. Cuper och träningsmatcher under hösten kommer att ordnas inom kort.  

Matcher på lördag och söndag
2023-09-20 21:40

Otroligt nog är det redan Sanktans näst sista omgång på lördag och söndag.

 

Uppgifter om vem spelar i vilken match står nu i kalendern.

Helgens matcher
2023-09-13 21:56

Återigen är det mycket fotboll som närmar sig denna helg, inklusive tidiga bortamatcher på lördag och söndag.

 

Laguppställning står som vanligt i kalendern. Klicka på en match för att se vem är med på den.

 

Kolla gärna noggrant för att se i vilken match eller vilka matcher man ska spela i!

Tre matcher på lördag
2023-09-05 20:32

Vi är ute tidigt denna vecka med laguppställningarna inför våra matcher nästa helg. Alla matcherna äger rum på lördag, vilket har krävt en hel del planering. Information om laguppställningarna finns som vanligt i kalendern i samband med varje match.

 

Det är inte enkelt att ta hänsyn i uttagningen till matchernas olika spelnivåerna, till spelarnas egna olika utvecklingsnivåer och fysiska kapacitet, samt till deras tillgänglighet just den här dagen. Vi vill inkludera alla som är tillgängliga, men samtidigt försöker vi att sätta ihop lag som kan konkurrera i varje enskild match. 

 

Det är inte idealiskt att spela två matcher under en dag, men för ett fåtal spelare blir det återigen svårt att undvika. Så var noga med att kolla kalendern för att se vilka matcher du kommer att spela i.

Tre matcher under helgen
2023-08-30 18:39

Nya matcher äger rum under helgen, och laguppställningarna finns nu tillgängliga i kalendern. Kolla noggrant samtliga tre matcher för att se i vilken match man är uttagen.

 

Ett fåtal spelare kommer att spela två gånger under helgen, medan ett (mindre) antal spelare kommer att vila denna gång. Anledningen till båda dessa beslut är den ständiga utmaningen att placera tillgängliga spelare på lämplig spelnivå samt att balansera de uttagna lagen.

 

Ta gärna kontakt med en tränare om skjuts behövs.

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media