SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 
ArosCup: dags för beslut
2024-03-30 10:39

ArosCup äger rum på den 13-16 juni.

 

Det är dags för oss att beställa så kallade gästkort, som är obligatoriska för alla spelare och ledare som bor på skolor, som vi gör. Kortet "täcker samtliga administrations- och tävlingskostnader samt boende och mat" (enligt cupens hemsida).

 

Idag (lördag) måste vi veta hur många kort vi ska beställa.

 

Bland Gröns spelare har 19 spelare anmält intresse att vara med på ArosCup och tre stycken har tackat nej.

  • Om detta tidigare besked om spelarens deltagande gäller fortfarande behöver man inte göra någonting. Vi utgår från att detta besked gäller fortfarande.
  • Under dagen dock har man en chans att ändra beskedet, antingen från ja till nej eller tvärtom. Ta kontakt med Nick om detta är fallet - eller om någon annan fråga uppstår.  
Träningsläger under påskhelgen och Sanktans schema
2024-03-24 14:36

Kalendern börjar fyllas på ordentligt nu.

 

Nästa helg, påskhelgen, ordnar vi ett träningsläger på söndagen och måndagen.

 

En del familjer kommer att vara bortresta eller otillgängliga, men det var inte möjligt att boka planer helgerna därpå, de två sista innan Sanktan börjar. Vi hoppas att så många som möjligt ändå kan delta. Kallelsen skickas strax.

 

Dessutom har Sanktans spelschema släppts.

 

Som vi förklarade under föräldramötet i förra månaden kommer spelarna i Grön att vara involverade i minst sex olika lag varje helg, och samtliga av dessa lags matcher finns nu i kalendern.

 

Lagens beteckning i kalendern kräver en kort förklaring.

 

- Älvsjö AIK FF är laget som drar från hela P2012 och spelar på extra svår nivå.

 

- Älvsjö AIK FF B/G är laget som vi tidigare kallade Cyan, ett samarbetslag mellan Blå och Grön, som spelar på svår nivå.

 

- Älvsjö AIK FF B/G 2, 3, 4 och 5 är våra övriga lag, även dessa i praktiken samarbetslag mellan Blå och Grön, som spelar på medel nivå och lätt nivå.

 

Med så många matcher kan vi i Grön förmodligen inte fortsätta med vår tidigare policy kring kallelser. Enligt denna policy kallades i princip samtliga spelare till samtliga matcher, som en förfrågan om tillgänglighet. Hur vi kommer att göra istället kommer att förklaras snart!

Träningstider april-oktober
2024-03-12 20:55

Träningstiderna från och med april är följande:

  • tisdag 18:00-19:00, Kämpetorps BP
  • onsdag 19:00-20:00, Älvsjö IP 4/5
  • torsdag 17:00-18:00, Älvsjö IP 4/5

 

Dessa tider är gemensamma för samtliga P2012 lag, vilket avspeglar det utvecklade samarbetet mellan lagen. 

 

Kalendern är uppdaterad.

 

PS. Precis när vi tar sommaruppehållet bestäms senare.

Ingen träning under sportlov
2024-02-22 16:21

Tränarna har beslutat att pausa träning nästa vecka, under sportlov. Detta gäller Grön och Blås träning och även samverkansträning.

 

Kalendern är uppdaterad.

Nya matchtröjor
2024-02-18 11:44

Klubben har nu inlett avtalet med Stadium Team Sales och vi är redo att beställa nya matchtröjor.

 

Det blir inga namn på tröjorna, eftersom på sikt kommer de att återlämnas till klubben. När det gäller nummer är planen att vi i Grön tar 22-43, i samordning med Älvsjö-lagen som vi samarbetar med. Dessa kommer att delas ut till spelarna i alfabetisk ordning.

 

För att genomföra beställningen behöver vi information om lämpliga storlekar

 

De flesta tröjorna som vi har i nuläget är i storlek 152 (M).

 

För spelare som inte meddelar någonting annat kommer den största barnstorleken, 164, att beställas. Om spelaren är nöjd med storlek 164 behöver inget åtgärdas.

 

Om en annan storlek önskas - förmodligen 152 eller i vuxenstorleken XS eller S - ska detta meddelas till Nick senast på söndag den 25 februari kl. 10.

 

Klubben meddelar att "[t]röjan kan testas i kafeterian, den blå träningströjan som finns där är av samma modell som matchtröjan".

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media