SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
P17 U

P17U

Älvsjö AIK  P17 lag kommer att spela Pojkallsvenskan 2021. Målsättningen med laget som ska spela P17 pojkallsvenskan är att komma till A slutspelet så därför kommer föreningen att skapa en miljö med bra förutsättningar som gör att vi kan uppnå vårt mål. 


Vill du spela P17-Allsvenskan och i framtiden ta plats i föreningens herrlag? Kontakta ansvarig för P17 Hiwa Rasch för provspel.  


Hiwa Rasch 

073 575 33 74 

hrasch10@gmail.com 

Hiwa Rasch ny huvudtränare för ÄAIK FFs P17-lag
2020-11-24 12:51

Rekryteringen av tränare fortsätter att gå bra och nu kan vi berätta att vi kommit överens med Hiwa Rasch som huvudansvarig för vårt P17-lag.

 

Årets P17-lag fick ofta höra efter sina matcher att de spelade bra och fin fotboll, men hade svårt att göra mål vilket gör det tufft att vinna. De hamnade därför i nedflyttningsserien där de kvalade för att behålla en plats i P17-Allsvenskan till kommande säsong. I en otroligt nervkittlande sista och direkt avgörande bortamatch mot Skiljebo krävdes vinst för Skiljebo för att behålla sin plats i P17-Allsvenskan, medan det räckte med 1 poäng för Älvsjös del. Det blev en ren kamp med oändligt många tilläggsminuter innan matchen slutade 0-0 vilket gav Älvsjö den sista platsen i nästa års P17-Allsvenska.

 

”Jag både tror och hoppas att Hiwa kommer att se till att vi fortsätter ha minst lika bra spel, men att vi blir bättre på att göra mål nästa säsong”, säger Mehran Shadidipoor.

 

”När Älvsjö hörde av sig angående U17 i Allsvenskan var det ett mycket enkelt val för mig. En fin förening med väldigt duktiga och ambitiösa människor runt omkring.

Jag ser fram emot denna säsong och hoppas att Covid-19 lämnar oss så att vi kan sätta igång arbetet”, säger Hiwa Rasch.

 

Som spelare nådde Hiwa som högst Jordan Pro League i Jordanien där han var 2010-2011. 

 

Hiwa har varit aktiv som tränare i 5 säsonger, genomgått UEFA B och kommer senast från Rågsveds IF A-lag som han var med och tog upp till divison 3 2019. 

 

-Vi önskar Hiwa välkommen och varmt lycka till!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer
Huvudsponsorer