Välkommen till Älvsjö AIK F17
Älvsjö AIKs F17 är en del i Älvsjös utvecklingsverksamhet. Laget tränar 4 gånger i veckan och träningarna anpassas efter nivå och kommande matchmiljö. Truppen består i stort av spelare födda 2007-2008.

Under 2024 kommer laget att spela F17SM, DJ Div 1 & 2 i Sanktan.

Vi har nära samarbete med Damlaget och F15 (2009). Rotation både uppåt och neråt är en viktig del i Älvsjös utvecklingsfilosofi.

Tränarstaben består av chefstränare David Forssell, två externa huvudtränare, målvaktstränare, assisterande tränare, fysio och lagledare.

För träningsmatcher eller provträning kontakta någon av lagledarna:

Anders Lundström, anders.lundstrom@alvsjoaik.se

Stefan Tengvall,  stefan.tengvall@gmail.com

Match mot Islingby 2023-04-29
2023-04-29 20:34

Fler bilder (+29) >>

Efter en tuff start arbetade vi oss succesivt in i matchen och flyttar upp spelet allt högre. Bra inställning och insatts från alla spelare. Vi fick förstärkning från både 08:or och 09:or som alla gjorde ett grymt arbete och bidrog med både ett stabilt försvarsspel och till de två målen. 0-3 i första, alla på hörnor tar vi tränare med oss. 2-1 i andra med detta unga lag i F17SM ska ni tjejer ta med er!

Match Dam J mot Mälarhöjden 2022-05-08
2022-05-09 10:35

Fler bilder (+15) >>

Efter en bra inledning faller vi tillbaka lite i andra delen av första halvlek och matchen står och väger. Ett stabilt kollektivt försvarsspel men vi får jaga bollen lite väl mycket. I andra halvlek får vi bättre flyt på passningsspelet och skapar många chanser genom fina kombinationer. I slutet av matchen är det spel mot ett mål och det blir en välförtjänt seger.

Match mot Nockebyhov 2022-05-01
2022-05-01 21:09

Fler bilder (+25) >>

En jämn match med ett stabilt försvarsspel där våra gäster inte fick så många målchanser. Fina kombinationer gav oss flera numerära överlägen men vi lyckades inte ta tillvara på målchanserna fullt ut. Till slut tar vi hem en välförtjänt seger med uddamålet.

Match Dam J mot Segeltorp 2022-05-01
2022-05-01 20:36
Ladda album (+57 bilder) >>

Efter ett något trevande spel i första halvlek som präglades av soloinsatser fick vi bättre ordning på passningsspelet i andra halvlek. Väggspel och överlappningar gjorde oss betydligt bättre i andra halvlek och resulterade i många mål av flera spelare. Kul att vi lyckades ändra matchbilden i andra halvlek och vinna komfortabelt.

Match mot AIK 2022-04-30
2022-05-01 19:31
Ladda album (+37 bilder) >>

En jämn match med högt tempo i båda lagen. Många fina spelvändningar och ett bra försvarsspel gjorde att matchen länge stod och vägde. AIK tog vara på de få målchanserna som lagen skapade och det lyckades inte vi med den här gången. Kul med en jämn och schysst match i solen!