SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
F2007

Välkommen till Älvsjö AIK F2007
Utvecklingsplan

Vi är ett 40-tal tjejer som tränar 3-4 gånger i veckan kombinerat med träningsmatcher och cuper.

Vi tränar och spelar våra hemmamatcher på Älvsjö IP och Kämpetorps BP.  Tillsammans med välutbildade ledare och målvaktstränare satsar vi nu på F17 SM, se F17-gruppen.

 

Vi kommer under 2022 ha tre nivåer på träningsgruppen som motsvarar:

- Sanktan div 1

- Sanktan div 2/3 (full)

- Utveckling - realtivt nya fotbollstjejer (full)

 

Vi är ett lag men roterar efter utveckling.

 

Inför 2022 söker vi spelare till vårt division 1 lag och 2 målvakter. Som målvakt kommer du få extraträning med Älvsjö AIKs målvaktstränare. Våra målvakter får även spela en del ute för att hålla fötter och passningsspel igång. 

 

Kontakta vår lagledare Anders Lundström, anders.lundstrom@bybergnordin.se för provträning eller träningsmatcher.
 
Första matchen i Ersan
2021-11-14 12:15

Fler bilder (+10) >>

En tidig match med samling 08:20 på Stora Mossen. Inledningsvis hittade vi inte helt rätt i positionerna och fick försvara oss mot ett snabbspelande Djurgården. Andra halvan av första halvlek kom vi rätt i positionerna och fick upp farten. I andra halvleken vårdade vi bollen bättre och stängde samtidigt bättre framför eget mål. En bra genomförd match där vi höll oss till spelidén.

United Cup Åkersberga 2021.10.30 -31
2021-10-31 19:45

Fler bilder (+27) >>

Under första cupen på 11-manna visade tjejerna att de snabbt kunde växla upp till ett mer taktiskt spel. Många fina individuella prestationer men framförallt en mycket bra kollektivt genomförd cup. Tjejerna klarade snabba omställningar mellan offensivt och defensisivt spel, taktiska förändringar i pausen och även under spel. Tjejerna tog sig rättvist till finalen som till slut avgjordes på straffar. Bra jobbat tjejer!

Sista matchen på 9-manna
2021-10-23 14:55

Fler bilder (+26) >>

Idag lördag den 23 oktober spelade vi vår sista 9-manna match. Det blev en målrik match med många fina genomspel och snabba kontringar. Vi lyckades komma fram både på kanterna och centralt tack vare fint passningsspel från innermittfältarna. Felvända spelare passade tillbaka på ett bra sätt vilket öppnade upp Hanvikens försvar. Bra jobbat tjejer!

Träningsmatch mot Stureby 11-11
2021-10-17 20:29

Fler bilder (+27) >>

En mycket jämn och bra träningsmatch mot Stureby 11 mot 11. Stureby lyckades tidvis låsa in ytterbackarna och vi fick det lite svårt att ta oss ur utgångsytan. Genom att växla mellan korta passningar till backlinjen och längre insparkar lyckades vi komma in i matchen på ett bra sätt och även skapa många bra kontringar. En riktigt bra träningsmatch på stor plan med tufft men schysst motstånd.

Match mot Stuvsta 2021-09-11
2021-09-12 18:33

Fler bilder (+13) >>

Vi höll oss bra till vår matchplan och genomförde momenten vi övat på under veckan på ett bra sätt. Hela laget flyttade över och pressade vilket gjorde att vi återerövrade många bollar i central tredjedelen. Försvarsspelet fungerade mycket bra och den höga backlinjen ställde motståndarna i offside effektivt.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer
Huvudsponsorer