SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
F14

Välkommen till Älvsjö AIK F14 - (2007)
Vinterträning
Vi är ett 30-tal tjejer som tränar 3 gånger i veckan kombinerat med träningsmatcher och cuper. 
Vi tränar och spelar våra hemmamatcher på Älvsjö IP och Kämpetorps BP. Vi kommer under 2021 att åka på ett antal cuper och spela med 2 lag i Sanktan. Laget kommer under 2021 att ledas och tränas av externa tränare med god utbildning. Målvakter ges möjlighet till dedikerad målvaktsträning med Älvsjös duktiga målvaktstränare och utveckling sker även via rotationsträning till äldre träningsgrupper. 

Vi välkomnar alltid nya spelare. Kontakta vår lagledare Anders Lundström, anders.lundstrom@bybergnordin.se för mer information.
Referat: Älvsjö AIK FF - Stureby
Träningsmatch mot Stureby
2021-05-04 14:22

En bra genomkörare inför premiären av Sanktan. Det blev en målrik match som böljade fram och tillbaka. Härlig intensitet och spelglädje från båda lagen.

 

Nästan lika många målgörare som mål lovar gott för framtiden. En perfekt slagen hörna av Carro resulterade i ett snyggt nickmål av Saga.

 

Tre tjejer ställde upp som målvakter i varsin period och gjorde alla fantastiska insatser. Backlinjen lyckades hålla ett tufft anfall stången och ställde de snabba anfallarna i både offside och styrde ut dem mot kanterna.

Träningsmatch mot Älvsjö F13 2021-01-24
2021-01-24 21:10

Fler bilder (+8) >>
 
 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer
Huvudsponsorer