SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herr

Älvsjö AIK Herr

Tillsammans mot ett spännande 2021!

 

Ethan Arancibia ny assisterande tränare i Älvsjö AIK FFs Herrlag
2020-11-18 20:44

Vi fortsätter med positiva nyheter och den här gången handlar det om att Ethan Arancibia skrivit på som assisterande tränare för Herrlaget - och analytiker för Damlaget. 

 

Ethan har redan hunnit tjuvstarta lite och var bland annat med när Damlaget vann den avgörande matchen borta mot Kvarnsveden för två helger sedan där han bidrog med några snabba taktiska justeringar i halvtid. 

 

Ethan började sin tränarkarriär i Älvsjö med att ansvara för föreningens P17U när det bestod av våra 96:or och var då hos oss i 3år. Efter det har han bland annat varit tränare i Enskede och AIK samt även jobbat med Futsal.

 

”Det känns otroligt roligt att få komma tillbaks till Älvsjö familjen där jag påbörjade min tränarkarriär. Började i P17U, sedan P19U och Herrlaget innan det bar av till andra föreningar. Det var en rolig och lärorikt tid tillsammans med härliga människor. En riktig familjär förening där alla känns välkomna!”.

 

”Med Ethan i föreningen får vi en riktigt bra analytiker vilket känns jättebra! Det kommer att utveckla såväl våra ledare som spelare i Dam- och Herrlaget samt förhoppningsvis ge inspiration och nya tankar till alla våra andra lag”, säger Mehran Shadidipoor, Sportchef för Senior- och Representationslag. 

 

Vi önskar Ethan välkommen och varmt lycka till!

Elliot Collin tar plats i Herrlaget
2020-11-17 14:13

Älvsjö AIK FFs målsättning kommande säsong är att etablera en säker plats i Elitettan för Damlaget och detsamma i Division 3 för Herrlaget där det lite längre siktet är inställt på Division 2. Ambitionen är samtidigt att vi ska ha så många egna spelare som möjligt i våra seniorlag, varför vi är glada att berätta att P19-kaptenen Elliot Collin tar klivet upp till Herrlaget inför kommande säsong. 

 

I en intervju inför säsongen sa han att han tyckte ÄAIK FFs P19 borde kunna ta en plats bland de 3 bästa, vilket han fick rätt i då laget slutade tvåa vilket gav dem plats i kvalet till P19-allsvenskan.

 

”Elliot har en enorm vinnarskalle och ger alltid allt på träning och match oavsett nivå. Han bryr sig inte om spelare runt omkring honom är bättre eller sämre utan gör alltid sitt bästa. Jag ser fram emot att se Elliot i vårt Herrlag!” säger Mehran Shadidipoor som varit huvudtränare för P19 under säsongen och nu är Sportchef för Senior- och representationslagen.

Mani Tourang blir ny tränare för ÄAIK FFs Herrlag och P19-lag
2020-11-16 10:54

Vi är glada att kunna berätta att Mani Tourang skrivit på för rollen som Huvudansvarig tränare för ÄAIK FFs Herrlag samt P19. Herrlaget som vann sin serie i år kommer som bekant att spela i Divison 3 nästa säsong. Skillnaden mellan Divison 4 och 3 är stor, så tillvida att Division 3 är en nationell serie medan 4:an är regional. 

 

Vårt P19-lag gjorde en fantastisk säsong i P19 Division 1 med tanke på att de från början inte ens var 11 spelare i truppen, men med några som anslöt samt god hjälp av spelare från såväl A-laget som de yngre lagen tog de sig hela vägen till kval för P19-Allsvenskan. Där blev det dock stopp och det blir således spel i P19 Division 1 även nästa säsong.

 

Mani Tourang har under året själv spelat i Division 2 med FC Stockholm och innan dess i klubbar som Sirius, AIK, Boden och moderföreningen Upsala IF. Han har tidigare i karriären även spelat i Sveriges U17- och U19-landslag. 

 

”Jag är mycket glad att Mani kommer till oss och ser fram emot att jobba tillsammans med honom i både Herrlaget och P19”, säger Mehran Shadidipoor. Mani fortsätter: ”Jag är väldigt glad och stolt över att jag är en del av Älvsjöfamiljen. Både herrlaget och P-19 har haft en bra säsong bakom sig. Nu ska vi se till att vi tar ytterligare steg tillsammans.”

 

Vi önskar Mani välkommen och varmt lycka till med Herrlaget och P19 under kommande säsong!

Roslagskulla IF vs Älvsjö AIK 2-2 efter straffar 10-11
2020-10-19 09:36
Ladda album (+2 bilder) >>
Stockholm Cup 2020/2021

Dagens match i Stockholm Cup slutar med 10-11 vinst. Roslagskulla får 2 straffar före match då de spelar 2 div under oss och sätter sina straffar. 2-0 innan matchen startar. 45 minuter innan matchen började hagla kraftigt som övergick till snö. Efter den första halvleken står det 2-2, och andra halvlek blir mållös och matchen får avgöras med straffar. Efter 12 omgångar står vi som vinnare. En av de sämre insatser samtidigt vill vi påpeka att @roslagskullaif spelade bra fotboll stundtals. Tack för denna match.

I nästa omgång väntar @cassi.ff 


1-0 Straff

2-0 Straff

2-1 Självmål 37:e min

2-2 J. Kansa (straff) 41:a minÄlvsjö AIK 💙⚽️💙 

Seriesegrare 2020 i div. 4 Södra
2020-10-06 11:29

Efter en lång säsong så har vi nått målet, vinner serien med 2 matcher kvar och är klara för div. 3 nästa år. Det ligger ett hårt arbete bakom detta 4 pass i veckan och ett disciplinerat lag som har ställt upp i torrt och vått. Jag vill tacka alla spelare som har gjort denna avancemang möjligt, hatten av för er spelare är otroligt stolt över er. Vill även tacka mina lagledare @ken_jenneholt och @kansachuang som har skött allt runtomkring laget, @peter.salomonsson.3 som har utvecklat våra målvakter, vår naprapat Carlos Banda som har tagit hand om killarna vid skador, @jessicahoglander som har hjälpt oss med allt runt laget, och ett stort tack till min vän och kollega @mehran_shadidipoor som har stöttat mig hela vägen och ställt upp på att vara vid min sida hela säsongen 🙏. Vill även tacka min fru @mona.mahdi.swe och min dotter @nelia.vp som har stöttat mig och följt med mig på alla matcher i alla väder ❤️❤️. Sist men inte minst tack till styrelsen och klubben @alvsjoaikfotboll som trodde på mig och gav mig chansen. Tack till alla 🙏. Forza Älvsjö AIK 💙⚽️💙 #vinnare #winner #champion #football #fotboll #segrare #seriesegrare #seriesegrare2020 #div4 #div3 #stff #svff #älvsjö

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Älvsjö AIK FF, 05/05 14:36 
Älvsjö AIK FF, 03/05 14:05 
Älvsjö AIK FF, 30/04 10:53 
Älvsjö AIK FF, 28/04 15:41 
Älvsjö AIK FF, 23/04 16:37 
 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer