SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herr

Älvsjö AIK Herr

Tillsammans mot ett spännande 2021!

 

Ali Ammouri tar klivet från P19 till A-laget
2021-06-24 13:44

 

Det är med en mycket stor portion glädje vi kan meddela att Ali tillhör herrlaget. Vi har följt hans utveckling noggrant och huvudtränare Baran för P19 har givit Ali en solid grund som vi ska se till att utveckla hos oss. Det som imponerat mest hos oss i staben är hur bra han förbereder sig inför kommande träning och match, trots hans unga ålder.

En sällsynt spelare som man kan använda på flera positioner. Han har tränat och spelat med herrarna i tre veckor, och kommit in i det hela väldigt bra. Här handlar det inte bara om fotboll, utan också människan Ali. Utöver detta så kanske han har den största talangen man kan ha som idrottare; viljan att vilja träna.

 

Med de rätta verktygen Ali fått i P19 så handlar det om att vi ska utmana han ännu mer för hans fortsatta utveckling och det kommer vi definitivt att göra. Ali har alla förutsättningar att spela högre upp inom seriesystemet inom några år.

 

Säger huvudtränaren Mani Tourang. 

Ethan Arancibia ny assisterande tränare i Älvsjö AIK FFs Herrlag
2020-11-18 20:44

Vi fortsätter med positiva nyheter och den här gången handlar det om att Ethan Arancibia skrivit på som assisterande tränare för Herrlaget - och analytiker för Damlaget. 

 

Ethan har redan hunnit tjuvstarta lite och var bland annat med när Damlaget vann den avgörande matchen borta mot Kvarnsveden för två helger sedan där han bidrog med några snabba taktiska justeringar i halvtid. 

 

Ethan började sin tränarkarriär i Älvsjö med att ansvara för föreningens P17U när det bestod av våra 96:or och var då hos oss i 3år. Efter det har han bland annat varit tränare i Enskede och AIK samt även jobbat med Futsal.

 

”Det känns otroligt roligt att få komma tillbaks till Älvsjö familjen där jag påbörjade min tränarkarriär. Började i P17U, sedan P19U och Herrlaget innan det bar av till andra föreningar. Det var en rolig och lärorikt tid tillsammans med härliga människor. En riktig familjär förening där alla känns välkomna!”.

 

”Med Ethan i föreningen får vi en riktigt bra analytiker vilket känns jättebra! Det kommer att utveckla såväl våra ledare som spelare i Dam- och Herrlaget samt förhoppningsvis ge inspiration och nya tankar till alla våra andra lag”, säger Mehran Shadidipoor, Sportchef för Senior- och Representationslag. 

 

Vi önskar Ethan välkommen och varmt lycka till!

Elliot Collin tar plats i Herrlaget
2020-11-17 14:13

Älvsjö AIK FFs målsättning kommande säsong är att etablera en säker plats i Elitettan för Damlaget och detsamma i Division 3 för Herrlaget där det lite längre siktet är inställt på Division 2. Ambitionen är samtidigt att vi ska ha så många egna spelare som möjligt i våra seniorlag, varför vi är glada att berätta att P19-kaptenen Elliot Collin tar klivet upp till Herrlaget inför kommande säsong. 

 

I en intervju inför säsongen sa han att han tyckte ÄAIK FFs P19 borde kunna ta en plats bland de 3 bästa, vilket han fick rätt i då laget slutade tvåa vilket gav dem plats i kvalet till P19-allsvenskan.

 

”Elliot har en enorm vinnarskalle och ger alltid allt på träning och match oavsett nivå. Han bryr sig inte om spelare runt omkring honom är bättre eller sämre utan gör alltid sitt bästa. Jag ser fram emot att se Elliot i vårt Herrlag!” säger Mehran Shadidipoor som varit huvudtränare för P19 under säsongen och nu är Sportchef för Senior- och representationslagen.

Mani Tourang blir ny tränare för ÄAIK FFs Herrlag och P19-lag
2020-11-16 10:54

Vi är glada att kunna berätta att Mani Tourang skrivit på för rollen som Huvudansvarig tränare för ÄAIK FFs Herrlag samt P19. Herrlaget som vann sin serie i år kommer som bekant att spela i Divison 3 nästa säsong. Skillnaden mellan Divison 4 och 3 är stor, så tillvida att Division 3 är en nationell serie medan 4:an är regional. 

 

Vårt P19-lag gjorde en fantastisk säsong i P19 Division 1 med tanke på att de från början inte ens var 11 spelare i truppen, men med några som anslöt samt god hjälp av spelare från såväl A-laget som de yngre lagen tog de sig hela vägen till kval för P19-Allsvenskan. Där blev det dock stopp och det blir således spel i P19 Division 1 även nästa säsong.

 

Mani Tourang har under året själv spelat i Division 2 med FC Stockholm och innan dess i klubbar som Sirius, AIK, Boden och moderföreningen Upsala IF. Han har tidigare i karriären även spelat i Sveriges U17- och U19-landslag. 

 

”Jag är mycket glad att Mani kommer till oss och ser fram emot att jobba tillsammans med honom i både Herrlaget och P19”, säger Mehran Shadidipoor. Mani fortsätter: ”Jag är väldigt glad och stolt över att jag är en del av Älvsjöfamiljen. Både herrlaget och P-19 har haft en bra säsong bakom sig. Nu ska vi se till att vi tar ytterligare steg tillsammans.”

 

Vi önskar Mani välkommen och varmt lycka till med Herrlaget och P19 under kommande säsong!

Spelade matcher
Sön 21/11 14:00
2 - 2  
Sön 14/11 14:00
0 - 0  
Sön 7/11 19:00
0 - 2  
Sön 31/10 15:00
2 - 1  
Lör 23/10 13:00
1 - 0  
Sön 17/10 15:00
2 - 1  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer