SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lagbildning 2016
2022-09-05 08:58

Information om lagbildning

Lagen kommer under inomhussäsongen (nov-mars) att träna i skolsal i närområdet en gång i veckan (lördagar eller söndagar).

 

Under utomhussäsongen (april-okt) tränar lagen en gång i veckan på Långbro BP eller Älvsjö IP.

 

Första året kommer lagen inte att ha någon serietillhörighet. Vi kommer tillsammans med föreningarna i vårt närområde att titta på möjlighet att bedriva pool-spel under utomhussäsongen 2023.

 

Obligatorisk möte för vårdnadshavare 5 oktober

För att bli garanterade plats vill vi att minst en vårdnadshavare per barn kommer på vårt obligatoriska informationsmöte onsdag 5 oktober. Vi kommer då att informera om vår förening och om hur verksamheten för era barn kommer att se ut. Kallelse skickas ut lördag 1 oktober.

 

Ideell verksamhet

Vår verksamhet bygger på ideellt engagemang från vårdnadshavare och är en förutsättning för lagbildning och för att vår barn- och ungdomsverksamhet ska fungera väl.

Till varje nystartat lag kommer vi att behöva minst tre tränare och en lagledare. Fundera gärna över om du kan engagera dig i någon av dessa roller.

 

Du behöver inte ha någon kännedom om fotboll sedan tidigare, allt du behöver veta för att träna barn i fotboll förser vi dig med. Vi värdesätter gott ledarskap framför fotbollskunskap och ser gärna att våra ledarteam består av både kvinnor och män.

 

Kostnad lagverksamhet

Kostnaden för att delta i vår lagverksamhet är 300 kr för perioden nov-dec 2022 (betalas i samband med anmälan till lag) och 1700 kr för jan-dec 2023 (faktureras i januari).

 

Anmäl ditt barn till vår lagverksamhet via denna länk: Bokning - Älvsjö AIK FF - SportAdmin

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Älvsjö AIK FF, 15/09 16:00 
Älvsjö AIK FF, 14/09 17:58 
Älvsjö AIK FF, 02/09 14:18 
 
Våra sponsorer
Huvudsponsorer
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media