SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 
Nya tränartrion för damlaget
2021-12-07 12:46
Mikael, Erica, Lucas

Vi är glada över att presentera vår nya tränarstab för damlaget!

 

Lucas Riedel och Erica Froste tar över som huvudtränare för Älvsjös damer i ett delat ledarskap. Tillsammans med målvaktstränaren Mikael Svensson bildar de damernas nya tränartrio.

 

Lucas kommer senast från rollen som huvudtränare för Tullinges herrlag och var även ungdomsansvarig inom klubben. Lucas har under 15 års tid varit tränare för allt från flick- och pojk till U17 allsvenskan samt på seniorsidan både dam och herr. Han har UEFA A-utbildning och har studerat idrottskonsulent samt tränarlinjen på Bosön under 4 år.

 

Erica har under 2021 varit assisterande tränare för Älvsjös damlag. Hon har varit tränare i Norrtulls SK, AIK:s Akademi och i Karlberg U18 och U19. Erica har själv spelat för Lidingös damlag, div 1. Även Erica har en UEFA A-utbildning.

 

Mikael kommer närmat från Tyresös damlag där han varit både assisterande tränare och målvaktstränare. Han har tidigare erfarenhet från bland annat Djurgårdens IF i Damallsvenskan, AIK F19, BP Dam U och Stuvstas A-lag och vunnit såväl SM-titlar som DM-guld.

 

Varmt välkomna till Älvsjö AIK!

Älvsjö IP o "Santisvallen"!
2021-11-16 16:29

Älvsjö IP har under 2020-2021 genomgått stora underhåll och renoveringsarbeten.

Stockholm stad och Fastighetskontoret som äger IP har investerat rejält för att vi skall få så bra förutsättningar som möjligt.

Klicka på länken nedan för fullständig text / info om alla investeringar inkl "Santisvallen" 

 

Älvsjö IP och "Santisvallen"

 

Fotbollskontoret

Charlotte Ovefelt har valt att avsluta sin tjänst i Älvsjö AIK
2021-09-27 10:21

Charlotte Ovefelt har valt att säga upp sin tjänst som klubbchef I Älvsjö AIK för att gå vidare till en annan verksamhet. Charlotte kommer stanna till i början av december. Styrelsen är just nu inne i ett arbete kring budget och organisation inför framtiden och återkommer med information längre fram.

 

Styrelsen Älvsjö AIK

Gm Lasse Johansson

Ordförande

Mehran Shadidipoor lämnar Älvsjö AIK.
2021-09-20 14:20

Mehran Shadidipoor har avslutat sin anställning i Älvsjö AIK. Vi önskar honom lycka till med fortsatta uppdrag inom fotbollen.

 

Annica Persson som arbetat med marknad & kommunikation under året tar vid som t.f sportchef P16-19, F17-19 samt sportchef herr.

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
P2012 Grön, 08/12 09:49 
P2012 Grön, 05/12 15:39 
 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer