SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 
Villatakspecialisten förlänger sitt samarbete med Älvsjö AIK!
2021-04-15 10:24

Villatakspecialisten är ett takföretag i Stockholm som har lång erfarenhet av takläggning, plåtslageri samt takmålning. Villatakspecialisten levererar alltid kvalité av samtliga takarbeten och ger kunderna lång garanti. Villatakspecialistens syfte är att hjälpa människor som bor i villa att få ett problemfritt tak och på det sättet bidra till ett behagligt och tryggt boende. Villatakspecialisten utför takarbeten i Stockholmsområdet. De gör en kostnadsfri taköversyn och ett tydligt offertförslag för ditt villatak och levererar tak i bra skick som tål alla sorters väder.

”Vi i Älvsjö AIK FF är väldigt glada att Villatakspecialisten/DM TAK förlänger sitt avtal med oss ytterligare tre år. För en barn & ungdomsförening som vår är det otroligt viktigt med seriösa samarbeten med företag som har sunda värderingar och ett långsiktigt tänk. Vi ser fram emot en fortsatt samverkan”

Sverek förlänger sitt samarbete med Älvsjö AIK´s damlag.
2021-04-13 09:54

Sverek bemannar och rekryterar sjukhus, kommunala verksamheter och andra vårdinrättningar med kompetenta läkare och sjuksköterskor. Sedan säsongen 2020 är vi stolta sponsorer av Älvsjö AIK damlag.

 

”Vi i Älvsjö AIK FF är väldigt glada att Sverek förlänger sitt avtal med oss ytterligare ett år. Vi ser fram emot en fortsatt samverkan”

Fem dagar kvar till damernas seriepremiär!
2021-04-12 17:33

Se alla våra matcher i Elitettan – och stötta oss!

 

Vi är otroligt laddade inför säsongen och snart är det dags för avspark.


Du har nu chansen att stötta oss hemma från tv-soffan.
Alla våra matcher sänds på SportExpressen Play och nu säljer vi abonnemanget "Klubbkortet" – där du kan se sändningar av alla våra matcher och dessutom stötta oss.

 

Det kostar 99 kronor första månaden, ingen bindningstid, och då går hela den summan till vår klubb.
Därefter kostar det 199 kronor i månaden, för att se alla matcher med oss hela säsongen. Ingen del av den summan tillfaller klubben.


I abonnemanget ingår alla våra matcher, men inte övriga matcher i Elitettan och övrig sport som sänds på SportExpressen Play.


Teckna nu och följ oss hela säsongen i Elitettan!Uppge koden klubbkortet och välj ditt favoritlag:

 

https://www.sportexpressenplay.se/klubbkortet

Inga förändringar i direktiven
2021-04-12 14:51

Som väntat har inga förändringar i direktiven skett angående tävlingsmatcher och blandade träningsgrupper

 

Läs på Stockholms Fotbollsförbund: Helgens matcher ställs in/skjuts upp - Stockholm (stff.se)

 

Tills vidare gäller som tidigare att endast genomföra träning med sin ”normala” träningsgrupp, undvika träning vid symtom och följa övriga riktlinjer. Vi hoppas såklart läget ska förändras inom kort så vi kan komma igång med alla planerade aktiviteter, rotationsträning och framförallt matchspel.

 

Håll i , håll ut!

 

/Fotbollskontoret

Helgens matcher ställs in/skjuts upp
2021-04-06 14:21

Stockholms Fotbollsförbund har tidigare informerat om att matcher ställs in eller skjuts upp med fem dagars varsel. Tyvärr är vi nu där för första gången. Under dagen (tisdag) ställer de in eller skjuter upp samtliga matcher som skulle spelats kommande helg (9-11 april).

 

Rent praktiskt kommer StFF jobba så att de på måndag eftermiddag eller tisdag morgon ställer in de matcher som skulle spelats fre-sön samma vecka.

På torsdag eftermiddag ställer de in de matcher som skulle spelats mån-tor veckan efter.

 

Den dag då FHM släpper restriktionen och matcher åter är tillåtna kommer StFF så snabbt som möjligt att informera om vilket exakt datum serierna drar igång.

 

Vi hoppas alla att den dagen kommer så fort som möjligt.

 

StFF: Helgens matcher ställs in/skjuts upp - Stockholm (stff.se)

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
Dam, 19/04 09:47 
F19 U, 16/04 15:22 
 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer