SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

och stärk din egen hälsa på samma gång
2023-01-31 12:26

Var med och stötta Älvsjö AIK Fotboll och nyttja samtidigt ett riktigt fint erbjudande⚽️!

 

Just nu har vi många lag som i sommar vill åka på träningsläger eller cup. Från 149 kronor kan du stärka din egen hälsa via hälsoplattformen PerformIQ Life samtidigt som du bidrar till en lagkassa.

 

Köp ett valfritt program direkt via PerformIQ Life  Vid köpet väljer du vilket lag du vill stötta så får laget påfyllnad i sin lagkassa.

 

TACK för din support. 💙

Grattis till Allsvenska kontrakt!
2023-01-26 11:47

Vi passar på att hylla två spelare som i år har kontrakterats av Allsvenska klubbar! 🙌💪

Vår lagkapten och mittfältsmotor under 2022, Ellinor Johansson som i mitten av januari skrev på för Uppsala. ✨

Olivia Ländin Sjöblom som förra säsongen gjorde sitt första år i Elitettan tillsammans med Älvsjö och det i kombination med fina insatser i F17 landslaget. I går kom nyheten att Olivia ansluter till Djurgården. 💥

Stort lycka till i era nya klubbar och tack för den tid ni spelat med oss 💙🤍!

Staffans Trafikskola -ny modpedkurs
2023-01-24 09:10

Staffans Trafikskola fortstätter att ge oss fina erbjudanden riktat till våra ungdomar. 20% extra rabatt till Älvsjö AIK FF medlemmar med familj på mopedkurs som börjar den 4-5 februari kl. 11-15 båda dagarna. En komplett utbildning med teori och praktik på nya elmopeder. Rabatten ges på det redan reducerade kampanjpriset 4500 kr vilket innebär att Älvsjö AIK FF:s medlemmar betalar 3600kr. 

 

Boka via mejl eller ring 08-99 34 44, ange i bokningen att du är medlem och visa sedan upp ditt digitala medlemskort när du kommer till utbildningen. Körlektioner bokas sedan separat via hemsidan

 

Utöver tillfället ovan ger dessutom Staffans Trafikskola 15% rabatt på alla bil-paket som du hittar här 

Ny samarbetspartner Yepstr, jobbskapare för ungdomar
2023-01-16 09:14

Vår nya samarbetspartner Yepstr hjälper Älvsjö AIK FFs ungdomar till sina första jobb! 


Yepstr grundades 2015 med målet att bli världens största jobbskapare för ungdomar. En app där du som ungdom enkelt och tryggt kan få din första anställning med bra villkor, där det ingår både försäkring och pension. Idag är Yepstr en av Sveriges största jobbskapare för ungdomar.


Ett steg på vägen mot målet!
- Många frågar var vi hittar våra engagerade, drivna ungdomar? Ofta är det i föreningslivet där de visar sin kämpaglöd och utvecklar sin samarbetsförmåga. Det blev således naturligt att sträcka ut handen till föreningslivet och få ett samarbete med Älvsjö AIK Fotboll, säger Jacob Rudbäck (VD på Yepstr).


Älvsjö AIK FF vill förutom att utveckla spelarna på planen även bidra med möjligheter till att de utvecklas utanför plan. Att växa som individ och blir en god tillgång både för laget och samhället i stort. Samarbetet med Yepstr stärks av att vi har liknande värdegrund och vision.


Upplägget för samarbetet ser ut som följande:
Spelare från Älvsjö AIK FF som laddar ned Yepstr kan välja att märka deras profil med vår emblem genom att skriva in “ÄlvsjöAIK” under konto fliken i appen. De kommer att bli anställda, försäkrade och få pension genom Yepstr. Ungdomarna kan sedan söka jobb i deras närområde. De kan bla. jobba som barnvakt, trädgårdsarbete, läxhjälp, hundvakt, IT-stöd mm. För varje timme en Älvsjö AIK FF spelare jobbar skänker Yepstr en del av pengarna direkt till klubben. Ungdomen får lika hög lön och hushållet betalar detsamma. En win-win-win!


När du som supporter behöver hjälp i hemmet så ta då chansen att anställa någon av våra ungdomar. Det gör du också genom Yepstr-appen. Du behöver bara registrera dig med Bank-ID sedan är du igång. Om du registrerar dig med koden “ÄlvsjöAIK” bjuder Yepstr på första timmen!


Det är prisvärt, innefattas av RUT och du stödjer inte bara föreningen utan framförallt ungdomarna som får sin första jobbmöjlighet.


Stöd våra ungdomar och ge dem chansen! Ladda ned Yepstr appen här

Artikel om damlaget i Bättre Stadsdel
2023-01-12 11:30

Älvsjös damlag har uppmärksammats  i Bättre Stadsdel där både Sportchef Annica Persson och damlagets tränare Elias Spång intervjuas. 

 

Artikeln har rubriken är "Så ska Älvsjö ska ta sig upp i Elitettan igen".

 

"– På sikt är det vårt mål att ta oss upp igen. I år väljer vi att fokusera på att bygga en sådan bra trupp som möjligt för framtiden och detta med många egna, yngre förmågor. Med tanke på det behöver vi först sikta på att etablera oss i division 1, säger Annica Persson. " till Bättre Stadsdel

 

Intervju med Elisa Spång i salahedbyfotboll.se
2023-01-11 15:20

Vår damlagstränare, Elias Spång som har rötter i Sala har uppmärksammats och intervjuats av bygdens lokala fotbollsredaktion.

 

Läs hela artikeln här: Elias Spång ska försöka ta Älvsjö AIK tillbaka till elitettan – “Vi ska träna extremt hårt” | Sala-Heby Fotboll (salahebyfotboll.se)

Ny spelare, ledare eller supporter
Nyheter från våra lag
P2009-1, 30/01 07:40 
P2009-1, 29/01 21:40 
P2009-1, 29/01 21:39 
 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media