SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 
Vi söker kandidater till föreningens valberedning
2021-06-15 13:07

Då ingen i vår nuvarande valberedningen har möjlighet att fortsätta sitt uppdrag söker vi snarast 3 personer som vill ta sig an detta viktiga uppdrag. Valberedningens uppgift är att presentera förslag på styrelseledamöter för årsmötet. Normalt handlar det om att rekrytera några nya ledamöter och behålla några befintliga. 

 

Den nya valberedningen tillsätts på kommande årsmöte i november/december 2021, vilket innebär att det finns gott om tid för er som vill ta er an detta uppdrag att jobba tillsammans med den avgående valberedningen för att få koll på deras rutiner.

 

Vid frågor och anmälan av intresse, kontakta Valberedningens ordförande: Robert Villingstam. Mail: robbanvillingstam@gmail.com, tel: 076-874 94 53

 

Styrelsen

ÄAIK FF

Älvsjö AIK info Covid-19
2021-06-01 08:00

Riktlinjer och verksamhetslista med anledning av covid-19 (1 juni)

 

Fr o m 1 juni gäller nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och SvFF har uppdaterat sina riktlinjer. Kortfattat innebär dessa att barn- och ungdomslag samt seniorlag får bedriva träningsverksamhet samt genomföra matcher i mindre omfattning. Barn och unga födda 2002 eller senare får delta vid mindre läger och cuper. Nya publikbegränsningar träder i kraft vilket innebär att maximalt 100 personer får vistas samtidigt kring en 11 mot 11-plan, exkluderat spelare, ledare samt funktionärer.

 

Vårt fokus är att bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset, och samtidigt på ett ansvarsfullt sätt genomföra den fotbollsaktivitet som är möjlig under rådande omständigheter. Därav är det viktigt att ansvariga noga läser igenom Svenska Fotbollförbundets riktlinjer där detaljerad information finns.

Fråga motståndarna om lov att filma matcher.
2021-05-19 09:38

Glöm ej att alltid fråga motståndare om lov att filma matcher.

Det kan finnas barn & ungdomar med skyddad identitet eller som av annan anledning ej får vara med på film.

Fotbollen är först och främst för barn & ungdomar, viljan att filma matcher får aldrig gå före möjligheten för barn och ungdomar att spela fotboll.

Vi uppmanar till detta då det skett incidenter med matcher som filmas trots att det uppmanats till filmningsfritt!

IDA WARG Beauty förlänger sitt samarbete med Älvsjö AIK damlag.
2021-05-12 10:04

IDA WARG Beauty står för moderna skönhetsprodukter och välbefinnande. Alla produkter är 100% veganska, cruelty-free och tillverkade i Skandinavien. Företaget grundades 2018 och värderar vegansk skönhet för välmående. 

 

"Vi i Älvsjö AIK är väldigt glada att IDA WARG Beauty förlänger sitt avtal med oss i ytterligare ett år. IDA WARG Beauty sponsrar även med fantastiska produkter till matchens lirare varje hemmamatch. Vi ser fram emot en fortsatt samarbete"

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
P2012 Grön, 17/06 11:38 
 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer