SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 
Meddelande från valberedningen!
2021-10-07 14:36

Hej alla Älvsjö AIK:are!

 

Fotbollssäsongen 2021 går mot sitt slut och därmed närmar sig föreningens årsmöte. Valberedningen jobbar med frågan om val av styrelse inför kommande säsong. Kommande års styrelse väljs på årsmötet i slutet av november/början av december.

Valberedningen är inne i en period där vi checkar av nuvarande ledamöter om deras bild av året som gått och om deras intresse för en fortsättning i styrelsen.

Vi uppmuntrar våra medlemmar att ställa upp för val till den viktiga uppgiften som ledamot i Älvsjö AIK FF:s styrelse. Dels för att vi inte vet om de som är aktuella för omval kommer att ställa upp för detta, och även för att det rent formellt finns plats för ytterligare ledamöter/suppleanter. Nya tankar och idéer är vitala för att vi ska ta föreningen framåt.

Målsättningen är att hitta en bra balans mellan kontinuitet och förnyelse, mellan fotbolls- och föreningskunnande samt gärna ytterligare någon adderande egenskap – som exempelvis, försäljning/PR, ledarskap samt annan idrottskunskap än fotboll (för att nämna några).

Arbetet som styrelseledamot i Älvsjö AIK är ideellt, vilket innebär att det krävs ett hjärta och engagemang som gör att man tycker om att investera lite tid i vår förening. Många av er gör redan detta genom ert fantastiska arbete som ledare i olika lag - och kanske finns det någon som lämnat en tränar- eller lagledarroll men känner att ni har mer att ge. Kanske finns det också några föräldrar som gärna vill bidra med mer än att skjutsa och heja på matcherna.

Vid intresse eller frågor, mejla Robert Villingstam (Valberedningens sammankallande) på: robbanvillingstam@gmail.com

 

Med vänliga hälsningar,

Valberedningen Älvsjö AIK FF

Charlotte Ovefelt har valt att avsluta sin tjänst i Älvsjö AIK
2021-09-27 10:21

Charlotte Ovefelt har valt att säga upp sin tjänst som klubbchef I Älvsjö AIK för att gå vidare till en annan verksamhet. Charlotte kommer stanna till i början av december. Styrelsen är just nu inne i ett arbete kring budget och organisation inför framtiden och återkommer med information längre fram.

 

Styrelsen Älvsjö AIK

Gm Lasse Johansson

Ordförande

Mehran Shadidipoor lämnar Älvsjö AIK.
2021-09-20 14:20

Mehran Shadidipoor har avslutat sin anställning i Älvsjö AIK. Vi önskar honom lycka till med fortsatta uppdrag inom fotbollen.

 

Annica Persson som arbetat med marknad & kommunikation under året tar vid som t.f sportchef P16-19, F17-19 samt sportchef herr.

Solstrålarna sken över Älvsjö IP – premiär för parafotbollsskolan
2021-08-16 13:22

För första gången arrangerades fotbollsskolan Lira Blågult för parafotboll med enbart tjejer den 11-13 augusti. Genom ett samarbete mellan RF SISU-Stockholm, Parasport Stockholm och Stockholms FF genomförde IFK Viksjö och Älvsjö AIK de historiska camperna. StFF besökte Älvsjö IP och gruppen som kallades Solstrålarna, de gjorde verkligen skäl för namnet.

 

Nästa steg för Älvsjö AIK blir att fortsätta med parafotbollsverksamheten under måndagar kl. 16.15-17.15. Nya deltagare är hjärtligt välkomna och kan kontakta Älvsjös kansli vid intresse.

 

Läs hela artikeln om Solstrålarna på Stockholms fotbollsförbund. 

 

https://www.stff.se/nyheter/2021/augusti/parafotbollsskolan-alvsjo/

 

Santis Summer Cup 15 augusti 2021
2021-07-14 09:36

Välkomna till en träningsturnering med lite extra guldkant för P/F födda 2012-13-14. Söndagen den 15 augusti. En perfekt uppvärmning innan Sanktan drar igång, under lite festligare former på Älvsjö IP. För de födda 2014 som inte deltar i Sanktan är det ett bra tillfälle att spela matcher mot andra lag under tävlingslika förhållanden.

 

Lagen delas in i grupper och ditt lag garanteras 3 matcher (3x12 min) i något av tre pass, ca kl 9-12, 12-15 eller 15-18. Vi spelar 5 mot 5 och har gemensam start och stopp på alla matcher/planer parallellt.  Alla spelare får varsin guldmedalj från Prishuset. Vi har ett par grillar tända och självklart en välfylld servering.

 

Anmälan görs via cupens hemsida ( Santis Summer cup ) och de formulär som ligger där och anmälningsavgiften, 900 kr/lag, sätter du in på vårt bg 5160-8032. Glöm inte att ange det OCR nr du får när du anmäler ditt lag OBS!!! INGEN ANMÄLNINGSAVGIFT FÖR ÄLVSJÖ AIK LAG!

 

Varmt välkomna!

 

Kontaktperson: Annica Persson

Epost: annica.persson@alvsjoaik.se
Telefon: 08-749 19 20
 
 
Historik: Carl-Henrik "Santis" Santesson, 1919-2008. Mr Älvsjö AIK för alltid!
Santis var en av Älvsjö AIKs största ledarprofiler, som under 40- och 50-talet var fotbollens inspirerande lagledare. Senare på 60- och 70-talet var han även föreningens ordförande under en period.
Vi minns Santis för allt han har gjort för Älvsjö AIK. Via den fond och det stipendium som instiftades på hans initiativ hjälper och uppmuntrar han fortfarande ungdomar i Älvsjö AIK. Han kommer alltid att vara ”the one and only” Mr Älvsjö AIK.
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
P2009 Röd, 25/10 10:56 
F2007, 23/10 14:55 
P2012 Grön, 21/10 20:36 
 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer