SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 
Santis Summer Cup 15 augusti 2021
2021-07-14 09:36

Välkomna till en träningsturnering med lite extra guldkant för P/F födda 2012-13-14. Söndagen den 15 augusti. En perfekt uppvärmning innan Sanktan drar igång, under lite festligare former på Älvsjö IP. För de födda 2014 som inte deltar i Sanktan är det ett bra tillfälle att spela matcher mot andra lag under tävlingslika förhållanden.

 

Lagen delas in i grupper och ditt lag garanteras 3 matcher (3x12 min) i något av tre pass, ca kl 9-12, 12-15 eller 15-18. Vi spelar 5 mot 5 och har gemensam start och stopp på alla matcher/planer parallellt.  Alla spelare får varsin guldmedalj från Prishuset. Vi har ett par grillar tända och självklart en välfylld servering.

 

Anmälan görs via cupens hemsida ( Santis Summer cup ) och de formulär som ligger där och anmälningsavgiften, 900 kr/lag, sätter du in på vårt bg 5160-8032. Glöm inte att ange det OCR nr du får när du anmäler ditt lag OBS!!! INGEN ANMÄLNINGSAVGIFT FÖR ÄLVSJÖ AIK LAG!

 

Varmt välkomna!

 

Kontaktperson: Annica Persson

Epost: annica.persson@alvsjoaik.se
Telefon: 08-749 19 20
 
 
Historik: Carl-Henrik "Santis" Santesson, 1919-2008. Mr Älvsjö AIK för alltid!
Santis var en av Älvsjö AIKs största ledarprofiler, som under 40- och 50-talet var fotbollens inspirerande lagledare. Senare på 60- och 70-talet var han även föreningens ordförande under en period.
Vi minns Santis för allt han har gjort för Älvsjö AIK. Via den fond och det stipendium som instiftades på hans initiativ hjälper och uppmuntrar han fortfarande ungdomar i Älvsjö AIK. Han kommer alltid att vara ”the one and only” Mr Älvsjö AIK.
Älvsjö AIK FFs första Girl camp är över…
2021-06-24 17:02

…vilken vecka; över 90 tjejer och kvinnliga ledare har skrivit historia när den första girl campen har genomförts. En ledare sammanfattade ” jag börjar nästan gråta för att det är över”. Det säger något om hur stämningen varit.

Grymma tjejer från de minsta födda 2013 till de äldsta 2008 har spelat boll i stekande hetta, skyfall och avslutat med Villatak cup(mini-em) i perfekt fotbollsväder. Vårt syfte var att få fler tjejer att anmäla sig till camper och öppna upp för kvinnliga ledare, som det finns gott om, även om de inte alltid syns mest. Vi ville skapa känslan av att det går att spela över åldersgränserna med snygga passningar och schysst beteende. Vi ville att tjejerna skulle få se att det finns förebilder i damlaget och F19, vi ville prata värderingar vilket vi gjorde när spelade Normbollen, det förekom vattenkrig kanske mest tjejernas val och vi vill ville att alla skulle känna känslan av att älska fotboll. Vi hoppas vi gick i mål med våra önskningar och vi såg många leenden på läpparna när de gick hem.

 

Ett STORT tack till vår huvudpartner Villatak som sponsrade den avslutande dagen med medaljer och glass, tack till alla fantastiska ledare som jobbat på campen, ni är helt oslagbara och sist men inte minst TACK alla ni tjejer som var med; ni är vår framtid och det är för er vi ska fortsätta det outtröttliga arbetet för en jämställd fotboll! Glad sommar vi ses på IP i höst.

 

P.S vilka vann ledarna – barnen matchen?? Jo seger för de 90 tjejerna som avgjorde på en otagbar straff för en något stel klubbchef i målet.

Landslagssamling för Alice Bergström
2021-06-22 16:07

Förbundskapten Caroline Sjöblom har tagit ut Alice Bergström på F18/03 landslagssamling i Göteborg nu i sommar.

Stort grattis säger vi i Älvsjö AIK! 

Vi söker kandidater till föreningens valberedning
2021-06-15 13:07

Då ingen i vår nuvarande valberedningen har möjlighet att fortsätta sitt uppdrag söker vi snarast 3 personer som vill ta sig an detta viktiga uppdrag. Valberedningens uppgift är att presentera förslag på styrelseledamöter för årsmötet. Normalt handlar det om att rekrytera några nya ledamöter och behålla några befintliga. 

 

Den nya valberedningen tillsätts på kommande årsmöte i november/december 2021, vilket innebär att det finns gott om tid för er som vill ta er an detta uppdrag att jobba tillsammans med den avgående valberedningen för att få koll på deras rutiner.

 

Vid frågor och anmälan av intresse, kontakta Valberedningens ordförande: Robert Villingstam. Mail: robbanvillingstam@gmail.com, tel: 076-874 94 53

 

Styrelsen

ÄAIK FF

Älvsjö AIK info Covid-19
2021-06-01 08:00

Riktlinjer och verksamhetslista med anledning av covid-19 (1 juni)

 

Fr o m 1 juni gäller nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och SvFF har uppdaterat sina riktlinjer. Kortfattat innebär dessa att barn- och ungdomslag samt seniorlag får bedriva träningsverksamhet samt genomföra matcher i mindre omfattning. Barn och unga födda 2002 eller senare får delta vid mindre läger och cuper. Nya publikbegränsningar träder i kraft vilket innebär att maximalt 100 personer får vistas samtidigt kring en 11 mot 11-plan, exkluderat spelare, ledare samt funktionärer.

 

Vårt fokus är att bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset, och samtidigt på ett ansvarsfullt sätt genomföra den fotbollsaktivitet som är möjlig under rådande omständigheter. Därav är det viktigt att ansvariga noga läser igenom Svenska Fotbollförbundets riktlinjer där detaljerad information finns.

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
 
Följ oss på Instagram
Klubbsortiment
Våra sponsorer