SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen som ledare och/eller vårdnadshavare!

 

LEDARE

Älvsjö AIK ställer krav på sina ledare på alla nivåer inom föreningen. Eftersom ledarnas engagemang oftast bygger på ett ideellt deltagande krävs det att ledare i Älvsjö AIK har ett stort intresse för barn- och ungdomsidrott. Ledarna är en stor del i vår verksamhet och det är därför viktigt att de sätter barnens bästa i första hand. Läs mer om hur du blir ledare här

 

VÅRDNADSHAVARE

Älvsjö AIK:s föreningsverksamhet bygger till största del på ideellt engagemang. Ofta har vårdnadshavare till barn som är verksamma i föreningen olika roller, exempelvis ledare. En viktig förutsättning för ett fungerande lag är ett gott samarbete mellan ledare, vårdnadshavare och förening. Vårdnadshavare till barn och ungdomar i Älvsjö AIK bör vara medvetna om att deras förhållningssätt till verksamheten i stor utsträckning påverkar barnets förhållande till fotbollen och laget.

 

Förväntansdokument för ledare och vårdnadshavare KLICKA HÄR >>

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media