SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ladda ned SportAdmin-appen

MEDLEMSAPPEN - för dig som medlem och/eller vårdnadshavare I MedlemsAppen syns alla personer som är kopplade till den mailadress du är inloggad med, oavsett vilken förening de tillhör. Det innebär att ni kan samla hela familjens aktiviteter i en och samma vy för att kunna överblicka vad som händer i veckan. Dessutom kan ni exportera aktiviteterna till er egen kalender om det passar bättre!

 

För att logga in i SportAdmin

Skriv in din e-postadress och klicka på hämta engångskod, skriv in engångskoden och logga in. E-postadress måste finnas registrerad i föreningens medlemsregister för att du ska kunna logga in.

 

Mer information om SportAdmin finns att läsa här:

Få full koll på idrottsvardagen med MedlemsAppen (sportadmin.se)

Support för medlemsappen

 

 

LEDARAPPEN -för dig som ledare 

Utformad för att förenkla vardagen som ledare. Så att tiden kan läggas på att utveckla sina aktiva istället för administration.

 

Hela föreningen i din hand med SportAdmins LedarApp

Administration av ditt lag

I en stor förening som ÄLVSJÖ AIK Fotboll krävs ordning och reda, både från föreningens sida och runt laget. För att vi ska kunna kvalitetssäkra, följa upp och se så att vi gör rätt saker i verksamhetenhar vi satt upp ramverk för att hantera administrationen runt lagen.

 

Sportadmin – Vårt adminverktyg
Vi använder oss av Sportadmin och dess helhetslösning när det gäller medlemsregister, fakturering, närvarorapportering, kallelser och lagsidor m.m. Som komplement finns en webbaserad applikation för mobilen varifrån de flesta av det vanligaste funktionerna smidigt kan skötas. Alla nya lagledare får en intern introduktion i samband med att vi bildar lag. Finns även instruktioner att tillgå hos Support : SportAdmin


Aktivitetsstöd (LOK) 
Kommunala & statliga bidrag är en förutsättning för att ÄLVSJÖ AIK FF ska kunna bedriva en bra barn- och ungdomsverksamhet. För att få dessa bidrag krävs det att vi redovisar alla aktiviteter och närvaro. Detta görs genom Sportadmin kontinuerligt under säsong och ska sammanställas två ggr per år. Aktiviteter jan-jun ska vara rapporterade och bekräftade i Sportadmin senast 15 jul. Aktiviteter jul-dec ska vara rapporterade och bekräftade i Sportadmin senast 15 jan. 

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media