SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Svenska Fotbollsförbundets utbildningar

Stockholms Fotbollförbund har lanserat "Fortbildningskalendern", ett utbildningsprojekt som ska möta behoven hos distriktets tränare och ledare för att komplettera den ordinarie utbildningen. Denna flexibla kalender erbjuder kurser och föreläsningar året runt, täckande allt från specialämnen för fotbollstränare via ledarskapskurser till föreningsutveckling.  Många av utbildningarna är kostnadsfria och du som ledare anmäler dig själv via Fortbildningskalenderns sida.

 

SVFF D

Tränarutbildning D är Svenska Fotbollförbundets instegsutbildning i fotbollens tränarutbildning. Den tar upp de delar av fotbollen som berör en tränare för unga lirare och för dig som senare vill gå vidare i din tränarutbildning. Tränarutbildning D är 2 kursdagar á åtta timmar med webbuppgifter mellan modulerna. Vi håller kurs här på IP den i vår. 

 

Anmäl ditt intresse till:  annica.persson@alvsjoaik.se

 

UEFA C

Tränarutbildning UEFA C är den första i raden av UEFA:s tränarutbildningar och bygger vidare på innehållet från Tränarutbildning SvFF D.

Förkunskaper: Tränarutbildning C eller Tränarutbildning SvFF D.

 

I utbildningen får du möjlighet att reflektera över hur du vill träna och spela med ditt lag utifrån förutsättningarna i din hemmiljö.

Kursen fördjupar dig inom områdena spelet, fotbollens ledarskap och fotbollsfys där du utifrån befintlig teori får skapa egna arbetssätt och strategier. Vi håller kursen här på Älvsjö IP den 2-3/3 + 24/4 + 15-16/6. Man måste närvara på alla tillfällena.

 

Anmäl ditt intresse till:  annica.persson@alvsjoaik.se

Utbildning ledare

Just nu pågår intern målvaktstränarutbildning samt vidareutbildning i den uppdaterade spelarutbilningsplanen. De som berörs är kallade.

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media