SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

VillaTakspecialisten erbjuder kostnadsfri taköversyn

VillaTakspecialisten är stolt sponsor till Älvsjö AIK och har varit i 10 år, vi vill nu passa på att erbjuda en kostnadsfri taköversyn till Älvsjö AIKs medlemmar.

 

Har man ett tak som läcker in vatten, är gammalt eller är lagt på ett felaktigt sätt är det viktigt att inte vänta för länge med en takomläggning. Det kan leda till att andra delar av villan tar skada och man kan drabbas av onödiga kostnader. Känner ni er osäkra på skicket på ert tak får ni gärna kontakta oss så kommer vi ut och genomför en grundlig inspektion och kommer med åtgärdsförslag om det skulle behövas.

 

Kontakta VIillaTakspecialisten 

 

 

”Jag har svårt att tro att ett takbyte kan göras smidigare. Dagen efter jag accepterade offerten blev jag uppringd och tid för planeringsmöte bestämdes till senare samma dag. Dagen efter bygger man byggnadsställningen. Rivningen av gamla taket påbörjades så snart byggnadsställningen blev klar. Tre veckor tog takbytet fr.o.m. att ställningen började resas tills dess att taket blev helt färdigt, ställningen rivits och tomten städats från skräp. Jag har svårt att tänka mig att någon annan skulle ha kunnat göra jobbet bättre eller snabbare. Högsta kvalitet på hela jobbet in i minsta detalj. Jag är glad att jag valde VillaTakspecialisten och kan rekommendera dem.” – Citat från kund

VillaTakspecialisten är stolta sponsorer till Älvsjö AIK och har varit i många år. År efter år har vi valt att fortsätta stötta Älvsjö AIK FF i allt de fina arbete de gör för barn och ungdomar. Som företag är det viktigt att ta samhällsansvar och för oss är det en självklarhet att bidra till föreningsverksamheter som finns till för barn och ungdomars fysiska och sociala hälsa. Vi är särskilt stolta över VillaTak-Knattecup som spelas i samband med Älvsjödagen och vi hoppas på att få träffa flera av er nästa år!

Vi hjälper er med ett tätt tak med lång hållbarhet!

 

Med vintern och hösten kommer mer nederbörd och ett väder som sliter på taket, därför är det extra viktigt att se över taket innan så att det inte finns dolda läckage eller skador på taket. Att taket är tätt och välgjort är viktigt för att hindra att regn, fukt och snö skadar huset. Har man ett gammalt tak som läcker eller ett tak som inte är lagt korrekt så är det viktigt att lägga om taket innan takkonstruktion och resterande delar av huset tar skada. Gör man inte det så kan det leda till läckage, rötskador och mögel som i sin tur leder till stora kostnader för reparationer, sanering och renovering.

 

VillaTakspecialisten är proffs på villatak och vi erbjuder alltid en kostnadsfri taköversyn och detaljerad offert. Vi har lång erfarenhet av takarbeten och har under många år hjälpt våra kunder att få täta och snygga tak som håller i många år. Våra takarbetare är kunniga, noggranna och effektiva och vi finns här för våra kunder som ett bollplank för att underlätta processen. Att byta tak är en stor investering så det är viktigt att vara noggrann vid val av takläggare. En omläggning av ett tak som har lagts felaktigt blir kostsamt och tyvärr är det något som många villaägare råkar ut för. Genom att göra takarbetet ordentligt från början och använda sig av seriösa takläggare kan man spara en hel del strul och pengar. Vi tar vårt 
arbete på största allvar och vi följer svenska byggregler, kan svensk byggstandard och följer arbetsmiljöreglerna så att du kan känna dig trygg under arbetets gång.

 

Det kan vara svårt att veta vad som döljer sig under taket och därför är det viktigt att se över taket regelbundet så att man tidigt kan upptäcka läckage. Väntar man för länge med att reparera läckor eller fuktskador är det stor risk att stora delar av huset tar skada och det resulterar i dyra reparationskostnader. 

 
Bor ni i bostadsrättsförening

VillaTakspecialisten är en del av DM TAK och vi tar oss an stora som små projekt åt både 
företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Bor ni i en bostadsrättsförening och 
behöver hjälp med ert tak är ni också varmt välkomna att kontakta oss. Vi har lång 
erfarenhet av takarbeten i Stockholmsområdet och vi har byggt upp en kompetens som 
är oslagbar tack vare vårt genuina intresse för hantverket, förvaltning av alla erfarenheter

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media