SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Nytt samarbete med Max Burgers

Vi är stolta och glada över att presentera vårt nya partnerskap med MAX Burgers där syftet är att ekonomiskt stödja Älvsjö AIK FF:s barn- och ungdomsverksamhet. Målet är att bidra till möjligheter för ungdomar och ledare att delta i och utvecklas inom verksamheten. 

 

Älvsjö AIK FF vill fokusera på framtiden och våra ungdomar, och tack vare partnerskapet möjliggör vi för fler att spela fotboll då 25 % av sponsringssumman från MAX oavkortat kommer gå till barn som annars kanske inte har möjlighet att delta. På så sätt hoppas vi öka förutsättningarna för att föreningen ska utvecklas såväl sportsligt som socialt, ekonomiska förutsättningar ska inte vara ett hinder för ungas chans till en meningsfull och aktiv fritid. Älvsjö AIK FF vill visa vägen och vi behöver din hjälp för att nå dit. Om du också vill bidra till att ge ungdomar i området en chans att spela fotboll, var god och kontakta Älvsjö AIK info@alvsjoaik.se så att vi kan fortsätta att göra skillnad tillsammans!”

I våra samarbeten är det viktigt för oss att den värdegrund vi står för även speglar våra partners och då var valet enkelt gällande MAX som är en aktör som arbetar med att hela tiden skapa nya konkreta lösningar inom fokusområdena HälsaRättvisaMiljö & Engagemang

 

INVIGNING av ny restaurang den 8 maj kl. 10:00 

Adress: Rågsvedsvägen 104, Bandhagen

 

Öppettider:
Fre – Lördag 10-04

Sön – Tors 10-02

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media