SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Älvsjö AIK 2022
 
Tuff förlust mot Team TG
2022-05-02 10:53

Älvsjö åkte på en tuff förlust i femte omgången i hemmamatchen mot Team TG. Förlust med 0-1 och motståndarmålet inprickat i 92:a minuten.

 

Älvsjö startade matchen bra och ägde första 10. Team TG kom tillbaka och hade bland annat ett friläge på slutet på halvleken som Jennifer räddade med en resolut utrusning. Sammanfattningsvis var första halvlek jämn och ganska chansfattig.

 

Om första halvlek var något tillknäppt så var andra halvlek desto mer böljande med flera chanser åt båda hållen. Team TG hade flera bra lägen men varken dom eller Älvsjö fick in bollen. Men på övertid, i minut 92, avgjordes det hela. Motståndarna satte bollen i mål och domaren blåste av bara någon minut senare. Väldigt snöpligt slut på en tuff och välspelad match. Vi tar nya tag mot Mallbacken på lördag.

Efterlängtad vinst
2022-04-20 09:38

En efterlängtad första vinst och ett efterlängtat första mål kom i tredje omgången mot Sundsvalls DFF.  Älvsjö vann den viktiga matchen med 1-0, målet inprickat av Moa Sjöström tidigt i den andra halvleken.

 

Älvsjö startade matchen riktigt taggat och med väldigt bra inställning. Man var helt överlägsen de första fem minuterna med bland annat två hörnor och flera skott mot motståndarmålet. Älvsjös press pågick i stort sett hela halvleken med undantag för en kort period i mitten då Sundsvall hade visst övertag.

 

Frustrerande nog så blev det inga mål i första halvlek men i minut 48 så bröstade Moa Sjöström in årets första mål på ett väldigt snyggt inlägg från Naomi Okhiria. Efter målet så fortsatte Älvsjö att pressa men man lyckades inte få in bollen i nät. Sundsvall gjorde flera byten och hade en del chanser på slutet men närmare än ett stolpskott i 89e minuten kom man inte.

 

Årets första vinst kom alltså mot Sundsvall och Älvsjö bjöd på en härlig kampvilja i en ganska hetsig match. Nu blickar vi uppåt i tabellen och nästa match är bortamatch mot Lidköping på lördag.

Älvsjö AIK - IFÖ Bromölla IF
2022-04-04 09:16

 

Äntligen seriestart i Elitettan! Älvsjö IP bjöd på några få plusgrader och strålande sol. Det fina vårvädret till trots så blev det dessvärre en 0-2 förlust i årets första match för vårt hårt kämpande Älvsjö AIK, efter att gästerna gjort ett mål i varje halvlek.

 

Bromölla kom taggade till Älvsjö IP denna strålande vårdag. Gästerna hade ett visst övertag under första delen av första halvlek och satte också 1-0 med ett välplacerat långskott i burgaveln i minut 32. Älvsjö kom tillbaka starkt efter målet, man flyttar upp och får flera hörnor och frisparkar men utan utdelning.

 

Andra halvlek inleds med en kalldusch. Bromölla gör 2-0, ett mycket snyggt välplacerat skott som avlossas en bra bit utanför boxen. Efter Bromöllas andra mål har Älvsjö en riktigt bra period, bra tryck och flera bra chanser men som inte resulterar. Matchen fortsätter med mycket boll för Älvsjö och ett kontrande Bromölla. Älvsjö gör tre byten i slutet på matchen men Bromölla kontrollerar sista kvarten utan att Älvsjö lyckas skapa några riktigt heta chanser.

 

Sammanfattningsvis en jämn match där Bromölla hade bättre spets och bättre precision i sina avslut. Älvsjö hade sina stunder men lyckades inte denna premiärdag. Vi tar nya tag och siktar in oss på bortamatch mot Bergdalens IK på Borås Arena den 15 april.

 

Bild: @michaelsmolski @ftbliseverywhere

Olivia Ländin Sjöblom klar för Älvsjö
2022-03-31 12:19

Olivia Ländin Sjöblom är klar för spel i Älvsjö AIK. Olivia som är född 2006 har redan skaffat sig bra meriter då hon har spelat seniorfotboll på division 1-nivå med Segletorps IF under förra året. Hon var även uttagen till det senaste F16 landslagslägret på Bosön.

 

" Jag har tränat med laget nu under ett par månader och trivs jättebra. Känns helt rätt för mig att ta steget till fotboll på elitnivå, vilket innebär ett hårdare, snabbare tempo och massor av utvecklingsmöjligheter"

 

Varmt välkommen Olivia!

 

 

Seriestart närmar sig
2022-03-31 12:07
 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Älvsjö AIK FF, 30/06 14:00 
Älvsjö AIK FF, 30/06 13:15 
Älvsjö AIK FF, 28/06 12:11 
Älvsjö AIK FF, 23/06 12:00 
Älvsjö AIK FF, 14/06 11:01 
Älvsjö AIK FF, 13/06 10:30 
 
Huvudsponsorer
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media