SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bollservice till seniorlagen

Till utvalda seniormatcher behöver vi bollhämtare.  De lag som ska agera bollservice är i ålderspannet 11-12 år och de utför uppgiften under två år på rad. Under säsong handlar det om en match/lag att ansvara för och lagledaren får meddelande från fotbollskontoret inför varje säsong vilken match ditt lag har blivit tilldelad. Lägg in detta i er sportadmin kallender så att datumet inte missas.

 

För varje match behöver vi minst 6 spelare samt 1-2 vuxna. De vuxna (ledare och/eller föräldrar) finns som stöd för bollhämtarna.

 

På matchdagen

Samling på idrottsplatsen 30 min före matchstart vid ingången till serveringen, där möts ni av matchansvarig som går igenom arbetsuppgifterna och lånar ut västar.  

 

Vid uppvärmning 

Uppvärmningen bollhämtare placerar ut sig runt planen enligt bilden.

Se till att det finns 10 bollar/lag. Bollhämtare hjälper till att samla in bollarna efter uppvärmning och ställer bollsäcken utanför kafeterian/bollpumpsrummet. 5 bollar kan vara kvar på planen inför matchstart.

Vid match

Under match skall det finnas 5 matchbollar på plan, 1 vid varje mittflagga, 1 vid varje mål samt den som det spelas med.

Uppgiften för bollhämtare är minimera tiden för spelavbrott då bollen hamnar utanför spelplanen. 

Efter match

Efter match samlar ni in matchbollarna och hörnflaggorna och ställer dem utanför serveringen.

Läsk och glass till alla (efter matchen) och ett stort tack för er insats 😊. 

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media